- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Teşe
Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim
ay ben resmi sildim yine yollasana o zamanbenim cihazın resmini atsana kullanan var mı merak ettim
stres ve baharat yağlı yemek falan uzak dur demiştir doktorun büyük ihtimal... bunlarda daha çok azdırır çünküBenim de elmacık kemiklerimin üstünde hafif Gül hastalığı var.
Yüzümün yanlarında ergenligimde hiç çıkmayan sivilcelerim var ve göz altlarimin çöktüğünü hissediyorum.
bende de olmuştu 6 yıl önce.ılık suyla yıkan sıcak sudan kaplıcadan vs uzak dur demişti dr.bir de krem vermişti geçti zamanla.elleyince sıcak oluyor o bölge diğer yerlere göre yüzünstres ve baharat yağlı yemek falan uzak dur demiştir doktorun büyük ihtimal... bunlarda daha çok azdırır çünkü
hatta rüzgar çok soğuk çok sıcak gibi şeylerden de uzak dur demiştir
Evet bekliyoruzestee lauder serum alayım dedim fiyatını görünce boynerde hemen vazgeçtim.muadilleri lazım bana o servet olmuş.göz serumu tavsiyesi alırım
Gri. Çünkü sarı olunca alt üst farklı kalacak. 100 90 açık renk olacak. İnşallahgri röfle mi sarı mı?
Evet evet.stres ve baharat yağlı yemek falan uzak dur demiştir doktorun büyük ihtimal... bunlarda daha çok azdırır çünkü
hatta rüzgar çok soğuk çok sıcak gibi şeylerden de uzak dur demiştir
biotini hap şeklinde mi alıyorsunuz?ben bir süre öyle kullanmıştım iyi gelmişti.bir avuç kabak çekirdeği de iyi geliyorselamlar cok yagli bir cildim var
sabah
temizleme jeli
tonik
krem
gozalti kremi
aksam
temizleme jeli
tonik
q10 ya da c vitamini serum
krem
gozalti kremi
haftada bir dustan cikinca ya da buhar banyosuyla vakumlu temizlik sonra maske sonra da peeling serumu (su meshur kirmizi olan) yapiyorum ekstra
saclar icin
haftada 1 dax
haftada 1 yag maskesi uyguluyorum (hindistan cevizi yagi-sarimsak yagi-zeytinyagi)
saclarimi sac sabunuyla yikamaya basladim, sac kremini birakiyorum cunku dokuyor. biotin kullaniyorum. saclarim yandigi icin su an ekstra ozen gostermem gerekiyor
kızın okulun aynen anlattığın saçlı bir öğretmen var.pırıl pırıl parlıyor güzel duruyor saçları.kadın genç saçları gri de olsa yaşlı göstermiyorGri. Çünkü sarı olunca alt üst farklı kalacak. 100 90 açık renk olacak. İnşallah
evet hap olarak aliyorum.. kabak cekirdegi de tuketirim ama saclarim su an kusmus durumda. yandilar ve dipten koptular hepbiotini hap şeklinde mi alıyorsunuz?ben bir süre öyle kullanmıştım iyi gelmişti.bir avuç kabak çekirdeği de iyi geliyor
İşte benim istediğim. Alttanda kendi sacim.uzasin istiyorum. Çünkü dip boya bir yerden sonra kizillasiyor ya onu sevmiyorumkızın okulun aynen anlattığın saçlı bir öğretmen var.pırıl pırıl parlıyor güzel duruyor saçları.kadın genç saçları gri de olsa yaşlı göstermiyor
röfle ya da sarı sevdasından hep.ben pandemid e hiç kuaföre gitmedim geçen ay röfle yaptırdım hiç yanmadı ama bu seferde aralarındaki rengi beğenmedim.tekrar yaptırayım dedim yanar dedi kuaförler.acaba fıs fıs açıcılarla açılır mı tamamı?ya da deniz de açılır mı?evet hap olarak aliyorum.. kabak cekirdegi de tuketirim ama saclarim su an kusmus durumda. yandilar ve dipten koptular hep
işte benim röflelerimin arası kıızıllaştı sinir oldum.çare arıyorum.1.5 ay oldu daha yaptıralıİşte benim istediğim. Alttanda kendi sacim.uzasin istiyorum. Çünkü dip boya bir yerden sonra kizillasiyor ya onu sevmiyorum
Ben biraz guclensin diye ugrasiyorum. Cok ince ve seyrek saçlarım varÇok güzel olur gerçekten.
Çünkü çılgın bir fikrimde saçlarimla.alakali var.
Tüm saçımı açık renkte rofle yaptırıp doğal akışına bırakmak istiyorum sonrasında
banyo sonrası milk shake köpük iyi geliyor benim saça.görünüşü kurtarıyor yanıkları kapatıyor hem de besliyor.bir kaç markada var milk köpükevet hap olarak aliyorum.. kabak cekirdegi de tuketirim ama saclarim su an kusmus durumda. yandilar ve dipten koptular hep
Ben vitamin kullandım. Şampuan ve krem kullandim doktor tavsiyesi ileBen biraz guclensin diye ugrasiyorum. Cok ince ve seyrek saçlarım var
hatta güneşli havalarda geniş şapkada takılmalı falan epey sıkıntılı süreç...bende de olmuştu 6 yıl önce.ılık suyla yıkan sıcak sudan kaplıcadan vs uzak dur demişti dr.bir de krem vermişti geçti zamanla.elleyince sıcak oluyor o bölge diğer yerlere göre yüzün
Gri şampuan ise yarıyor bence. Ama çok kuruyor sacişte benim röflelerimin arası kıızıllaştı sinir oldum.çare arıyorum.1.5 ay oldu daha yaptıralı