• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik basa bela

Cok asiri rahatsiz edici bir burun degilse acikcasi ben nasil cesaret ediyorsunuz hayret ediyorum
2 tane arkadasim var burun estetigi oldu bana kalirsa cok problemli degildi ama onlar mutlu degildi, oldular evet burunlari harika oldu ama burna tek baktiginda harika kusursuz bir burun. O harika burnu bir surata oturtunca isler hic oyle olmuyor. İkisi de komple degisti ifadeleri degisti cok degisik ve kotu oldu. Herkesin kendi tercihi ben de burnumdan memnun degilim ama asla cesaret edemem. İse girersem belki dolguyla duzeltme yontemini denerim hem daha ucuz hem de kotu olursa 1 senede eriyip gidiyor zaten

Kendimi yanlis ifade ettim galiba. Yasim kücük degil otuzlu yillarin basindayim yani gec mi kaldim diye düsünüyorum. Bunu kafama takiyorum demek istedim

Benim kuzenim yeni yaptırdı. 37 yaşında. Sonuc da iyi çıktı şükür. Ama işin uzmanına yaptırın. Yani parayı gerekirse biriktirin ama iyi bir adrese gidin. Türkiyede bir akrabagim burnunu yaptırdı. Tam fiasko oldu. Kendini resimde gördüğümde ilk tanıyamadım resmem. Onun icin iyi araştırın

Çok sorunlu olmayan bir burun için o eziyete katlanılır mı bilemedim.
Sağlık sebebiyle ameliyat olmam gerekiyor buna rağmen korkumdan yıllardır erteliyorum. Keyfi sebeplerden bıçak altına hiç bir durumda yatmam herhalde.

Burun ameliyatının ya da herhangi bir estetik operasyonun yaşı yok.

ben 22 yaşında yaptırdım,
bir zararını görmedim, doktor faktörü önemli yaştan ziyade

cok istiyorsan yaptir ne diyelim.

biriktir de yaptir yalniz. bunun icin borca girilmez.. acelesi yok nasil olsa

cok istiyorsan yaptir ne diyelim.

biriktir de yaptir yalniz. bunun icin borca girilmez.. acelesi yok nasil olsa
Ben o parayi biriktirene kadar on sene gecer galiba ama aydan aya ödenebilcekse neden borca girilmesin ki? Bazi insanlar araba ev aliyor benim icin de önemli olan bu simdilik.

Konu burun ameliyatıysa bir an bekleme, ne kadar erken o kadar iyi, daha önce neden yaptırmadım diye pişman olacağına garanti veriyorum.

Ben 29 yaşımdayım 23 yaşımda yaptırdım bendem sonra çevremde çok kişi ameliyat oldu hala olan var doktoruma 😀

Back
X