Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmistim gordunuz muismi koydurtmayacaz sana hadi söyle neydi adıı
12 yıl kızım olursa ismi "X" oğlum olursa "Y" koyacağım dedim. Ama şu an başka başka isimlere sahipler çünkü o isimler bulunduğum yerdeki akrabalarda var. Üzüldüm ama önemli değil şu anki isimlerini de ben koydum ve çok hoşuma gidiyorSelam hanimlar, benim hep aklima takilan bir durum var, yazayim istedim.. Benim cocuklugumdan beri cok begendigim bir erkek ismi var, ilk defa televizyonda duymustum.. Inanilmaz karizmatik bir isim bana gore, uzun heceli olmasina ragmen hem de.. Cocuklugumda hep icimden oglum olursa ilerde bu ismi verecegim derdim, hayalimdi.. Hatta kimseye tavsiye vermezdim bunu, ozel kalsin diye.. Neyse tesaduf bu ya buyuyunce o isimli biriyle baya sure once sevgili oldum ve baya baya toksik vb bir iliski gecirdim, ayrildik baya oldu.. Simdi mesela o coktan tamamen bitti zaten, konu bambaska, su anda da baska bir sevgilim var ve sorun su, ilerde anne olmayi istiyorum ve oglum olursa o cok begendigim ismi koyamayacak miyim diye cok korkuyorum.. Esime durumu anlatirim onda sorun yok da.. Ya bu isim oyle hic bulunmayan cok nadir bir isim olmasa da yine de nadir sayilir yani, buradan yazamam ifsa olmamak adina, merak eden olursa ozelden yazabilirim.. Yani o bahsettigim kisiyle basit bir iliski de gecirmedik dedigim gibi, baya olayli bir iliski gecirdik ve cevremdeki cogu arkadasim vs bunlari biliyor, simdi oglum olunca koyarsam herkes tuhaf tuhaf bakar mi vs diye cok korkuyorum, millete ne aciklama yapacagimi dusunuyorum yine de.. Bir de onun kulagina giderse sacma sapan yanlis dusuncelere kapilirsa.. Ya aslinda kapilirsa kapilsin, umrumda degil ama yine de cekiniyorum nedense.. Bilemiyorum ya, kafam cok karisik.. Dusunuyorum yani erkek isimleri arasinda o isimden baska hicbir isimi tam anlamiyla begenemiyorum, sirf oyle biri oldu diye de cok begendigim ve hayalim olan bir ismi koyamamak da uzuyor.. Simdiden bunu mu dusunuyorsun diyeceksiniz belki ama illaki bir gun karsima cikacak bu ve uzun zamandir hep aklima geliyor, arkadas cevremde de cocuk isimleriyle ilgili konusmalar geciyor.. Yani su an dert edinmiyorum tabi ki ama oyle sormak aklima geldi ve sormak istedim, benzer durum yasayanlar var mi, sizce ne yapmali..