- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Beybiiiiiiiii dün yazdığım mesajı anca sabah görüp cevap yazmış. Şimdi cevapsız bıraksaydım saygısızlık olurdu ama di mi? Seviyom sizi bacılarEEvet evet seni kaybetmeyi göze alamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beybiiiiiiiii dün yazdığım mesajı anca sabah görüp cevap yazmış. Şimdi cevapsız bıraksaydım saygısızlık olurdu ama di mi? Seviyom sizi bacılarEEvet evet seni kaybetmeyi göze alamıyor
Ay sirkeli turşu hiç sevmem, yemem, ıyyyhhhhh...gel kavga edelimmm.en iyi turşu limondan mı olur sirkeden mi diye
Deli yao sepya ile aramızda geliştirdiğimiz bir dil aynı şeyleri söylüyorum diye sinirlendiğim için gazımı alıyor
watsons kartımı iptal etmişler yıllardır kullanmadım diye.müşteri hizmetleriyle görüştüm.yeniden mağazadan almam lazımmış da eve kargo gelecek.mağazaya nasıl gideyim?gitti benim puanlarımmm ürünlerimmmm ne güzel 400 tl harcayıp 300 tl kazanacaktım.gettiiiii gettiiii üüüüüüübiz sizi çok masrafa sokarız
bu konuya şöyle bir uğrayanlar aynı hafta en az 500 tl ürün alıyor meğer çift aşamalı temizlik gerekirmiş meğer güneş kremi şartmış meğer enzim peeling gerekmiş meğer göz çevresi ve yüz için serum gerekmiş diye diye başlayıp ... sonumuz hayrolsun
en çok beni sevvvv.bak valla küserimmmBeybiiiiiiiii dün yazdığım mesajı anca sabah görüp cevap yazmış. Şimdi cevapsız bıraksaydım saygısızlık olurdu ama di mi? Seviyom sizi bacılar
35 e kadar güneş kremi bile kullanmadınız ha?valla şaştım.benim 11 yaşındaki kızımın bile ne kozmetikleri var bir görsenizOlsun olsun istek var ama bilgi yok bende. Ben uzaktan uzaktan okurum en baştan yazdıklarınızı. Öğreneyim. 35 oldum. Kırışacağım yakında
Eveeetttt :)Beybiiiiiiiii dün yazdığım mesajı anca sabah görüp cevap yazmış. Şimdi cevapsız bıraksaydım saygısızlık olurdu ama di mi? Seviyom sizi bacılar
Aha beni tarif ediyor. 2 ayda 1,325 TL harcamışım.biz sizi çok masrafa sokarız
bu konuya şöyle bir uğrayanlar aynı hafta en az 500 tl ürün alıyor meğer çift aşamalı temizlik gerekirmiş meğer güneş kremi şartmış meğer enzim peeling gerekmiş meğer göz çevresi ve yüz için serum gerekmiş diye diye başlayıp ... sonumuz hayrolsun
ben 20 günde 2500 harcadımm senin ki ne ki?ama herşeyi toptan alıverdim.sizlerde zaten ürünler vardıAha beni tarif ediyor. 2 ayda 1,325 TL harcamışım.
Taamen çok beni sevvvv.bak valla küserimmm
güneş kremi kozmetik ürün değil aslında ilaç ... hatta devlet ilaç gibi karşılamalı bu kadar para vermemeliyiz ki o da olacak bak görürsün vay be zamanında dünyanın parasını verdik sonunda karşılanıyor diyeceğiz , bilimsel çalışmaları baz alırım ben spekülasyonları değil35 e kadar güneş kremi bile kullanmadınız ha?valla şaştım.benim 11 yaşındaki kızımın bile ne kozmetikleri var bir görseniz
Ben eylül sonu kullanmaya başlayacağım ürünleri henüz almadım. Salisilik asit alınacak. Bu ay enzim peeling alınacak, %5 niacinamide içerikli serum alınacak. Ohooo, daha eksik çokben 20 günde 2500 harcadımm senin ki ne ki?ama herşeyi toptan alıverdim.sizlerde zaten ürünler vardı
şu beyaz kediyi de bana hediye etsen tmm dır.pek sevimli.edit:benim koca eve kuş bile sokmuyor bu kediyi hayatta almaz eve
O kedinin özelliklerini, huyunu suyunu bilse değil 1 tane, 5 tane alır eve. Benim koca da tanımıyordu siyam kedilerini. Şimdi diyor bunun çocuğu olsun vermeyelim. Her yer siyam kedisi olsun O ikisi benim canımın içi... Siyah olanın bir bacağı yok, çok ürkektir. Fakat kim ne derse desin bir siyam kedisi tam bir bebek gibidir. Vermemmmmmmşu beyaz kediyi de bana hediye etsen tmm dır.pek sevimli.edit:benim koca eve kuş bile sokmuyor bu kediyi hayatta almaz eve
Aynen hiç kullanmadım35 e kadar güneş kremi bile kullanmadınız ha?valla şaştım.benim 11 yaşındaki kızımın bile ne kozmetikleri var bir görseniz
güneş kremi mutlaka kullanın.bir sürü dr akrabam var hepsi önerirler.yaz kış kullanmalısınız hem de.iyi bir güneş kremi alın.yüz için olandan yüzünüze vücut için olandan da kollar omuz vs ye kullanırsınızAynen hiç kullanmadım
Ben hic hesap yapmayimAha beni tarif ediyor. 2 ayda 1,325 TL harcamışım.
muhasebeciyim ya evin gideri için bile defter tutuyorum ben hesap düzen planım var yani amel defterim giderleri açarken söyleniyorum bakalım ne günahlar işlemişiz cezamız ne kadar diyeBen hic hesap yapmayim
Faturalar,mutfak,cocuklar derken kalan kismi harciyorum
Agustos da hesap icin defter aldim
Bunun eksikliğini hissetmediniz mi? Lekelenmediniz mi mesela? Sadece lekelenmek de değil, korunmayan cilt erken yaşlanır. Yaşlanma kelimesini sadece kırışmak olarak algılamamalıyız...Aynen hiç kullanmadım
Excel uzeri benimde var. Yoksa rahat edemem. Deftere dökmeye karar verdimmuhasebeciyim ya evin gideri için bile defter tutuyorum ben hesap düzen planım var yani amel defterim giderleri açarken söyleniyorum bakalım ne günahlar işlemişiz cezamız ne kadar diye