- 9 Nisan 2007
- 515
- 7
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ılk basta cıldımın karmamı yoksa kuru mu olduğu merak edıyorum ozellıkle banyodan cıktıktan sonra pul pul oluyoo buna gore kuru dıyorum fakat cenem burun kısmımda yağlı ama alnım yağlı deıl yanı t bolgesınden karma dıycem ama alnım kuru
:uhm:
benım ıkı sorum olcaktı bırcoko krem kullanmama rağmen ı sonuc alamadım unlu markaları kullandım ama cıldım hala kuru nem cok onemlı olduğnu bılıyorumbu yuzden bana onerebıleceğınız bı krem ıstıyorum gece ve gunduz kremı
sonra sıyah noktalar bırcok yerde okudum ama bıde sızden kesın sonuclanmıs olan bı formul duıymak ıstedımm sımdıden tsk ederımm
merhabalar cnm sana sayfamdada yayınladığım lekelere iyi gelen formülü öneriyorum
BİR ELMANIN DÖRTTEBİRİNİ BİR ARMUDUN DÖRTTE BİRİNİ RENDEYEREK BİR KABA ALIN İÇERİSİNE YARIM LİMON SUYU SIKIN VE 1GÜN BU ŞEKİLDE BEKLETİN Kİ ASİTLEŞME ORANI GERÇEKLEŞSİN ERTESİ GÜN BİR LÜLBENT YARDIMI İLE SUYUNU BİR YERE SIKIN VE İÇERİSİNE BEBE PUDRASI İLAVE EDİN BU KARIŞIMI CAM BİR ŞİŞE İÇERİSİNDE BUZDOLABINDA 3 GÜN MUHAFAZA EDEBİLİRSİNİZ
VE TÜM CİLDİNİZE BU KARŞIŞIMI SÜRÜN İSTERSENİZ GECE YATARKEN DE UYGULAYABİLİRSİNİZ SABAH CİLDİNİZİ YIKARSINIZ
SİZE ŞAHANE DOĞAL MEYVE ASİTLERİNDEN OLUŞAN BİR LEKE ÇIKARICI BİR FORmül
SUNADUMANKAYA CİLT BAKIMI