Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adı o değilmiydi ceycey varya buldun beni ezikle tabi ahahahahacica nedir hocammm?
bah bahhh sen jes e kendi sıkışınca sınıf arkadaşını öğretmenin önüne atan veledler gibi oldunHem bana kızma bak selenn asit üstüne asit partisi yapıyor ona kız banane
kız ben de bilmiyorum.sen biliyorsun sandımAdı o değilmiydi ceycey varya buldun beni ezikle tabi ahahahaha
Daha fenayım benbah bahhh sen jes e kendi sıkışınca sınıf arkadaşını öğretmenin önüne atan veledler gibi oldun
soruna bakınca çift aşamalı temizliği hala anlamadığını görüyorum buraya bas konuş özelliği acil lazımTamam üstadım o zaman artık buna tabiyim rutinim bu olacak. Gğneş kremi alayım 2-3 tane daha. Niciami de yedeklerim jelleri de. Cica da alayım da onun markası ne olsun bana ne gider sence? Birde çift aşamalı temizlik için cerave mi kullanayım akşam da?
Bir çok kişi temizleme jeli de kullanmıyordur. Su ile yıkadığında temizlenmiş gibi geliyordur. Hele sürekli abdest alınıyorsa.güneş kremleri suya dayanıklıya sadece yağ bazlıyla çıkar sanırım.ben yüz temizleyici jelle yıkayınca gidiyor sanırdım bunca yıl.
güneş kremi yaz kış zaten kullanıyordum cildim de çil var lekeye de meyilli o yüzden.yüz temizleme ürünlerinin de envai çeşidi var ama yağ bazlı hiç aklıma gelmemişti.buradan öğrendimBir çok kişi temizleme jeli de kullanmıyordur. Su ile yıkadığında temizlenmiş gibi geliyordur. Hele sürekli abdest alınıyorsa.
Pandemi döneminde influcerlar da göre göre belli bir kısım öğrendi.
Güneş kremleri hem pahalı ürünler hem de içinde 30 yada 50 faktör denilince bir çok kimyasalın olduğu ürünü, evin içindeyken niye kullanayım diye düşünüyorduk.
N nscckts , bakış açımı değiştirdi ve ikna etti bazı yönlerden.
Doğru valla, tekrar tekrar anlattın, ben geçen hafta yarım gün bazı notları kopyalayayım dedim, usanmadan tekrar tekrar söylemişsin. İşte öğrencilerin kısa yoldan öğrenmeye çalışıyor, uzun yol meşakkatli hocam.asıl ben şuan kendimi doğramamak için zor tutuyorum neredeyse hergün konuştuğumuz konular bunlar yaaaaaaa jeesss
Tamammmmmmmm valla bu sefer anladımmmm.soruna bakınca çift aşamalı temizliği hala anlamadığını görüyorum buraya bas konuş özelliği acil lazım
canım benim yağ bazlı temizleyiciden sonra akşam yüz yıkama jelinle yıkayacaksın yağ bazlı temizleyiciyide arındırmak gerekmiyor mu
akşam önce yağ bazlı temizleyici cosmed ile ovala yıka allahını seversen yıka artık
sonra da cerave ile köpürt yıka
sabah sadece duru su sana yeter
güneş kremi alabildiğin kadar al benim param olsa kendi markamı yapıcam kendimi güneş kremine banıcam
la roche posey cica b5 sanırım yazılışı bu
bundan alacaksın
Şimdi tam olarak nasıl yapıcam kafam gidik buaralar da ondan..onu ancak her hafta yapacağın fiddy yöntemi çözer onuda yazın yapamazsın maalesef
yağ filamenti değil mi beyaz nokta dediğin