güzelleşmem lazım kızlar

göğüs sıkılaştırıcı bir iki harekette ben öneriyim duvarın karşısına geçiyorsun bir adım uzağında durman gerekiyor ve ellerini duvara dayıyorsun tüm bedeninin ağırlığını kollarna göğüs kaslarına yüklüyorsun sonra şinav çeker gibi tüm ağırlığını duvara verip kendini çekiyorsun yani ellerini duvara dayayıp şinav çekiyorsun. gayet basit ve göğüs kaslarını çalıştırıyor. bu hareketi yorulana kadar yapabilirsin..
birde koltuğa arkanı dön koltuğun kenarına ellerini koyup bacaklarını düz bir biçimde uzat ve tüm ağırlığını ver kollarınla havada kalmayı sağla ve yine şınav çeker gibi hareket ediyorsun zaten göğüs kaslarının çalışmaya başladığını fark edersin canım umarım anlatabilmişimdir...

cnm sevdiğinin sana açık olması daha güzel sende ama buna üzülüp pes etme onun inadına süper olablırsın nutma:)

Bence çok hoş bir bayansın ben saçlarının rengini değiştirme derim.Doğal güzel olman daha hoş bence..Onun yerine saçına bakım yap uzunsa eğer kat attır.Maşa,kırık fön çok hoş durur sende..Aslında çok kilon da yok göbek fırtlamış olabilir.Mekik çek onun için.Şuan bende emziriyorum emzirmem bitsin kendimi bakıma sokacağım.Giyim tarzını değiştirmeden önce fazlalıklarını ver böylece kilo verdikten sonrada aldıklarını giyinebilesin..Ben mesela zayıfladıkça pantolon alıyorum bu da maddi durumumu zora sokuyor ve bir de musriflik yapmış oluyorum..Dişlerini mutlaka yaptır derim..Şöyle bol bol kahkaha atmalısın..Havalı havalı..Ve eminim gülmek her bayana çok yakışır..Tırnaklarına ojeni sür..Gözlerin çok güzel göz makyajı yaparak kendini çekici gösterebilirsin..Sadece biraz bakıma ihtiyacın var.Ve bence eşine de kızma.Çünkü biz bayanlar bazı evrelerimizde tembelleşiyoruz.Evlenince bir rahatlama geliyor.Bebek olunca da bütün suçu bebeklerimize yıkıyoruz.Zaman kalmıyor,yoruluyoruz,ev işi,hayat telaşı derken kendimize bakmıyoruz.Ve birde diğer arkadaş da söylemiş bende tekrar edeyim kendine güven..Güven ve kendini sevmen her şeydir..Kendine iyi bak..Kolay gelsin sana..Değişikliklerden sonra fotoğraf koyarsan da memnun olurum..

İlkini anlatsana bi,bizlerde anlayalım tam olarak

ben böyle anladım tabi bunu uzanarak mı yapıyoruz yoksa oturarak mı bilemedim.eller böyle ve dirsekler birbirine değecek şekilde kapatıp açıyoruz umarım doğru anlamışımdır resim ekledim ki daha net olsun yoksa anlatamazdım :))

Eklentiler

• $multifonksiyonel-kapi-bari-mekik--sinav-cekme-aleti_6842_250.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleme:

Cevap için saol,resim de eklemişsin teşekürler
Denedim ama benim dirseklerim birleşmedi böyle durunca

Cevap için saol,resim de eklemişsin teşekürler
Denedim ama benim dirseklerim birleşmedi böyle durunca

rica ederim canım :) duruş ne şekilde bilmiyorum ama ben yapınca değdi tatlım kollarını kapatıorsun ve dirsekler kapatınca haliyle birbirine değmiş oluyo da acaba yanlış mı yapıyorum nedir anlamadım ki biri bu konuya acil bi açıklık getirsin göğüsleri sıkılaştıralım derken başka bişey çıkacak ortaya ondan korkuyom

Son düzenleme:

Çok haklısın anlayan birileri güzelce anlatsa çok makbule geçecek
Göğüsler konusunda çok takıntılıyım,aman sarkmasınlar modundayım sürekli

Çok haklısın anlayan birileri güzelce anlatsa çok makbule geçecek
Göğüsler konusunda çok takıntılıyım,aman sarkmasınlar modundayım sürekli

göğüslerimimi sıkılaştırayım dişlerimimi hizaya koyim burnumumu dikleştirim saçlarımımı uzatimmmmm offf offf hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdım vallaha bigün herşey birbirine karışacak olan bana olacak ammaa sorunluymuşumm bee şimdi farkettim

gulceonur canım birkaç fotonu eklesen boydan ve yüzden eminim o zaman tam sana göre öneriler gelecektir...

Son düzenleme:
aynen ya 1.anladım 2. tık yok bugun çıkmam lazım yarın geldigimde takip edecem sizzi kızlar iyi akşamlar

var aslında haklısın canım ya başladım zaten bugün sanki daha iyi görünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…