güzelleşmem lazım kızlar

Spor yap sacinda degisiklik yap yuzune gidecek birsey olsun ama sporu sakin ihmal etme..dogal kremler kullan bir de bence enn onemlisi kendine guvenen bir durusun olsun cirkinim diye pisip kalma ne rusu ya soguk nevaleler gulumse sadece gercekten isigini yansit iste bu cok cezbedici

vavv çok motive edici sağol canım duruş önemli doğru yoksa ne giysen ne yapsan üzerinde eğreti durur

bır fotografını koyarsan daha net bır seyler soyleyebılırım ama saclarını bnce bı kac ton actırabılırsın yuzune gıdecek modern bı kesım yaptrabılırısın...
kılon fazla spor ve dıyetle once onlardan kurtul

gobek kısmın ıcın yapacak tek seyın karın germe operasyonu esın ızın verırse goguslerınede bır seyler yaptırabılırsın

bunlardan sonra topuklu ayakkabılar ve sexy kıyafetler secerız:KK66::KK51:

fotoğraf nasıl koyuluyo daha tam karıştıraamdım da koyarım tabi.

ben mesela lise yıllarımda elimde olmadan yürürkende otururkende hafif kamburlaşırdım, istediğin kadar güzel ol o duruş bozukluğu tüm havanı alıp götürüyor:KK50:

eğer sende de böyle bir durum varsa dik durmaya çalış, otururkende aynı şekilde, daha zarif durucaksın emin ol:KK34:

her banyodan sonra vücut losyonu kullan yumuşacık olsun tenin, gece yatmadan önce ayaklarını kremleyip çorap giy sabahına yumuşacık ayakları ve topuklar seni bekliyor olcak:KK16:

bakım temelden başlamalı bence, cildine iyi bakarsan üzerine süreceğin bir allık bile çok daha bakımlı gösterir seni.

kıyafet olarak binici pantolanlar var bence çok şık duruyor onlardan alabilirsin, yada bol tiril tiril yazlık pantolanlar var onlarda ideal :KK49:

evet kambur duruyorum ama şimdi yazını okur okumaz dimdik duraya başladım:) fikirlerin çok güzel dediğin gibi kimse sabah kalktığında öyle bakımlı olmaz uğraşmak lazım banyoda vücudumunda pürüzsüz olması için ne yapsam

yazın hanımlar yazın bende uygulayayım :KK9:arkadaşın boyu kilosu benim gibiymiş
benim adamın birşey dediği yok ama azıcık bakımdan zarar gelmez:KK34:

katiliyorum bizde faydalanalim yazdiklarinizdan boy kilo neredeyse ayni
guzellesmek bizimde hakkimizq:KK12::KK12::KK12:

Bence çok hoş bir bayansın ben saçlarının rengini değiştirme derim.Doğal güzel olman daha hoş bence..Onun yerine saçına bakım yap uzunsa eğer kat attır.Maşa,kırık fön çok hoş durur sende..Aslında çok kilon da yok göbek fırtlamış olabilir.Mekik çek onun için.Şuan bende emziriyorum emzirmem bitsin kendimi bakıma sokacağım.Giyim tarzını değiştirmeden önce fazlalıklarını ver böylece kilo verdikten sonrada aldıklarını giyinebilesin..Ben mesela zayıfladıkça pantolon alıyorum bu da maddi durumumu zora sokuyor ve bir de musriflik yapmış oluyorum..Dişlerini mutlaka yaptır derim..Şöyle bol bol kahkaha atmalısın..Havalı havalı..Ve eminim gülmek her bayana çok yakışır..Tırnaklarına ojeni sür..Gözlerin çok güzel göz makyajı yaparak kendini çekici gösterebilirsin..Sadece biraz bakıma ihtiyacın var.Ve bence eşine de kızma.Çünkü biz bayanlar bazı evrelerimizde tembelleşiyoruz.Evlenince bir rahatlama geliyor.Bebek olunca da bütün suçu bebeklerimize yıkıyoruz.Zaman kalmıyor,yoruluyoruz,ev işi,hayat telaşı derken kendimize bakmıyoruz.Ve birde diğer arkadaş da söylemiş bende tekrar edeyim kendine güven..Güven ve kendini sevmen her şeydir..Kendine iyi bak..Kolay gelsin sana..Değişikliklerden sonra fotoğraf koyarsan da memnun olurum..

çok sağol caım çok mantıklı şeyler söylemişşsn ben de 29 yaşındayım doğallıktan yana olduğum için boyatmadım aslında eskiden cildim saçlarım daha güzeldi yşalandımmı acaba ama dediğin gibi herşeyi bbek üstüne atıyoruz bende tam o tembellk devresindeyim bebeğe baktım yemek yoruldum makyaja derman kalmadı diyorum ama çıkmam lazım tabi bu durumdan diş içinde bi doktor buldum eşimede söuyledim istiyorum diye yapıcam valla herkes yapıyo

mrb ablacım eminim çok güzelsinizdir keza her bayan güzeldir :) fikir vermek haddim değil belki ama şöyle diebilirim ki herşey senle başlar önce kendine güvenmelisin o enerjiyi eşinde görmeli bence. değişime gelince sçlarını hiç boyatmadıysan düz renk boya yapacağına bence aralara balyaj attırıp saçlarına bi hava katabilirsin hem dip boyam geldi derdi de olmaz :KK1: evde yapılabilecek egzersizleri yapıp vücudunu sıkılaştırabilirsin.. daha aklıma gelirse yazarım ablacım umarım herşey gönlünce olur :KK16:

mrb ablacım eminim çok güzelsinizdir keza her bayan güzeldir :) fikir vermek haddim değil belki ama şöyle diebilirim ki herşey senle başlar önce kendine güvenmelisin o enerjiyi eşinde görmeli bence. değişime gelince sçlarını hiç boyatmadıysan düz renk boya yapacağına bence aralara balyaj attırıp saçlarına bi hava katabilirsin hem dip boyam geldi derdi de olmaz :KK1: evde yapılabilecek egzersizleri yapıp vücudunu sıkılaştırabilirsin.. daha aklıma gelirse yazarım ablacım umarım herşey gönlünce olur :KK16:

tya evet güzeldim herkes öyle olduğumu söylerdi ama buna güvenerek kendime bakmayınca böyle oldu.ee bakarsan bağ bakmazsan dağ olur muş ben bir de böyle havalı ışıl ışıl avrupayi modern olmak istiyorum saçlarımın kendi rengi kestane açık kestane balyaj attımak istiyorum dediğin gibi dip boyayla uğraşmak çok zordur.çok sağol tatlım

tya evet güzeldim herkes öyle olduğumu söylerdi ama buna güvenerek kendime bakmayınca böyle oldu.ee bakarsan bağ bakmazsan dağ olur muş ben bir de böyle havalı ışıl ışıl avrupayi modern olmak istiyorum saçlarımın kendi rengi kestane açık kestane balyaj attımak istiyorum dediğin gibi dip boyayla uğraşmak çok zordur.çok sağol tatlım

eğer bi sakıncası yoksa bi ay önce yaptığım balyajları göstermek istiyorum hem fikir edinmiş olursun olmaz mı acaba ??

oldu mu acaba uğraş uğraş becerebildimmi

Eklentiler

• $DSC00225.jpg
    $DSC00225.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 214
konuya cevap yaz kısmı var ya ablacım orda sarı smiley gülen yüz işareti var hemen altındaki pencereye benzeyen şeye bas açılan pencerede dosya seç diyo ona basınca eklemek istediğin fotoğrafı koy eklentiyi yükle dee işte bukadar kötü anlattım ama umarım yapabilirsin ablacım

Eklentiler

• $flowers_wallpapers_8.jpg
    $flowers_wallpapers_8.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 164
konuya cevap yaz kısmı var ya ablacım orda sarı smiley gülen yüz işareti var hemen altındaki pencereye benzeyen şeye bas açılan pencerede dosya seç diyo ona basınca eklemek istediğin fotoğrafı koy eklentiyi yükle dee işte bukadar kötü anlattım ama umarım yapabilirsin ablacım

tamam canım ben de deneye deneye buldum bak yledim yukarda...y

gülce çok hoşsun
-saçlarını çok kısaltma kat verdir sadece [eğer böyleyse) ... ama rengini kesinlikle açmalısın

- o zaman gerçekten avrupai bi havan olur.

- gözlerine daha koyu kalem çek canım

- kesinlikle bronzlaş sizin oralar bunun için biçilmiş kaftan..

-

oldu mu acaba uğraş uğraş becerebildimmi

bakıslarını anlamlı kılan bı makyaj yap canım yanı kalem cek bırak yapma bugulu makyaj yap bıhter tarzı mesela
bıde sacların cok uzun kısalttr modern bı sekıl ver ve bnce rengınıde kullu kumrall yapmalısın

$asdlfıgğ.jpg buda benim saçlarım ben böyle yaptıktan sonra herkes havalı olmuşsun dedi :KK1: sende böyle bişeyler yapabilirsin ablacım :)

X