ben burada çift aşamalı temizlik nedir yağ bazlı temizleyici nasıl kullanılır onun videosunu bile paylaştım ya
sen baştan sona tüm mesajları oku derim sana, gerçekten bak eksik anlatım veya yanlış anlaşılmayla inan yanar yüzün şaka değil
bak bu yazacaklarım sadece sana özel olacak sen sadece bunu yap,
sabah sadece yüz yıkama jelin olan cerave ile yıkadın sonra niacinimade sürdün eğer kuru hissettiysen hyoluronik asit sürüp içme suyu pısladın veya nemlendirici sürdün sonra da göz çevresi serumunu sürdün güneş kremini sürdün 3 saatde bir yenilemek zorundasın ,yenilemezsen hiç sürmemiş gibi olursun 3 saat sonra tüm koruyuculuk gidiyor ilaç gibi düşüneceksin onu
her ürün arası en az 15 dk olmak zorunda sürerken
gece de yağ bazlı temizleyiciyi sürdün masaj yaptın avuç avuç suyla yüzündeki yağı süt kıvamına dönüştürdün,dönüştü mü? hah komple yıkadın sonra da yıkama jelinle yüzünü yıkadın. sonra niacinimade sürdün göz çevresi serumunu sürdün nemlendiricini sürdün bu kadar
hepsi bukadar senin en dikkat etmen gereken şey cica krem mutlaka olsun hassasiyetde uygula hyoluronik asit kremlerin daha etkin olmasını sağlar önce sonra uygulaman farketmez hyoluronik asit sürülen cilt her zaman nemli olur hiçbirşey bulamasa bulunduğun ortamdaki nemi cildine çeker ama cica krem iyidir bak varsa şimdi sür yüzüne rahatlatır seni onu alabilirsin ekstra olarak