- 26 Mayıs 2008
- 331
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim sorunumda cildimin mat vepürüzlü oluşu..şöyle ışıl ışıl,canlı ciltlere hayranım.birde sivilcelerimi zamanında sıktığım için yüzümde tırnak lekeleri var.tırnak lekelerini lazer ile yoketmek gerekiyor?
Selamlar ciltteki kahverengi lekelerden nasil kurtulabilirim..Elma sirkesi yöntemini denedim ise yaramadi..(yalniz taze elma suyu cildi acayip geriyo ve gözenekleri yokediyo bu iyi) ama bana daha etkili yöntem gerekiyor..
benim göz altlarımda morluklar ve yağ bezeleri var onlar için ne yapabilirim
Bize yardım ettiğin için teşekkürler belkide benim sorunumun çaresini yazdın ama forum çok uzun yeni olduğum için takip edemedim.Benim elmacık kemiklerimin üzerinde kızarıklıklar var bazı zamanlar küçük sivilceler gibi şişiyor uzun zamandır böle sayılır hiç geçmiyor günlük yaşamımda makyajda yapmıyorum çok özel günlerde fondeten kullanmam gerçi hiç çarede aramadım sana bir sorayım dedim aslında bölede dert etmiyorum ama geçersede sevinirim şimdiden teşekkürler:1rolleyes:
merhaba benim yanaklarımda sivilceler oluşuyo fakat olduğu gbi içindekiler dışarı da çıkmıyo biraz şişiyo acıyo sonra biraz sönüpöylece kalıyo leke olarak sıkmıyorum daha da kötü olmasın die ama napıcamı da bilmiyorum:uhm: değişik bişey
Çok zahmet veriyoruz cüvcüv sana ama napalım işte güzellik uğruna yapamayacağımız bişi yok:)
Benim de bi sorum var tabi:)Gözaltlarımda yarım halka şeklinde çukur var ve devamlı morAnaokulu resimlerimde bile var yani genetik sanırsam bunun medikal bi çözüm var mı yoksam yağ enjeksiyonu fln mı yaptırmam gerek kesin çözüm olarak?Şimdiden çok saol canım:)
merhaba benim yanaklarımda sivilceler oluşuyo fakat olduğu gbi içindekiler dışarı da çıkmıyo biraz şişiyo acıyo sonra biraz sönüpöylece kalıyo leke olarak sıkmıyorum daha da kötü olmasın die ama napıcamı da bilmiyorum:uhm: değişik bişey
slm;dudakların biraz daha dolgun durmasını sağlamak için ne önerirsiniz acaba bırazda uzun süreli olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
Mrb cüvcüv
ben sana bir şey danışmak istiyorum.Yardımların için sağol.
Ya benim yüzüm pütür pütür sivilceler siyah lekeler kırmızılıklar
Bi güzellik yok yani kapatıcı sürünce sivilceler çoğalıo. Özellikle regl döneminde de sivilceler artıo.
Bazen pürüzsüz ciltleri olanları görünce içim cız edio.
Bi fikir verirsen sevinirim..
Sevgiler..
slm;dudakların biraz daha dolgun durmasını sağlamak için ne önerirsiniz acaba bırazda uzun süreli olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
bende derdime care istiyorum =(
bacaklarımda pütürlükler var hiç almadım bacagımı 20 yasındayım alıcam artık cıkmaya basladı ama benek benek kırmızı böle sıktıgım zaman tüy cıkıyo anlatabildim mi bilmem ama yardımcı olunursa :uhm senağlama
Merhaba; bana yardımcı olursanız çok sevineceğim. (Yaş;20)
İlk sorunum şu; yüzümü hiç almadım ve aldırmadım (kaş ve dudak üstü hariç), ama artık rahatsız olmaya başladım özellikle güneşe çıktığım vakitlerde yanağımda olan tüyler çok fazla belli oluyor. Lazer ya da iğneli epilasyon yaptırmak istemiyorum, bu yüzden soğuk ağda bantlarını kullanmak istiyorum sizce uygun olur mu? Epilasyonlardan çekiniyorum çünkü leke kalmaması için güneşte falan çok iyi korunmak gerekiyor.
İkinci sorunum ise, bacağımda ki batıklardan nasıl kurtulabilirim, bacaklarımı makineyle alıyorum ama kıl dönmelerini bir türlü çözemiyorum.Sadece bileğimin orda oluyor ama bu beni rahatsız ediyor.
İlginiz için,şimdiden teşekkür ederim.
iyi akşamlar
merhaba sayın güzellik uzmanı ben sorunlarım sivilcelerim lekelerim izlerim .Kalçamda özellikle altında özellikle alt kısmında ve kıvrımlı orta kısmında son senelerde fazla keselemekten çarpmaktan sivilcelerden bir sürü leke oluştu gölgeli lekeler bunlar kalçamı koyu ve kötü gösteriyor bide tüm vücuduma laser epilasyon yaptırıyorum şu an yaz arası verdim ama vücudumda çok olmasada özelikle genital bölgemde lekeler gölgelenmeler oluştu birkaç kez genital bölgemi yaktılar dolayısıyla oralar koyulaştı gölgelendi, bu arada geçen kız sivilce lekeleri ve lekelenmeler , gölgelelenmeler için özellikle yüzüme ve daha azda vücuduma yaklaşık altı ay expiğment krem kullandım sonuç özellikle yüzümde fena değildi hatta benden gören arkadaşlarım lekeleri için çilleri için onu kullandılar., yalnız bende şu olumsuz özelliği oldudaha önce olmayan kılcal damar çıktı bende sol burun kenarımda bu da çok moralimi bozdu şu an aktardan sarı kantaron yağı aldım onu sürüyorum şimdi ben cuma günü yumurta akı maskesi yaptım beş dakika gündüz akşamda domatesve un maskesini yaptım ardından 15 dk yoğurt maskesi ardından da tüm vücuduma limon sürüp yattım domates un maskesini haftada üç yapacağım bu arada on gün boyunca 15 dk lık yoğurt maskesi ve limon sürüp yatmayı düşünüyorum bunu cuma cumartesi ve pazar yaptım üç gün oldu daha 7 gün kaldı şimdi benim sorum benim lekeler gögeler ve cilt beyazlaması için yaptığım bu maskeler aynı gün üst üste ve 10 gün boyunca yararlı mı yoksa herhangi bir sakıncası varmı bide en son limonu tüm cildime vücuduma sürüp yıkamadan öyle yatıyorum bu da doğru mu yararlı mı cevabınızı çok acil bekliyorum şimdiden teşekürler
selam cilt beyazlatıcı kremler zararlı mı ???????
kullansam ne olur ki acaba