güzelleşmem lazım kızlar

Amacım son sayfaya getirmek yazdıklarımı

haftada iki kere yapsan yeterli olur bence

diş beyazlatıcı tozlar var onlardan kullanabilirsin. bir de diş macunu var dişi ilk fırçalamada beyazlatıyor, parlatıyo.

veya bir doktora git temizlet

resimlerdeki kıyafetler çok güzel baştakilerin tarzında alıyorum ama mini deri ceketli olan ve kahve kemer ve bot olanın tarzı mesela süper öyly olamk istiyroum iyi fikir.topuklu ayakkabılar seski gösteriyıo gerçekten ftavsiyeelerin çok iyi sen bu işi biliyosun.straplez aklıma gelmemişti ev için alayım bi kaç bişey

bır fotografını koyarsan daha net bır seyler soyleyebılırım ama saclarını bnce bı kac ton actırabılırsın yuzune gıdecek modern bı kesım yaptrabılırısın...
kılon fazla spor ve dıyetle once onlardan kurtul

gobek kısmın ıcın yapacak tek seyın karın germe operasyonu esın ızın verırse goguslerınede bır seyler yaptırabılırsın

bunlardan sonra topuklu ayakkabılar ve sexy kıyafetler secerız

süper yaaa bende sityorum başlıcam hem de çok kolay sağol tatllım

Göbek deliğine piercing taktir.delik kapanır.saçın kumralsa aralara sari rofle attir cok yakisir.kirmizi ruj kirmizi oje sur. seksi parfum sık.

valla kızlar süpersiniz iyiki danışmışım göbek deliğime takamam da oje olur kumrala açık kestane balyaj düşünüorum

gerçekten yıpratmaz değil mi? kuaföre gidicem modern bişeyler yapsın.düzleştiri maşa falan hepsi var saçıma kat atırırsam maşa da iyi tutar saçım düz tutmuyo da pek.üşenmeyip her banyodan sonra şekillendirmek lazım

saçlarına balyaj attır, ben attırmıştım geçen sene çok güzel olmuştu
param olsa yine yaptırırım

balyaj istiyorum zaten komple boyatacak kadar cesaretli değilm aslında açık kestane balyaj nasıl olur sen nasıl yaptırdın kaça yaptırdın canım

29 yaşındayım saçlarım uzun hafif katlı ben de usturayla incelterek kat verdirtmeyi düşünüyırum kot falan giyirum buraya foto nasıl yükleniyo

Kızlar göğüsler için olan hareketlerden ikincisini inanın hiç anlamadım lütfen çok ihtiyacım varr

çok sağol varya altından kıymetli bilgi:) doğmdan önce çok güzeldi göğüslerim ama emzirmeyle bozuldu tabi.hareket kürek çeker gibi değil mi

kızlar bu ikinci hareketi anatırsanız bana valla çok mutlu olurum büyük sevap işlersiniz o derece

merhaba öncelikle "üşenmek" kelimesini hayatından çıkar

kimse yataktan kalktığı gibi o fotoğraflarda gördüğümüz hale gelmiyor, bunun için biraz çaba lazım

evde olsan bile giyimine dikkat et, en azından allığını rujunu sür, düzgün bişeyler giy.

ben evlenmeden önce diz izi çıkmış pijamalarımla tüm gün dolanırdım evde ama evlendikten sonra yine rahat olabileceğim ama çok daha şık şeyler giymeye özen gösterir oldum

mutlaka oje sür, ayak bileğine ince bir halhal çok daha zarif gösterecektir. saçına hiçbirşey yapamıyorsan tepede balerin topuzu yap ve küçük top küpelerden tak, birde hafif parlak ruj olduda bitti.

valla süper tavsiyeler alıyorum uyuşukluğum gitti diyebilirm bu tavsiyeleri not alıcam zaten duruşumu değiştirmeye başladım bugün hep dik durmya çalıştım aklıma geldikçe en önemlisi de duruş dediğin gibi o zaman özgvenli duruyosun zaten

evet benim teşekkür ederim canım aslında evet güzelim ama kendime daha çok bakmam lazım.bronzlaşsam komple daha havalı duru değil mi saçıma da baljay düşünüyorum.p 90 x diye bişey bulduk nette süper etkili bi kere yaptım ertesi gün 700 gram verdim dün yapmadım aynıyım yarın daha düenli yapıcam.saçlarım uzun az katlı biraz daha kısaltıp daha çok kat vermeyi düşünüyorum.benim havam yok tek sorunum bu aslında ya

ben mesela lise yıllarımda elimde olmadan yürürkende otururkende hafif kamburlaşırdım, istediğin kadar güzel ol o duruş bozukluğu tüm havanı alıp götürüyor

eğer sende de böyle bir durum varsa dik durmaya çalış, otururkende aynı şekilde, daha zarif durucaksın emin ol

her banyodan sonra vücut losyonu kullan yumuşacık olsun tenin, gece yatmadan önce ayaklarını kremleyip çorap giy sabahına yumuşacık ayakları ve topuklar seni bekliyor olcak

bakım temelden başlamalı bence, cildine iyi bakarsan üzerine süreceğin bir allık bile çok daha bakımlı gösterir seni.

kıyafet olarak binici pantolanlar var bence çok şık duruyor onlardan alabilirsin, yada bol tiril tiril yazlık pantolanlar var onlarda ideal

biraz anladım gibi ben de de kamburluk var aklıma geldikçe dik durmaya çalşıyorum 1. hareet anlaşıyoda ikinciyi umarım doğru anlamışımdır.sağ elparmakları sol el parmaklarıyla birleşik hiç ayrılmadan koltuk altına değdiriyoruz bir nevi sanki elinde bebek var sağa sola sallıyo gibimi tabi göğüs hizasında ve dik

boyuyolarmış antalyada iyi bi diş estetsyeni bulmam lazım kaça yaparlar acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…