• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik basa bela

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese merhaba, uzun süredir yaptirmayi düsündügüm estetik bir ameliyat var. Kafama bu durumu cok taktigim icin yaptirmaya karar verdim. Ama aklima takilan iki sey var. Birincisi sizce bu tür ameliyatlar yirmili yaslarda mi yaptirilmali? Otuzdan sonra güzel olmaz mi acaba diye düsünüyorum. Ikinci ve en önemli sorunda su an maddi durumumun buna müsait olmamasi, ama zaman hizli bir sekilde geciyor hayallerimi gerceklestirmek icin acele etmek istiyorum. Sizce kredi mi cekmeliyim? Ya da kisa sürede bir ameliyat icin nasil birikim yapmaliyim? Su an ögrenciyim ama bir kac aya kadar caliscam insallah. Simdiden tesekkürler

Herkese merhaba, uzun süredir yaptirmayi düsündügüm estetik bir ameliyat var. Kafama bu durumu cok taktigim icin yaptirmaya karar verdim. Ama aklima takilan iki sey var. Birincisi sizce bu tür ameliyatlar yirmili yaslarda mi yaptirilmali? Otuzdan sonra güzel olmaz mi acaba diye düsünüyorum. Ikinci ve en önemli sorunda su an maddi durumumun buna müsait olmamasi, ama zaman hizli bir sekilde geciyor hayallerimi gerceklestirmek icin acele etmek istiyorum. Sizce kredi mi cekmeliyim? Ya da kisa sürede bir ameliyat icin nasil birikim yapmaliyim? Su an ögrenciyim ama bir kac aya kadar caliscam insallah. Simdiden tesekkürler

Yaşının getirdiği güzellik için bu yaşta estetik olmak biraz abartı değilmi.
Haaa yapın ilerlesin o zaman düşün evlat.

canim benim burnunda saglikla ilgili bir problemin yok ise hic kalkisma o islere daha cok gencsin cünkü

Kendimi yanlis ifade ettim galiba. Yasim kücük degil otuzlu yillarin basindayim yani gec mi kaldim diye düsünüyorum. Bunu kafama takiyorum demek istedim

çok bariz ve göze batmayan bir burnun yoksa yaptırma derim. Bir arkadaşım vardı kızın yüzü küçük ama burnu çok uzun ve kamburdu gerçekten bariz şekilde belli oluyordu. Kontür vs hikaye hiçbir şekilde düzelmiyordu kendini çok yıprattı sonunda gitti ameliyat oldu yüzüne yakışır bir burnu var ve mutlu. Eğer bu tarz bir sorunun varsa da yaptırırsın sonuçta senin için ne iyi ne kötü en iyi sen bilirsin.

her yasta yapilir ki 30lu yaslar gec olamaz, olacaksa erken olur :KK33:

bir de yuzde yapilacak bir operasyon bana riskli geliyor, her sey yolunda gitse bile insanin alisamama ihtimali de var cunku.
Her sekild eborc harcla bu islere girismezdim ben olsam, cebimde nakit para olmali. Cunku aksilik vs yasanmasi durumunu da ihtimal gormek gerekir.

her yasta yapilir ki 30lu yaslar gec olamaz, olacaksa erken olur :KK33:

bir de yuzde yapilacak bir operasyon bana riskli geliyor, her sey yolunda gitse bile insanin alisamama ihtimali de var cunku.
Her sekild eborc harcla bu islere girismezdim ben olsam, cebimde nakit para olmali. Cunku aksilik vs yasanmasi durumunu da ihtimal gormek gerekir.
O aksilik ihtimali zaten beni caydiriyor ama bu fikride kafamdan atamiyorm o yüzden yaptirmaya karar verdim

21yasında unv bıtırıp ıse basladıktan sonra ılk ısım kredı cekıp goguslerımı yaptırmak oldu kendım ıcın yaptıgım en ıyı sey dıyebılırım :)

21yasında unv bıtırıp ıse basladıktan sonra ılk ısım kredı cekıp goguslerımı yaptırmak oldu kendım ıcın yaptıgım en ıyı sey dıyebılırım :)
Sizin adiniza cok sevindim. Ben de ilerde pisman olmamak icin simdiden yaptirmak istiyorum. Peki birikim mi yaptiniz? Aileniz mi ödedi?

Cok sorunlu degilse dolgu yaptirabilirsiniz. Instagramda gordugum videolarda cok olumlu sonuc alanlar vardi

Sizin adiniza cok sevindim. Ben de ilerde pisman olmamak icin simdiden yaptirmak istiyorum. Peki birikim mi yaptiniz? Aileniz mi ödedi?
Kredı çektım 2senelık her ay maasımdan odedım o kredım bıttı bıter bıtmez tekrar bı kredı cekıp 3senelık araba aldım yanı bu ısler bıraz cesaret aılemden vs kımseden destek almadım sıfır bırıkımle bankaya borclanarak yaptım hepsını

Back
X