- 4 Nisan 2022
- 2.808
- 7.109
- Konu Sahibi AnkaEnerjisi
Evet hocam da şaşırmıştı hiç böyle bişey görmedim diye Size isim soyisim yapalım30 çıkınca neden bi analizi yok benim de öyle cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hocam da şaşırmıştı hiç böyle bişey görmedim diye Size isim soyisim yapalım30 çıkınca neden bi analizi yok benim de öyle cikti
Bu sefer 26 çıktıSesli harfleri yapanlar sessiz harfler için aynı işlemi yapsın. Burada da sessiz ve gizli potansiyellerimiz ortaya çıkacak.
Gizli yönünüzBu sefer 26 çıktı
Siz şimdi bana sesli harf toplamınızı ve sessiz harf toplamınızı yazın. Yaşam amacını yazıcam. Son aşamaya geçtiniz.Bu sefer 26 çıktı
Ay o kadar doğru kiGizli yönünüz
Sekiz Sayısı:
Hangi işle uğraşırsa uğraşsın yönetim kurulunda yer almak veya başkanlık etmek ister. Bürosunu gösterişli bir şekilde dekore eder, emrinde kalabalık bir istihdam kadrosu olmasından hoşlanır. İş hacmini büyütmekle ve verimi arttırmakla ilgilenir.
Sayıların titreşimi de çok konuşulan bir konu ancak enerjisi bana akmıyor.AnkaEnerjisi sayıların enerjisine inanıyor musunuz? Mesela 777 mucizeler benimle gibi şeyler
Sesli mi sessiz mi?Benimde 1+8+0+3+1+9+9+7=38 cikti yardimci olur musunuz
Sesli harf: 5Siz şimdi bana sesli harf toplamınızı ve sessiz harf toplamınızı yazın. Yaşam amacını yazıcam. Son aşamaya geçtiniz.
Isim ve soy içimdeki sesli ve sessiz harfleri ayri mi toplucam ben a almadımSiz şimdi bana sesli harf toplamınızı ve sessiz harf toplamınızı yazın. Yaşam amacını yazıcam. Son aşamaya geçtiniz.
İsim soyisim olarak ayırın bir de sizde farklı bir durum olabilir. İsim kaç soyisim kaçBenimde 1+8+0+3+1+9+9+7=38 cikti yardimci olur musunuz
Müsait bi zamanda örneklendirebilir misinizSayıların titreşimi de çok konuşulan bir konu ancak enerjisi bana akmıyor.
Ama olumlama cümlelerimi hep kullanırım. Neler mümkün’ü hep kullanırım var öyle takıldıklarım ve iyi sonuç aldıklarım.
Dogum tarihiydi isim degildiSesli mi sessiz mi?
Isim soy isimde yapayim hemenİsim soyisim olarak ayırın bir de sizde farklı bir durum olabilir. İsim kaç soyisim kaç
Yaşam amacı/meslek tercihiSesli harf: 5
Sessiz harf: 8
MisalIsim ve soy içimdeki sesli ve sessiz harfleri ayri mi toplucam ben a almadım
Aslımda diğer bir konumda hepsini yazdım. Bana iyi gelen her şey var orada. Olumlama konusu. Orası bir hazine aslında.Müsait bi zamanda örneklendirebilir misiniz
Şu cümleler bana şu konuda iyi sonuç getirdi gibi
Aynen öyleMisal
Ayşe kasabalı
Ayşe'deki sesli harfleri toplayın A-E
Kasabalı daki sesli harfleri toplayın A-A-A-I
Sonra sessizleri
Y-Ş
KSBL