Güzellik İsimden Geliyor

7) Bağlayıcı ve Gizemli
Siz büyülü bağlayıcı ve olağanüstü çekici bir tipsiniz. Sizinle bir kez konuşan bir daha sizi unutamaz. Çünkü siz doğal çekiciliğinizile herkesin başını döndürüyorsunuz. Sizde çok etkileyici bir hava vardır. Güzel olduğunuz kadar zarifsiniz de.
vay canınaaaaa....

(4) Çalışkan ve Obur
Son derece obur olduğunuz söylenebilir. Yemek yemeye çok meraklısınız. Sizin doğuştan gelen ve erkekleri etkisi altına alan bir çekiciliğiniz var. Doğruyu söylemek gerekirse sizin gözlerinize karşı koyabilecek erkek yok denecek kadar azdır.

bilmem ki doorumu .benm bi kaç kilo fazlam vardı sadece yaa

(8)Cool Kararlı ve Güçlü
Hırslı ve güçlü bir karakteriniz var. Güzelliik konusunda hiçbir takıntınız ya da endişeniz yoktur. Siz zaten çok rahat ve kendine güvenen bir kadınsınız. Bu da erkekler tarafından takdir ediliyor.

eh iste

(2) Dengeli ve Hassas
Çok narin bir yapınız var. Güzellik ve bakım sizin için çok önemli. Pastel tonlarda yapılan hafif makyajı seviyorsunuz. Ellerinize ve ayaklarınıza çok önem veriyorsunuz.

vallaha oyleyim =)

(3) Açık Sözlü ve Yaratıcı
Siz gururlu ve yaratıcısınız. Sağlıklı kalmak için elinizden geleni yaparsınız. Ancak dış görünüş ve güzellik çoğu kez ikinci plandadır. Çünkü siz sağlıklı olmayı güzel olmaya tercih eden insanlardansınız.
ayy tam tersii sağlığımı hiç düşünmüyorum güzellik ön planda:ecrin_bebek:

(4) Çalışkan ve Obur
Son derece obur olduğunuz söylenebilir. Yemek yemeye çok meraklısınız. Sizin doğuştan gelen ve erkekleri etkisi altına alan bir çekiciliğiniz var. Doğruyu söylemek gerekirse sizin gözlerinize karşı koyabilecek erkek yok denecek kadar azdır.

----ben obur değiliiiim, ama diğerleri doğru olabilir

(4) Çalışkan ve Obur

Gözlerime kimsenin karsı koyamayacagını biliorm. (cok mu havalı oldu ne )

4) Çalışkan ve Obur

vayyy beaaa... ben neymişim de haberim yokmuş.... obur olma konusu doğru ama bak... keşke bu oburluk bi işe de yarasa....

(1) Gururlu ve Hırslı
Güzellik ve sağlık sizde adeta bir takıntı halinde. Zaman zaman kendinizi etrafınızdaki insanlarla karşılaştırıyor ve kendinizde eksik bir şey bulursanız çılgına dönüyorsunuz. Oysa siz zaten etkileyici bir tipsiniz.

A(1) Ç(4) A(1) L(6) Y(1) A(1)

1+4+1+6+1+1= 14
1+4=5
5

ben 5mişim

5) Çekici ve Lüks Tutumu
Esnek canlı ve uyumlu bir tipsiniz. Sizin için sosyal yaşamın renkliliği çok önemli. Cekici bir görünümünüz var. Bu görünümün nedeni pahalı kozmetik ürünleri değil içinizdeki pozitif enerjinin dışa vurumudur

hmmmm :) sevimdim şimdi
teşekkürler.........

Son düzenleme:
4) Çalışkan ve Obur

(8)Cool Kararlı ve Güçlü
Hırslı ve güçlü bir karakteriniz var. Güzelliik konusunda hiçbir takıntınız ya da endişeniz yoktur. Siz zaten çok rahat ve kendine güvenen bir kadınsınız. Bu da erkekler tarafından takdir ediliyor. zemuszemus

(5) Çekici ve Lüks Tutumu
Esnek canlı ve uyumlu bir tipsiniz. Sizin için sosyal yaşamın renkliliği çok önemli. Cekici bir görünümünüz var. Bu görünümün nedeni pahalı kozmetik ürünleri değil içinizdeki pozitif enerjinin dışa vurumudur.

Esnek canlı ve uyumlu bir tipsiniz. Sizin için sosyal yaşamın renkliliği çok önemli. Cekici bir görünümünüz var. Bu görünümün nedeni pahalı kozmetik ürünleri değil içinizdeki pozitif enerjinin dışa vurumudur.

(4) Çalışkan ve Obur

o kadarda obur değilim ama doğru yemek yemeği seviyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet bende ilk baktıkları şey gözlerim oluyor hatta abimin işyerinde bir çalışan bana bakıp gözlerde ben burdayım diyor demişti :kedi:

güzel bir testmiş :lepi:

doğrudur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…