• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik basa bela

Benim arkadasim 6 ay once yaptirdi muhtesem guzel oldu. Izmir de iyi bir doktora yaptirdi. Mutlu olaxaksan yaptir uc gubluk dunya erteleme...
Ben de öyle düsünüyorum. Bir kere yasiyoruz icim de kalsin istemiyorm. Arkadasinizin doktorunu biliyormusunuz?

Bence burun her yaşta güzellik katar yaptırın ama acele etmeyin güzel olmazsa çok üzülürsünüz ve ikinciyi olmak hem daha maliyetli hemde riskli.benim şimdiki aklım olsa 1-2 yıl sadece doktor bakardım.

Doktorun adini yazabilirmisiniz bana, cok heveslendim su an:))

Tabiki, doktorum Yakup Karabağlı. Eskişehirdeyim ben. Bendem sonra çevremden çok kişi ameliyat oldu kendisine, en son 3 ay önce arkadaşım oldu, hepsinin de güzel oldu ben doktoruma güveniyorum çok. Kesinlikle tavsiye ederim

Ben 18 yasinda yaptirdim. Sonuc cok iyi oldu. Burnumdan baya memnunum. Evet ifadem degisti ama zaten yasim küçüktü yüzüm oturmuş olabilir. Bence kredi çekip yaptirabilirsin.

Bence krediyi odeyebileceksen hiç düşünme cek yaptir.Ben yaptirmistim ve iyiki yaptirmisim
Aynen. Özellikle burun, dudak, düşük göz yada göz altı torbası konusunda ciddi rahatsızlık varsa yaptırılması taraftarıyım. Başkası estetik estetik diye tutturuyor ama bunlar öncelikle direkt insan psikolojisini bozan durumlar. Bir arkadaşım vardı. Burnu küçük ama çok biçimsiz, bakan herkes burnuna bakardı. Sonra yaptırdı. Kız o kadar rahatladı ki ozguveni yerine geldi. Ki bu dalga geçilmedigi halde böyleydi. Çok da duygusaldı

21yasında unv bıtırıp ıse basladıktan sonra ılk ısım kredı cekıp goguslerımı yaptırmak oldu kendım ıcın yaptıgım en ıyı sey dıyebılırım :)
Sakıncası yoksa tam olarak yaptırdığınız işlem nedir
Silikon falan mı
Hani hamilelikte sorun teşkil etmiyor mu bunu merak ettim

Yaş konusunda önce yüzünün oturmasını beklemelisin o da 20-21 civarı gibi sanirim. 30 larda sorun olmaz ama 40 yaş üzerinde burun ameliyatlarının zorlaştığını biliyorum.

Sakıncası yoksa tam olarak yaptırdığınız işlem nedir
Silikon falan mı
Hani hamilelikte sorun teşkil etmiyor mu bunu merak ettim
Evet slıkon taktırdım:)hamılelıkte sorun teskıl etmıyor slıkonun oldugu yerle sut bezlerının oldugu yer farklı :)

Back
X