güzelleşmem lazım kızlar

gulceonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
411
3
165 boyunda 58 kiloyum doğum yaptım göbeğim yaşlı kadın suratı gibi göbek deliğim de afedersiniz tavuk kıçı gibi göğüsler hafif deforme taş gibi sımsıkı değilim. saçlarım kumral, boya yok cildim soluk pürüzlü duruyo cansız duruyo dişlerimin debakıma ihtiyacı var eşim açık giymeme izin vermiyo.durumum bu sorun ise nasıl daha çekici bakımlı güzel ve havalı olabilirim yardım edin canım çok sıkın çünkü eşim saçlarımı çok severdi kuzeninin bi rus sevgilisi var kız çok güzel havalı sapsarı saçlı neyse onu gördük falan bi kaç gün sonra saçını boyat saçını değiştr yıllardır aynısın diyo seksi de değilim napıcam aslında güzelim ama bakımsızın yardım edin destek olun bir nevi beni baştan yaratın

degisim güzeldirrr ama kendin icin spor yap power plate cok güzel imkanin varsa git
sanki esin düynyanin yakisiklisimidaaaa töpe töbeeee önce kendine baksinnn

avatardaki sensen sarı saç kesinlikle yakışacaktır.
spora başla hemen sıkılaştır vucudu.
en kötü ihtimal evde egzersiz yap. egzersiz videoları işine yarar.
sadece dekolte giyerek seksi olunmaz. giymeden de olabilirsin makyajın, bakışın, işven seni seksi yapar diye düşünüyorum
dekolte seksilik değildir teşhirciliktir bi nebze..
alışılmış giyim tarzın nedir? sana yeni bir stil çizelim.. bide eşinin tarzını söylersen onuda memnun edebiliriz

ayrıca erkeklerin isteklerini çok görmüyorum şahsen ortalık o kadar hoş hatunlar varki
eşinden beklemesi çok doğal ve mantıklı (onlara gözü kayacağına eşinden istesin tabi)

geçen gün bir maske denedim benim cildimi parlattı topladı. buraya yazayım alerjik bir cildin yoksa dene istersen

1 yemek kaşığı toz kil, 1 tatlı kaşığı bal karıştır. maske kıvamına gelinceye kadar süt ekle. yüzüne sür. 15 dk bekle peeling yapar gibi cildini çok yıpratmadan masaj yaparak temizle. daha sonra ılık suyla yıka.

saçın daha parlak, canlı görünmesi için banyodan 15 dk önce saçına sızma zeytinyağı sür. 15 dk sonra banyoya gir. pırıl pırıl olacak ve daha sağlıklı görünecek.

dişlerinin nesi var. biraz açabilirsen onlar için de bişiler yazabilirim belki

yazın hanımlar yazın bende uygulayayım arkadaşın boyu kilosu benim gibiymiş
benim adamın birşey dediği yok ama azıcık bakımdan zarar gelmez

degisim güzeldirrr ama kendin icin spor yap power plate cok güzel imkanin varsa git
sanki esin düynyanin yakisiklisimidaaaa töpe töbeeee önce kendine baksinnn

:) ben de diyorum sen sanki brad pitsin diye...ama işte kadın erkeğe göre daha çekici olmalı.power plate imkanım yok çünkü eşim kıskanç spor salonlarında erkkeler var diye göndermiyo

evet benim..videolardan indrmiştim ama yapmıyodum başlıcam mecburen artık.valla fikirlerinizle tarzımı değiştririm havalı şeyler falan olursa çok açık olmamak kaydıyla mesela kolsuz giymiyorum yarım kollu olabilr etek de dizin altında olması lazım kapalı olacak iste.ev de de seksi oolmam lazım evde açık giyebilirm aslında.antalyada yaşıyoruz ama dışarısı rus alman açık saçık kız.eşim bakmaz ama elbet ister yani öyle bakımlı havalı.haklısın tavsiyelerini bekliyorum canım ya

denicem maskeyi güzele benziyo ne kadar sıklıkla yapılacak peki.saç için elma sirkesi de iyi geliyomuş.ben de tembellik var tabi:)
dişlerimin de rengi sarı bi deön dişim kanal tedavili olduğu için rengi hafifi karardı onun için diş estetsiyenine gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda.başka ne yapabilirm.

- ben saçları sarıya boyamanı öneririm(türk erkeklerinin genelinde sarı saç sevdası var çünkü..ee sizinde etrafınızla alman rus çok fazla)
- fakat yavaş geçiş yap önce balyaj sonra röfle felan..
- ev için sıkıntı yok tüm dekolteleri eve sakla o zaman(mini etekler, şortlar,straplezler,atletler) giyinirkende sadece bir yerden dekolte ver şekerim.. teşhirci olma

- gelelim dışarıya - seksi olmaya
- burada büyük rol makyaja düşüyor çok sade makyaj yap ama rujun çarpıcı olsun..
- yada gözlerin çok güzel oraya odaklan.. güzel göz makyajları dene evde.. lazım olunca yapmak için
- topuklu giyer misin bilmiyorum ama her tarzda seksilik katar giymeye başlasan iyi olur.
-birkaç resin ekledim alternatif olarak

-

Sarkan göğüsler için formülünüde ben vereyim Egzersiz yapacaksın, sana iki haraket yazacağım düzenli olarak yap bir ayı bulmadan sonucu göreceksin.
1.iki elini yüzünün yanına veya kafanın arkasına (şekil farketmez..ben yüzümün yanına koyuyorum) kollarını açıp kapatacaksın. Alışana kadar günde 20 kere yap alıştıktan sonra günde 50 yeter. ilk önce fazla gelebilir ama alışında inan çok basit oluyor.
2.hem sağ hem soldan parmak uçlarını göğüslerinin yanına koyup, kollarını öne doğru çevir, daha sonrada arkaya doğru çevir. Bunu 10 kere ön, 10 kere arka yapsan yeterli.

bu harakatler aynı zamanda sarkan koltuk altları içinde birebir.
1 seneden beri bu egzersizleri yapıyorum. başlama sebebimde göğüs sarkmasıydı. şuan 18lik kız gibiyim (yaş 26, epey sarkıktı) aynanın karşısından inanın ayrılamıyorum. mucizevi diyorum başkada birşey demiyorum. Muazzam hissediyorsunuz kendinizi D:

Canım ben 2. dediğini anlıyamadım detaylı bir daha yazar mısın?

iki elininde parmaklarını birleştir, dik tut. parmak uçlarını göğüs hizasına yanaştır. (yani eller sağdan soldan içe doğru duracak,kollarında iki yanda hizalı) dik tut ve öne doğru arkaya doğru çevir.

Göbek deliğine piercing taktir.delik kapanır.saçın kumralsa aralara sari rofle attir cok yakisir.kirmizi ruj kirmizi oje sur. seksi parfum sık.

anladım canım çok sağol bunları bende deliycem :)

saçlarına ya gölge attır ya açık kumrala boyat fazla yıpratmaz bu ya da kızılkahveye boyat ben bu son 2sini düşünüyorum ben de kumralım :)
bir de saçların modelini değiştir kestir mutlaka cansızlaşmıştır çünkü. düzleştirici ya da maşa edin bir tane saçlarını şekillendir sürekli bakımlı dursun hem böyle fönlü rengini daha güzel gösteriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…