Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
allah akıl fikir versin :KK43: yağ bazlı temizleyici yerine direkt zeytinyağı ayçiçek yağı kullananlarda varmış , gerçekten aradaki farkı anlayamıyor mu insanlar :KK43: yağ bazlı temizleyici içinde sürfektanlar var suyla temas halinde anında arınıp çıkıyor süt gibi akıyor ama yağ sürdüklerinde suyla temas halinde cilde yapışır ondan sonra çıkar çıkarabilirsen ...sonraki aşama olan su bazlı temizleyici yani yıkama jeli cildi mi temizlesin sürülen yağı mı ondan sonra da ver elini cilt problemleri

aynen de budur
Anlatırken karışık geliyor ama uygularken inşallah karıştırmam 😁

takip etmek lazım bazen de netde yarı fiyatına düşüyor ben hem mağazadan hem netden sık sık kontrol ediyorum hangisinde daha ucuzsa bitmeden azaldığında stokluyorum :KK70:
Bugün bakamadım AVM de çocuk rahatsızlandı regl başlamış ağar topar eve döndük . Yarın çıkabilirsem bakacağım stok için.

Ayy bu iyi oldu teşekkürler. fiyatlar çok yüksek cidden gidip bakayım karşılaştırayım en iyisi diğer türlü maaşallahh yani 😒
bu ürünlerin hepsi 6 ay bazıları daha uzun sürer bitmesi ilk etapdan cüzdandan çok çıkıyor ama birim başı maliyete vurduğumuzda aslında uyguna gelir . eskiden gelenes 35 tl idi güneş kremini 75 tl ye alıyordum :KK43: çok üzgünüm

Anlatırken karışık geliyor ama uygularken inşallah karıştırmam 😁
Ben başlayalı 1 ay olacak ürünlere. Şimdiden pırıl pırıl oldu cildim. Siyah nokta tıkalı gözenek kalmadı . Enzim peeling de alın mutlaka. Dua edersiniz valla üretene

bu ürünlerin hepsi 6 ay bazıları daha uzun sürer bitmesi ilk etapdan cüzdandan çok çıkıyor ama birim başı maliyete vurduğumuzda aslında uyguna gelir . eskiden gelenes 35 tl idi güneş kremini 75 tl ye alıyordum :KK43: çok üzgünüm
Valla giden gitsin napalım kendimize yatırım diye susup oturacağız artık. Sadece alırken araştırıp uygun orijinal olanını almaya dikkat edeceğim bende.

Ben başlayalı 1 ay olacak ürünlere. Şimdiden pırıl pırıl oldu cildim. Siyah nokta tıkalı gözenek kalmadı . Enzim peeling de alın mutlaka. Dua edersiniz valla üretene
Aynı ürünleri mi kullanıyorsunuz? Valla hemen başlamak istiyorum bende

aslında basit yıka, serumla, güneş kremle

akşam arındır, yıka ,serumla uyu :KK70:

geçmiş olsun :KK43:
Notlara böyle yazayım bari sıralama olarak diğer türlü delirdiğim düşünebilirim 😂😂

Merhaba ben su an gelip konustum yanaklarin dolgun oldugu icin kirisiklik oluyor vs bisey dddi o onemli degil sadece isik dolgusu onerdi zayiflayinca bi gel gorelim hic gerek yok su an yasin itibari ile dedi bi setum önerdi yalniz 830 tl once aldm vazgectim sizce o parayi baymali miydim. 😃

Eklentiler

• IMG_20220723_171338.jpg
    IMG_20220723_171338.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 47
Valla giden gitsin napalım kendimize yatırım diye susup oturacağız artık. Sadece alırken araştırıp uygun orijinal olanını almaya dikkat edeceğim bende.

Notlara böyle yazayım bari sıralama olarak diğer türlü delirdiğim düşünebilirim 😂😂
Bazıları aynı bazıları aynı içerikli ürünler. Herkes kendi cilt tipine göre olanları kullanmalı. Herkese şart olanlar: yağ bazlı temizleyici normal temizleyici enzim peeling cilde uygun güneş kremi göz kremi ve cilt serumu hepsi buuu

Bazıları aynı bazıları aynı içerikli ürünler. Herkes kendi cilt tipine göre olanları kullanmalı. Herkese şart olanlar: yağ bazlı temizleyici normal temizleyici enzim peeling cilde uygun güneş kremi göz kremi ve cilt serumu hepsi buuu
Çok haklısınız cildimize iyi bakmak en büyük yatırım olacaktır. Çıkıp alayım bir an önce. Ben hep saç ağırlıklı bakımlar uyguladım sanırım ondan cildim ihmal ettim

bende hep en uygun fiyatlı en iyi içerikleri tercih ediyorum pahalı demek iyi demek değil asla... mesela purest marka ordinarynin muadili gösterilir ama ordinaryden daha iyi ph olarak irrite etmemesi açısından ...
Merhaba ben su an gelip konustum yanaklarin dolgun oldugu icin kirisiklik oluyor vs bisey dddi o onemli degil sadece isik dolgusu onerdi zayiflayinca bi gel gorelim hic gerek yok su an yasin itibari ile dedi bi setum önerdi yalniz 830 tl once aldm vazgectim sizce o parayi baymali miydim. 😃
hyaluronik asit kullanmanız yeterli yani size nem tutucu krem vermiş bunun için 800 tl para bayılmayın :KK43: cica kremler centella içerikli kremler b5 ler inanın işinizi görür
Birde bana medikal gunes kremi kullanilmali dediler
demek istediği eczanede satılan güneş kremleri yani dermatologların önerdiği vichy gibi la roche gibi dermoskin gibi vs... yani gidip market güneş kremi zaten kullanmayın onların filtresi zayıf o yüzden güneş kremi eczanelerden alınmalı

Çok haklısınız cildimize iyi bakmak en büyük yatırım olacaktır. Çıkıp alayım bir an önce. Ben hep saç ağırlıklı bakımlar uyguladım sanırım ondan cildim ihmal ettim
Eskiden yüzümü makyaj temizleyiciyle temizler jelle yıkardım. Siyah nokta kapalı komedon olurdu tonla maske peeling vs kullanmama rağmen. Çift aşamalı temizlik enzim peeling ve fiddy yöntemi hepsine bin basar. Aynı güzellik merkezinde yaptırılan cilt bakımı gibi oluyor.

ışık dolgusu önermesine inanamıyorum :KK43: yazık
ışık dolgusu göz altı komple çökmüş ve mor duranlara yapılır öyle değilse cafein ,hamamelis,hyaluronik asitli içeriklere sahip kremler yeterli olurdu

bu arada yanlış da anlaşılmasın link veriyorum ya o ürünü illa verdiğim linkten satın almayın he ... verdiğim çoğu link orjinal satıcısı veya eczanelerde satılan mağazalarda bulunan ulaşımı kolay ürünler
google da aratınca ilk trendyol çıkıyor o yüzden oranın linkini veriyorum ben önce eczaneden alırım purest de genelde kendi satıcısından netden alıyorum çünkü oradan alınca testerlar hediyeler çok koyuyorlar :KK70: mağazada indirim varsa kampanya yaptılarsa mağazadan alıyorum ....

öncelik verdiğim markalar yani birşey alacaksanız ilk bakarsanız iyi olur diyebileceğim markalar purest,dermoskin,doa kozmetik,maruderm,luv it,effecth ha,mineaderm,miaklinika,cosmed ...

bunlar öncelikle en ünlü ve iyi yerli markalar , türk dermatolog ve eczacıların ürettiği ürünler + purest gibi bazı markaları satın aldığınızda adınıza drone ile ağaç dikimi falan da yapılıyor aldığınız ürünün kodunu okutup izleyebiliyorsunuz :) ayrıca türklerin beslenme şekli mevsimi gereği bizlere daha uygun içerikler ph lar ve çoğunun patentli içeriği ,güzel ürünleri var hepiniz aradığınız ihtiyacınız olan herşeyi bu markalarda bulabilirsiniz gidip kıytırık amerikan mallarına para vermeyin hiç...

bende hep en uygun fiyatlı en iyi içerikleri tercih ediyorum pahalı demek iyi demek değil asla... mesela purest marka ordinarynin muadili gösterilir ama ordinaryden daha iyi ph olarak irrite etmemesi açısından ...

hyaluronik asit kullanmanız yeterli yani size nem tutucu krem vermiş bunun için 800 tl para bayılmayın :KK43: cica kremler centella içerikli kremler b5 ler inanın işinizi görür

demek istediği eczanede satılan güneş kremleri yani dermatologların önerdiği vichy gibi la roche gibi dermoskin gibi vs... yani gidip market güneş kremi zaten kullanmayın onların filtresi zayıf o yüzden güneş kremi eczanelerden alınmalı
Kesinlikle öyle pahalı olanlar en iyisi olsaydı oo buamandq hiçbir şey alamazdık. Neyseki iyi olup uygun olanlarda var. Ben bugüne kadar daha çok saça yoğunlaştı cildi ihmal ettim ne yazıkki.

Eskiden yüzümü makyaj temizleyiciyle temizler jelle yıkardım. Siyah nokta kapalı komedon olurdu tonla maske peeling vs kullanmama rağmen. Çift aşamalı temizlik enzim peeling ve fiddy yöntemi hepsine bin basar. Aynı güzellik merkezinde yaptırılan cilt bakımı gibi oluyor.
Enzim peeling ne kullanıyorsunuz peki? Birde sıralamada nasıl uyguluyorsunuz rica etsem.

bu arada yanlış da anlaşılmasın link veriyorum ya o ürünü illa verdiğim linkten satın almayın he ... verdiğim çoğu link orjinal satıcısı veya eczanelerde satılan mağazalarda bulunan ulaşımı kolay ürünler
google da aratınca ilk trendyol çıkıyor o yüzden oranın linkini veriyorum ben önce eczaneden alırım purest de genelde kendi satıcısından netden alıyorum çünkü oradan alınca testerlar hediyeler çok koyuyorlar :KK70: mağazada indirim varsa kampanya yaptılarsa mağazadan alıyorum ....
The purest aldığınızın linkini verebilir misiniz ya bende çok severim hediyeleri ki hediyeleri kim sevmezdi mi 😂

Kesinlikle öyle pahalı olanlar en iyisi olsaydı oo buamandq hiçbir şey alamazdık. Neyseki iyi olup uygun olanlarda var. Ben bugüne kadar daha çok saça yoğunlaştı cildi ihmal ettim ne yazıkki.

Enzim peeling ne kullanıyorsunuz peki? Birde sıralamada nasıl uyguluyorsunuz rica etsem.
sıralama hangi cilt olursa olsun şaşmaz
önce gündüz yıkanır (çok kuru ciltler hariç ,çok kuru ciltler sadece suyla yıkar ) yıkama jeli + serum+ krem veya güneş kremi ben yağlı cilt olduğum için bana güneş kreminin nemlendirmesi yetiyor ...

gece de tüm ciltler için geçerli , yağ bazlı temizleyici+yıkama jeli+serum +(kuru ciltler veya ihtiyaç duyanlar için ) krem

enzim peeling yapılacağı zaman yukarıda yazmıştım size haftada 1 kere akşam cildinizi yıkadınız ya yağ bazlı temizleyici sonrası yıkama jeli ile yıkadınız ya ...temiz cildinize yüzünüz daha ıslakken yapıp yıkayacaksınız sonra da serum + gerekiyorsa krem

mantıkende düşünecek olursak önce katı kıvamlı şeyi sürüp sonra daha sıvı birşeyi sürersek cildimiz emmez değil mi? e haliyle o yüzden yıkama sonrası serum sonra krem çünkü serum su bazlıdır emer , kimya gereği yüzümüzden geri buharlaşıp uçmasın diye cilde hapsolsun diye bariyer görevi için üstüne krem uygulanır sıvıdan katıya doğrudur uygulama ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X