- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
Yaaa. Ay konuya daldım biraz ama çok şaşırdım şimdi. İkisini de pek severim de. O dizi de en sevdiğim Kore dizisi. Bebek mi bekliyorlarmış? Ne tatlı
bugün üye olmuş gelmişsiniz hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa. Ay konuya daldım biraz ama çok şaşırdım şimdi. İkisini de pek severim de. O dizi de en sevdiğim Kore dizisi. Bebek mi bekliyorlarmış? Ne tatlı
Evet çok teşekkür ederim. Gelir gelmez de hemen hyun bin ve yejin bebiş haberini aldımbugün üye olmuş gelmişsiniz hayırlı olsun
selam.bu topiği nasıl buldunuz?yeni üye olmuşsunuz.daha önce üyeliğiniz var mıydı?Selamlar. Cilt bakım rutinimi yazayım ben de. Uyanınca bir koca bardak su (nemlendirici etki), yüzümü marketten rastgele kaptığım yüz temizleme jeliyle yıkayıp (temizlik)
kahve içiyorum (canlandırıcı etki). Yatarken de temizliyorum o jelle (temizlik). Maalesef bu kadar. Bu konuyu baştan okumak lazım. Çok özeniyorum istiyorum yüzüme vücuduma bir şeyler süreyim ama yok.
Şu köşedeki şimşek işareti ne işe yarıyor diye tıklayınca bu konu çıktı en yukarıda. Cilt bakim başlığı görünce hemen tıkladım. Ben çok özenip bakım videoları izleyip kendine hiç yapmayanlardanım.selam.bu topiği nasıl buldunuz?yeni üye olmuşsunuz.daha önce üyeliğiniz var mıydı?
Bende farklı şeyler söylememistim ama hic böyle minnoş cümleler duymuyorumHele bak bak... Bak şu cümlenin güzelliğine... Şu cümlenin minnoşluğuna, tatlılığına bak... E ben ne diyeyim sana şimdi beybim? İşte bak ne güzel özet. Budur yav! Allah ne muradın varsa versin Nisaaaa
o sepya ile aramızda geliştirdiğimiz bir dil aynı şeyleri söylüyorum diye sinirlendiğim için gazımı alıyorBende farklı şeyler söylememistim ama hic böyle minnoş cümleler duymuyorum
gel kavga edelimmm.en iyi turşu limondan mı olur sirkeden mi diyeo sepya ile aramızda geliştirdiğimiz bir dil aynı şeyleri söylüyorum diye sinirlendiğim için gazımı alıyor
o sepya ile aramızda geliştirdiğimiz bir dil aynı şeyleri söylüyorum diye sinirlendiğim için gazımı alıyor
biz sizi çok masrafa sokarızSelamlar. Cilt bakım rutinimi yazayım ben de. Uyanınca bir koca bardak su (nemlendirici etki), yüzümü marketten rastgele kaptığım yüz temizleme jeliyle yıkayıp (temizlik)
kahve içiyorum (canlandırıcı etki). Yatarken de temizliyorum o jelle (temizlik). Maalesef bu kadar. Bu konuyu baştan okumak lazım. Çok özeniyorum istiyorum yüzüme vücuduma bir şeyler süreyim ama yok.
Olsun olsun istek var ama bilgi yok bende. Ben uzaktan uzaktan okurum en baştan yazdıklarınızı. Öğreneyim. 35 oldum. Kırışacağım yakındabiz sizi çok masrafa sokarız
bu konuya şöyle bir uğrayanlar aynı hafta en az 500 tl ürün alıyor meğer çift aşamalı temizlik gerekirmiş meğer güneş kremi şartmış meğer enzim peeling gerekmiş meğer göz çevresi ve yüz için serum gerekmiş diye diye başlayıp ... sonumuz hayrolsun
tabii ki sirkeden olurgel kavga edelimmm.en iyi turşu limondan mı olur sirkeden mi diye
filmdeki gibi ayrılmaya kadar gidiyormuşuzgel kavga edelimmm.en iyi turşu limondan mı olur sirkeden mi diye
güneş kremi kullanıyor musunuz en önemlisi oOlsun olsun istek var ama bilgi yok bende. Ben uzaktan uzaktan okurum en baştan yazdıklarınızı. Öğreneyim. 35 oldum. Kırışacağım yakında
Kullanmıyorum. İçlerinde çok şey yazıyor diye tırstım hep. Kanserojen şeyler vardır kesin içlerinde dedim. O arkasında yazan kimyasalların hiçbirini bilmiyorum. Çok tırsıyor insan tablet gibi döşenmiş içindekileri görünce.güneş kremi kullanıyor musunuz en önemlisi o
bunca zaman kullanmamış olduğunuz için geçmiş olsun diyorum ... devlet hastesinde bir dermotologa gidip neden kullanmak gerekiyor sorun anlatsın size emin olun koşa koşa gidip alacaksınız ...Bir de bir dermatolog güneş kremsiz çıkma diyor öbürü sakın sürme zararlı onlar diyor. Güneş kremi çok büyük bir açmaz benim için.
Sen de çok değerlisin, verdiğin bilgiler de çok değerli. Görüşlerini önemsediğim nadide insanlardan birisin valla. Bak o dediğin aklımda, "aynı rutinde bile kullanabilirsin, retinol ile peptit müemmel çalışır" demiştin. Bundan sonra seni de kedileri sevdiğim cümlelerle severimBende farklı şeyler söylememistim ama hic böyle minnoş cümleler duymuyorum