- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
teşekkürler ama havam yok yani köye gitsem bana hayran kalırlar:) avrupai olmak istiyorum
Kıyafetlerinle,saçınla başınla sağlayabilirsin onu da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler ama havam yok yani köye gitsem bana hayran kalırlar:) avrupai olmak istiyorum
Eki Görüntüle 466571 buda benim saçlarım ben böyle yaptıktan sonra herkes havalı olmuşsun dedi sende böyle bişeyler yapabilirsin ablacım :)
Havan var. Gayet de çekici bir tipsin.
Farklı bir tipin var her şeyden önce. Dikkat çekersin nereye gitsen diye düşünüyorum.
Eşinin güvenini zedelemesine izin verme. O kendi tipine baksın, çok mu harika sanki. :s
dozajı süper olmuş hem doğal hem havalı duruyo ben bu tarz isitıorum ama senin saçlar çok açık ben bunun daha koyu versiyonunu istiyorumEki Görüntüle 466642
teşekkür ederim ablacım :) eklediğin resimdeki balyajlar sana gayet güzel gider diye düşünüyorum bakalım sonuç nasıl olacak ama eminim bomba gibi bi dönüşün olacak
:) inşallah çok sağol canım benim. sen kuaföre bu saçı nasıl tarif ettin ben bu yüklediğim fotoyu götürsem versem yapabilirlermi acaba
Kıyafetlerinle,saçınla başınla sağlayabilirsin onu da
oldu mu acaba uğraş uğraş becerebildimmi
ooo gayet güzelsiniz.öyle bakıma girmesi gereken biri değilsin fakat ,sadece değişiklik olsun diye istersen saçlarını sarıya boyatabilirsin bence çok yakısır .
saçlarında hiç boya yokmuş yıpranacağını sanmam.zira benim siyah boya olan saçım 3 kez oryalle açılıp röfle sarısı yapıldı hala belime kadar uzun bişeycik olmadı olsa benimkiler giderdi:)
canim 1. hareketi de ayrintili anlatir misin anlayamadim parmak uclari yukari mi bakacak dirsekler yere paralel mi olcak ve el tam olarak nereye konulcakiki elininde parmaklarını birleştir, dik tut. parmak uçlarını göğüs hizasına yanaştır. (yani eller sağdan soldan içe doğru duracak,kollarında iki yanda hizalı) dik tut ve öne doğru arkaya doğru çevir.