- 14 Temmuz 2008
- 99
- 0
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb malum yaz geldi bana şöle uygun fiyatlı iyi bi güneş kremi önerir misin
Cüv cüv abla yazdiklarnizizn hepsini okyuyaamdim 115 sayfa o yuzden.bu guzllik merzklerinde gerceketn siyah noktalar tertemiz oluyorumu..bide maliyeti ne kadr..ayrica en az kac yasinda olmamiz gerkioo..16yasinda olanbirine yapilablirmii
cüvcüvcüm benim dudak üstümde ve alnımda güneş lekesi var
bunlara bir çare varmıdır
yoksa ebediyyen bu lekeler benlemi olucak (((
geçen yıl yoktu bu bahar oluştu ve ben alışamadım yüzümün bu haline (
Slm cüvcüvciğim vücudum için sıkılaştırıcıya ihtiyacım var bana doğal bi sıkılaştırıcı tavsiye edebilirmisin özellikle kol altlarım ve üst bacak içlerim için cildim yağlı bi yapıya sahip bana bu konuda yardımcı olursan cok memnun olacağım :)
cüvcüv bacagım ıcın bı peelın onerebılır mısın .. cıldım cok kuru hatta kupkuru ..artı bacagım agda da yapsam daıma nokta nokta kahve kahve gorunuyor.. etek metek gıyemıyorum yanı ..hatta artık kıl cıkmayan yerlerde bıle kıl folıkullerının yerı bellı ..yanı kahve kahve..
bır de burun kenarında kırmızılk var .. bu hıc gecmıyo yaz kıs grıp olmus gbıyım ..bı onerın varmı
lazerle tüy yok etmek ortalama fiyatları nekadardır zararı varmıdır.yaptıran varmı.
benim kolarimda bundan 5 yil once likel penus adinda tam adinida yazamadim ama okunusu boyle lekeler cikti doktor sitresden gecer dedi ama 5yil oldu hala gecmedi kahverengi lekeler 5 yildir bu sicaklarda hep uzun kolu giyiyorum ve cok rahatsiz edici bir gorunumu var acaba bu konudabir bilginiz varmi yardim ederseniz sevinirim
Merhaba benim sorunum kıl dönmesi. O derece ki ağda, siri ne yaparsam yapayı düzelmedi. Aldıktan sonra bile varmış gibi siyah duruyor haliyle. Bir ara epilasyon yaptırcaktım güvenilir yer bulamamıştım esmer tenli olduğumdan lazer iz bırakır demişlerdi. şu aralar iğneli düşünüyorum roaccutan tedavim biter bitmez güvenli bir yer bulup yaptırmak niyetindeyim ama sizin de fikrinizi almak istedim.
Hangi bölgeye yaptıracaksın canım iğneli epilasyonu? Lazerle daha iyi sonuç alırsın ama leke kalmaz her kafadan bir ses çıkıyor lazer epilasyon uzman doktor tarafından uygulandığında yapılması gerekenlere uyulduğunda cilt avuç içi gibi pürüzsüz olmasa da tüyler bir daha çıkmıyor.Özellikle Kalın siyah tüyler için daha kesin sonuçlar alınıyor.
İğneli epilasyonda da uygulayan kişi çok önemli iğne tek tek kıl köklerine batırıldığı için iz kalma olasılığı olabiliyor.İğneli daha zahmetli fakat yüzdeki birkaç tüy için lazere göre daha mantıklı bence ama bir bacak yapılacaksa lazer tercih etmek daha eziyetsiz.
Siz çok çok iyi araştırın yaptıracağınız yeri burada merkezler paylaşılmıyor zaten internetten de verilen tavsiyeyle gitmeyin bire bir tanıdığınız kişilerden yardım alın, gidin ön görüşme yapın doktor ile konuşun roaccutane kullanıyorsanız cilt doktorunuz mutlaka vardır onunla da konuşun.Burada da lazer epilasyon bölümünde arkadaşların paylaşımlarını tecrübelerini okursanız ön fikriniz olabilir.Ama dediğim gibi herkes kendi tecrübesine göre yorum yapar iz kaldı leke kaldı diyen de olur çok memnunum kurtuldum diyen de olur bu da uygulayan uzmanlar sayesinede mümkün.
cnm öncelikle kesinlikle sabun kullanmamalısın sabunun içerisindeki maddeler zaten kuru olan cildini daha da kuruturslm benim cildim kuru sizce cilt bakım yağları yada sabun kullanmalımıyım cildime yada ne kullanmalıyım?
genelde yüzüme sürdüğüm vazelim, nemlendirici krem ve gülsuyudur , gülsuyu değilde diğerleri yaşlanmayı sağlarmı yada cildime (yüzüme) herhengi bir zararı varmıdır?
ben rimel sürdüğümde temizlemek için sıvı sabun kullanıyorum göz altıma bunun herhengi bir zararı varmı?
şimdiden teşekürler..