güzelleşmem lazım kızlar

Eki Görüntüle 466571 buda benim saçlarım ben böyle yaptıktan sonra herkes havalı olmuşsun dedi :KK1: sende böyle bişeyler yapabilirsin ablacım :)

dozajı süper olmuş hem doğal hem havalı duruyo ben bu tarz isitıorum ama senin saçlar çok açık ben bunun daha koyu versiyonunu istiyorum $kıkı.jpg

Havan var. Gayet de çekici bir tipsin.
Farklı bir tipin var her şeyden önce. Dikkat çekersin nereye gitsen diye düşünüyorum.
Eşinin güvenini zedelemesine izin verme. O kendi tipine baksın, çok mu harika sanki. :s

çok teşekkür ederim moralim yerine geliyo saçımı boyatırım bir kaç güne makyajda yapar foto yüklerim

teşekkür ederim ablacım :) eklediğin resimdeki balyajlar sana gayet güzel gider diye düşünüyorum bakalım sonuç nasıl olacak ama eminim bomba gibi bi dönüşün olacak :KK16:

:) inşallah çok sağol canım benim. sen kuaföre bu saçı nasıl tarif ettin ben bu yüklediğim fotoyu götürsem versem yapabilirlermi acaba

canımm resimde harika görünüyosunkilolu da değilsin çok çaba sarfetmene gerek yok bir kaç değişiklik yeter ya ben napayımmmdoğumdan sonra böyle dobili kaldım

:) inşallah çok sağol canım benim. sen kuaföre bu saçı nasıl tarif ettin ben bu yüklediğim fotoyu götürsem versem yapabilirlermi acaba

aslında hiç bişey söylemedim balyaj attırmak istiyorum dedim sonrada boyattı aralarda açıp gösteriyordu tonu bu kadar olsa yeter mi yoksa biraz daha bekleyip açılsın mı diye soruyordu bende bu kadar yeterli dedim oldu bitti kuaförüme güvendiğim için içimde rahattı bildiğin bi kuaför varsa şayet yapılabilinir bi renk yapmasını bilirse :)

Saçlarını kesinlikle açmamalısın siyah saç ne kadar havalı olur sende farkında mısın? O mavi yeşil gözlerin iyice ortaya çıkar beyaz ten-mavi göz-siyah saç üçlemesi ne kadar çekici herkes ben dahil nasıl ayılıp bayılıyor biliyor musun? Megan Fox, Adriana Lima, Angelina Jolie dünyanın en güzel kadınları hep bu şekilde. Ben beyaz tenliyim ama siyah yapamıyorum çünkü çok beyaz kalıyorum malesef senin tenine de ne kadar gider ya yazarken kudurdum kıskandım :KK52: Bence simsiyah bir saçla muhteşem olursun ama seçim senin...

ooo gayet güzelsiniz.öyle bakıma girmesi gereken biri değilsin fakat ,sadece değişiklik olsun diye istersen saçlarını sarıya boyatabilirsin bence çok yakısır .
saçlarında hiç boya yokmuş yıpranacağını sanmam.zira benim siyah boya olan saçım 3 kez oryalle açılıp röfle sarısı yapıldı hala belime kadar uzun bişeycik olmadı olsa benimkiler giderdi:)

oldu mu acaba uğraş uğraş becerebildimmi

ablacım vallahi keşke direk foto koysaydın hiç bi öneriye gerek kalmazmış :)) kendini beğenmiyorsun ve kendine büyük haksızlık ediyosun. çok hoşsun yapmak gereken ufak şeyler. arkadaşlarında dediği gibi gözlerinin rengini öne çıkarman bile yeter. senin baştan yaratılmaya ihtiyacın yok :KK34:

ooo gayet güzelsiniz.öyle bakıma girmesi gereken biri değilsin fakat ,sadece değişiklik olsun diye istersen saçlarını sarıya boyatabilirsin bence çok yakısır .
saçlarında hiç boya yokmuş yıpranacağını sanmam.zira benim siyah boya olan saçım 3 kez oryalle açılıp röfle sarısı yapıldı hala belime kadar uzun bişeycik olmadı olsa benimkiler giderdi:)

acaba sana kullanılan boyanın kalitesinden midir yıpranmayışı ya da sebin saçlar çok dayanıklı herkes yıprandığını söylüo bide benim saçlarım parlar yıkandığı zaman o parlaklık boyayla gider mi sence.teşekkürler bu arada

cnm oldukca güzelsin az bır uğraşla süper olursun gıbıme gelıyor. saçlarının doğal rengi hoş ama cok uzun bence sacını kısaltmalısın birde kıyafette bıraz daha ıddalı olabılırsın

İnanması zor ama bence de git Power Plate yap,,ama kime ve nerde yaptıracağına dikkat et.. Kesinlikle İşini bilen bir eğitmenle çalış. Hem zamanında çok para harcadığım için biliyorum. Bakalım bende yarın bir yere gitcem..sana da haber veriirm..
Bu arada beslenmede çok dikkat et..şekeri falan azalt.. Hatta kendini daha iyi hissetmek için haftada en az iki kere pahalı kuaförlere giderek kendini şımart biraz...Erkek arkadaşım saolsun hiçbirşey demez ve sürekli beni destekler...

Canım bende kendimi yeniden yaratıyorum :) Senin istediğin de öyle birşey. Yaptıklarımı ne yiyip içtiğimi paylaşıyorum :KK70: umarım ikimizde istediğimizi elde ederiz :))

iki elininde parmaklarını birleştir, dik tut. parmak uçlarını göğüs hizasına yanaştır. (yani eller sağdan soldan içe doğru duracak,kollarında iki yanda hizalı) dik tut ve öne doğru arkaya doğru çevir.
canim 1. hareketi de ayrintili anlatir misin anlayamadim parmak uclari yukari mi bakacak dirsekler yere paralel mi olcak ve el tam olarak nereye konulcak

X