Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kocaman BEN var ve onun üzerinde istemediğim bir sürü kıl almak istiyorum ama zararlı olduğunu duydum. BENim büyük ve kahverengi makina ile alsam sonra karınca yumurtası yağını sürsem bir zararı olurmu acaba?
ayak baş parmakdaki tüylerin alınmasının zaralı olduğunu duymuştum felce neden oluyormuş bu doğrumudur?
güneşe çıkarken göz kalemi sürmek zaralımı yada günlük makyajlar özellikle yaz aylarında yaşlanmaya neden oluyormu?
şimdiden teşekkürler..
doğumdan sonra veya önce cilt için kullanılması, yapılması gereken şeylerden kısaca bahsedermisiniz (yüzdeki lekeler,çatlaklar vs..)
cildimiz için kullandığımız zeytinyağı limon vs bunlar elimizdeki ve yüzümüzdeki tüyleri besler mi acaba?
Merhabaa,ya ben derdimi ayrı bi başlık açarak da anlattım ama pek kimse ilgilenmedi mirmirmirmir Benim 1 yaşında bir kedim var ve özellikle ilk aylarında çok tırmık attı.Şimdi eskisi kadar atmıyor ben de izin vermiyorum zaten ama eski çizdiği yerlerde çok göze batmasa da izler kaldı.Yani çok aşırı belirgin değil ama beni çok rahatsız ediyorlar,herkes soruyor bunlar ne filan diye...Bununla ilgili önerebilceğiniz krem ya da başka tedavi şekilleri varsa lütfen yardım edin Şimdiden teşekkürler,önerilerinizi bekliyorum a.s.
ya bende acil bişey sormak istiyorum.. kardesimin kollarında cam kesikleri var.. bir yıldan fazla oluyo derin ve kalın kesiklerdi.. iilesti ama kalın kalın izleri kaldı bunlar nasıl gecer.. cilt doktoruna mı göstermeliyim yardımcı olurlarmı.. ameliyat izlerini geciren kremler yararlı olur mu peki
merhaba benimdeözellikle çene kısmımda sivilceler hiç eksik olmuyor sürekli çıkıyor ve tümsek tümsek sivilceler bazılarının ucu bile olmuyor patladığı zma içerisinden acayip iltihap ve kan çıkıyor ne yapmam lazım cleosin t%1 solüsyon kullandım iyi geldi ama gözenk genişlemesi yapıyr onu bırakmak zorunda kaldım
selülüt için;
1kilo şeftali soy robotta rendele.1demek maydonozu 3dk haşla.yeşil çay, 4 limon sık bu malzemeyi öğrendim. sorum şu yeşil çay derken biizm evde sallama yeşil çay var! onun poşetini kesip öylemi koymalıyım?
Çook teşekkür ederim bunu bilmiyordm...Ya ben bir de expigment,fito gibi kremler duymuştum bu konuda bilgisi olan var mı?Ayrıca bephantenin yeşil olanı ve e vitamini kapsülleri de iyi geliyormuş..Ne dersiniz???
merhaba benimde bir sorum olacak benim cildim karma çok yaglı degil ama burun ve alın çevrem yaglı geri kalan kısmı bazen pul pul oluyor.vivatinel acnecinamide adlı ürün kullandım 2 aydır cildimim temizliyor olabilir ama öyle tedavi edici bir özelligini göremedim iltihaplı sivilce çıkmıyor genel olarak kırmızı kabarcık şeklinde ve büyükçe iyileşmeside bazen 1 ayı falan buluyor minik kırmızı lekelerim ise neredeyse 2 3 aydır var.farklı bir ürün kullanmak istiyorum aynı zamanda tedavi edici. dün tekin acara oudra almaya gittigimde cilt ürünü sordugumda bana diorun temizleyicisi ve tonigini gösterdi sanırım beyaz çay falan varmış içinde kesinlikle memnun kalacaksın dedi sanırım oda cilt bakımı egitimi almış (bir çok kişiye bu ürünü öneriyorum cildine göre dedi) sonra kendileri gelip direk bu ürünü istiyorlar çokta memnun kalmışlar dedi.ama ben kararsız kaldım eczaneye gidiyorum kesinlikle o tür ürün alma diyorlar dermo kozmetik diye satıp cildi berbat ediyorlar dedi tekin acardaki bayan.doktorlarun verdigi ilaçlar bile bir çok kişiye yan etki saglıyor ben eczanedede çalıştım ürün için firma ile anlaşıyorlar şu kadarv satarsanız şunu veririm tarzında nelerle karşılaştık biz dedi. nedense dior kötü bir marka olmadıgı için çokta olumsuz düşünmedim ama iyice karar veripte almak istiyorum. bide proaktiv (yanlış yazmadım umarım bundan da memnun kalan çok nasıl bir ürün benim cildime gidebilirmi.cvp veirisen sevinirim bir an önce almalıyım temzileyicim bitmek üzere çünkü.tşkler.
koltuk altı koyulu ve dudak ustu koyulugu ııcn ne önereblırsınzz
sorularımızı yanıtladıgınız icin tesekkurler..benım sorunum yüzümde son bır yılda coğalan benlerım. ben dedım et benı olanlar değil sıyah nokta şeklınde olanlar.burnumda ve dudağimda.. dudağımda bıle 5 tane var ... bu durum normal mı. ne yapabilirim..
benım bıldığım et benlerı önemlı...sıyah nokta şeklindekilerde mi önemli