- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
Ay ben de merak ettim su an baya takmis durumdayim 28 imden beriGaliba yabanci yok suan
2dk dursun,inceleyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben de merak ettim su an baya takmis durumdayim 28 imden beriGaliba yabanci yok suan
2dk dursun,inceleyin
Evet bunu aldım peptitli olmayanişuan bende dermoskin kullanıyorum bu mu Eki Görüntüle 3101440
başlar geri bırakırsan olmaz içinde salyangoz özü veya giseng olunca ürünün o his olur o sayede etki göreceksin yaşlılık karşıtı tüm ürünler nem verir kullanan herkesde nemlendiğini söyler içinde nemlendirici var sen kuruttu diyorsan öncesinde uygulaman yanlıştır ve kurutma değil o gerginleştirme hissi oluyor serumu sürdükten sonra 20 dk bekleyip nemlendiricini süreceksin demiştim en az 1 sene kullanmalısın ki kırışıklık+lekeler üzerinde etki göresinAntiox gunes kremi ve cerave krem geldi su an yaslilik serumunu kullanmiyorum jelli ve yapiskan geldi kuruttu sanki. Baska da bir seyim kalmadinsu an ne onerirsiniz acaba baska cok kuru bi cildim var bugun ongorusmeye gideceğim ama tabi ki cok pahali onerecekler. Videolarda cok urune denk geldim ama hepsi cok karisik geldi ve tumden alamam bu ay
Sabah kalkinca ne yapmaliyim
Gece yatatken ne yapmaliyim
Gunduz makyajli oldugumda g.kremini nasil surmeliyim.
merhaba,konuya hangi sayfada olduğunu net hatırlamıyorum ancak okuduğunuzda karşılaşırsınız :) içeriği en güzel en çok sevilen tercih edilen ,en ulaşıbanilir ve sürdürülebilir fiyatlı olan tüm ürünlerin linklerini bırakmıştım . aradığınız herşey orada var ...Selaaammm ayy bu topiği yeni görebildim forumda yoktum ama görünce çok sevindim
Bu aralar c vit, arbutrin, nia ya falan takmış durumdayım. Karma ciltli olduğumu düşünüyorum. The purest, she vec, doa, maruderm, New essential vb pek çok markanın serumu mevcut. He birde güneş kremi bu aralar nivea sun çok duyuyorum ama aklımı la roche posay karıştırmıyor değil .
C vit, arbutrin, nia ve güneş kremi için marka tavsiyesi olan varsa çok sevinirim. Alıp kullanınca bende görüşümü paylaşırım sizinle
Çok teşekkür ederim sayfada bulduğum zaman mutlaka inceleyeceğimmerhaba,konuya hangi sayfada olduğunu net hatırlamıyorum ancak okuduğunuzda karşılaşırsınız :) içeriği en güzel en çok sevilen tercih edilen ,en ulaşıbanilir ve sürdürülebilir fiyatlı olan tüm ürünlerin linklerini bırakmıştım . aradığınız herşey orada var ...
hatta daha dün hangi c vitamini hangi cilde şeklinde bir paylaşımım da oldu size tavsiyem konuyu okumanız olur hepsini tek tek hangi cilde ne kullanılmalı ne oranda başlanmalı , ne kadar ve hangi marka şeklinde ayrıntılı hepsini yazdım . hem görsel hem yazı hem videolar şeklinde paylaşımlar var
Jumiso kullanmistim ben. Bitince tekrar baslamadim.
Bonajour - Green Multi-Vitamin Vital Nutrition Serum aldim. Cok memnun kaldim. Fakat anneme .
Nivea sun çok memnunum indirimden aldım 2 tane aksaymışım dedim.Selaaammm ayy bu topiği yeni görebildim forumda yoktum ama görünce çok sevindim
Bu aralar c vit, arbutrin, nia ya falan takmış durumdayım. Karma ciltli olduğumu düşünüyorum. The purest, she vec, doa, maruderm, New essential vb pek çok markanın serumu mevcut. He birde güneş kremi bu aralar nivea sun çok duyuyorum ama aklımı la roche posay karıştırmıyor değil .
C vit, arbutrin, nia ve güneş kremi için marka tavsiyesi olan varsa çok sevinirim. Alıp kullanınca bende görüşümü paylaşırım sizinle
Nivea sun dan memnunsunuz ama cilt yapısına göre değişiyor ya cildiniz nasıl karma mı kuru mu merak ettim ona göre değerlendirelim bende..
...
....
Nivea sun çok memnunum indirimden aldım 2 tane aksaymışım dedim.
Arbutin şuan the purest solutions var dermoskin de arbutin de çok tercih ediliyor
Niasin en güzeli bence manyo nun ki ama en az onun kadar memnun kaldığım; svr b3, tiam b3, Revoulations( şuan kullanıyorum) she vec aldım stokta.
Cvit çok seçenek var ben klairs ile başladım sonra hamilelikte ara verdim .alphasince markası bitirdim cok memnun kaldım ve elimde sonbaharda açmak için beklettigim she vec markası var . Cvit en önemli anti-aging içeriklerinden güneş kremi ve retinolle birlikte o yüzden ben ucuyle ilgili seçimlerimi kendim çok araştırıp alıyorum
Karma ama kuruya yönelik karma benceNivea sun dan memnunsunuz ama cilt yapısına göre değişiyor ya cildiniz nasıl karma mı kuru mu merak ettim ona göre değerlendirelim bende.
Epeydir araştırıyorum bende ama marka olarak emin olamadım. Doa yı denemek istedim önce %5 cvit ile başlayıp dğer ürünlerle destekleyerek hem ilk etap için uygun geldi fiyatları. Dediklerinizi de not alıp bir bakayım teşekkür ederim
Benimde öyle bir şans vermeyi düşünüyordum sun a iyi oldu yorumunuz tekrar teşekkür ederimKarma ama kuruya yönelik karma bence
Yaa ben buldum inceliyordumGüzellik rutinlerimiz taaa 88 de başlamışım yazmaya
cilt yapınızdan emin bilginiz varsa yapalım tabiYaa ben buldum inceliyordum
Banabir rutin oluştursak sizinle. kendim çok kararsız biriyim bir türlü karar verip başlayamıyorum. Karar versem düzenli olarak bakımımı yapıyorum da
Tşk ederim tamam birde oyle deneyim Yok busefer birakmayacagimbaşlar geri bırakırsan olmaz içinde salyangoz özü veya giseng olunca ürünün o his olur o sayede etki göreceksin yaşlılık karşıtı tüm ürünler nem verir kullanan herkesde nemlendiğini söyler içinde nemlendirici var sen kuruttu diyorsan öncesinde uygulaman yanlıştır ve kurutma değil o gerginleştirme hissi oluyor serumu sürdükten sonra 20 dk bekleyip nemlendiricini süreceksin demiştim en az 1 sene kullanmalısın ki kırışıklık+lekeler üzerinde etki göresin
sorduğun soruların hepsini inan çok kez yazdım ve yazıldı ... okumadan araştırmadan ve gerçekten geri yarım bırakacaksan hiç başlama derim
Şöööyle anlatayım o zaman size. Karma mı değil mi eczane söylemişti bunu da bana. Ama hassas bir cildim var buna eminim.cilt yapınızdan emin bilginiz varsa yapalım tabi
şimdi karma vaaar karma var bazıları yanlış ürün kullandığı için fazla sebum ürettiğinden yağlıya dönük karma oluyor, bazıları temizliğini düzgün yapmadığı için ölü deri birikiminden kuruya dönük karma oluyor ya da fazla yıkadığından ... ya da hiç biri değil içten nemsiz o yüzden kuruya dönük karmalar var
sizinkisi hangisi :) ve tam olarak şikayetleriniz neler ve bu zamana kadar cilt bakımında ne kullandınız ne yaptınız
Dönüşümlü kullandığım serumlar:İsmi ne benim yanagimda da ince cizgiler olmus bu durum gunes mi alakalidir yaa of. bronzlugum hala gecmedi.
Cildiniz kuru muyduDönüşümlü kullandığım serumlar:
Jeuvenile Caffeine %5 Göz Altı Serumu - Torbalanma,Kırışıklık,Morluk ve Şişlik Karşıtı (Kafein,Peptit,H.Asit) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jeuvenile Caffeine %5 Göz Altı Serumu - Torbalanma,Kırışıklık,Morluk ve Şişlik Karşıtı (Kafein,Peptit,H.Asit) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kremler:
Revolution Göz Çevresi Peptide Krem 15 ml
COSMED REVOLUTION GÖZ ÇEVRESİ PEPTIDE KREM 15 MLwww.watsons.com.trYouth Restore Göz Kremi Sıkılaştırıcı15 ml
PURE BEAUTY YOUTH RESTORE FIRMNG EYE CREAM 15MLwww.watsons.com.tr
yüzünüze yapmamanız gereken herşeyi yapıp çok kötü davranmışsınız , çok yanlış ürünler kullanarak bariyeri bozmuşsunuz hassasiyetiniz de ondan .yüze asla ama asla peeling kese de yapılmaz.Şöööyle anlatayım o zaman size. Karma mı değil mi eczane söylemişti bunu da bana. Ama hassas bir cildim var buna eminim.
Güneş lekeleri ve hormonlardan dolayı elmacık kemiklerimde lekelenmem mevcut ama hafif şekilde. Ürün kullanmazsam ilerleyen dönemlerde koyulaşıp artacak gibi geliyor. Yanaklarımda herhangi bir sıkıntım yok nemlendirici kullanmadığım zamanlar özellikle kış aylarında çenem burnum alnımın ortası hafif pullanıyor inatla nemlendirici kullanmamaya devam edersem bu noktalarda kuruyup pullanma da inat edip artışa devam ediyor.
Nemlendirici clinique en iyi geleni ama malum fiyatlardan ötürü bıraktım bepanthol cilt kremi de iyi geldi. Nivea yüz yıkama jelleri de gayet iyi temizlediğini düşünüyorum şu an elimde de mevcut. Serum hiç kullanmadım ama artık kafaya koydum geç bile kaldım :) gül suyunu ise her akşam kullanıyorum. Ha birde öyle her gün ağır makyaj yapan biri değilim. Haftada bir akşam duşta kese ilerde hafif peeling etkisi olması için keselerim bastırmadan. Sivilcem yada lekesi yoktur. Nadiren bazı dönemlerde sivilce çıkar oda hiç dokunmam eser kalmaz kendi kurur gider.
Bazı zamanlar dışarıdan eve geldiğimde elmacık kemiği üzerimde max iki kırmızı nokta olur oda iki güne geçer ama neden olduğunu hala bulamadım.
Karışık anlattım biraz ama aklıma geleni yazdım inanın