güzelleşmem lazım kızlar

Sarkan göğüsler için formülünüde ben vereyim :KK70:Egzersiz yapacaksın, sana iki haraket yazacağım düzenli olarak yap bir ayı bulmadan sonucu göreceksin.
1.iki elini yüzünün yanına veya kafanın arkasına (şekil farketmez..ben yüzümün yanına koyuyorum) kollarını açıp kapatacaksın. Alışana kadar günde 20 kere yap alıştıktan sonra günde 50 yeter. ilk önce fazla gelebilir ama alışında inan çok basit oluyor.
2.hem sağ hem soldan parmak uçlarını göğüslerinin yanına koyup, kollarını öne doğru çevir, daha sonrada arkaya doğru çevir. Bunu 10 kere ön, 10 kere arka yapsan yeterli.

bu harakatler aynı zamanda sarkan koltuk altları içinde birebir.
1 seneden beri bu egzersizleri yapıyorum. başlama sebebimde göğüs sarkmasıydı. şuan 18lik kız gibiyim (yaş 26, epey sarkıktı) aynanın karşısından inanın ayrılamıyorum. mucizevi diyorum başkada birşey demiyorum. Muazzam hissediyorsunuz kendinizi D:

peki gögüslerinde kücülmede oldumu ? :)
ay ise yariyorsa bende yapicam mutlaka valla cok mutlu olurum..

saçlarına balyaj attır, ben attırmıştım geçen sene çok güzel olmuştu
param olsa yine yaptırırım

Ablacım,benden yaşça büyüksün biliyorum benim de sana önerilerim olucak.
O kahverengi balyajı yaptır hatta bizimle paylaş sonra saçın nerelerine geliyor bilmiyorum ama kestir ablacım kısa modeler seç ya da uçlarından aldır ama çok fark etmez uçlarından aldırırsan.Boş zamanın varsa bi spora git 1 hafta 10 gün yürüyüş yapabilirsin diye düşünüyorum.Onun dışında tarzını değiştir.Kot pantolon onun üstüne bol tişörtler falan kaç yaşındasın bilmiyorum ama ummarım gençsindir yabi dediğim gibi bunları yap bence.Gerisi arkadaşlarıma kalmış..

Son düzenleme:
kesinlikle...şunu yapın varya hergun dua edersiniz bana:KK70:
harbi müthiş özgüven veriyor insana çok güzel hissediyorsun kendini.. şimdi mankenlerinkine bakınca bunlar göğüsmü diyorum hiç mi hiç seksi gelmiyor onların ki:KK70:

edit:sutyen takmıyrm evde sanki slikonlu sutyen var gibi duruyor :)
annem bile şok geçirdi bu değişime
kücülmesede toparlanmasida iyi,
en azindan sarkmasi gitsin yaaw :KK5:

Son düzenleme:
harbi müthiş özgüven veriyor insana çok güzel hissediyorsun kendini.. şimdi mankenlerinkine bakınca bunlar göğüsmü diyorum hiç mi hiç seksi gelmiyor onların ki:KK70:

bir ay boyunca aksatmadan yaparsam cok sevinicem..
kesin yapamadigim günler girecek araya :KK25:

Üye arkadaşların tavsiyeleri çok güzel değerlendirmeilisin derim.Ancak ne giyersen giy ne sürersen sür Özgüveni unutma!kendini dünyanın en güzel kadını benim diye şartlandır.unutma ki sen kendini nasıl hissedersen karşındaki insanın algısıda bu yönde oluyor.sana başarılar canım...

edit:sutyen takmıyrm evde sanki slikonlu sutyen var gibi duruyor :)
annem bile şok geçirdi bu değişime

Ama ben hareketleri tam olarak anlayamadım :KK43:

Resimdeki sensen,zaten güzel bir kadınsın.
Cildinde canlılık istiyorsan,biraz güneşte durmaya çalış.Yanaklarına renk gelsin,yüzünü canlandırır.
Ayrıca tabii maskeler var ama yaz günü güneşten faydalanmak lazım.

Göbeğin ve göğüslerin zamanla toparlanır.Göğüslerin için,dumbell almanı tavsiye ederim.Çok ağır olmasın 2 veya 3 kilo yeterli.
Bunlarla yapılacak hareketleri netten bakabilirsin.Tuba Özay'ın cd sinde de güzel hareketler var.
Göğüsleri en iyi,ağırlık çalışması toparlar çünkü göğsü tutan kastır.

Saçlarında bir anda büyük değişim yaparsan iyi hissetmeyebilirsin.
O yüzden şimdilik saçından birkaç ton açık gölgeler yeterli olabilir.
Kesimde değişiklik yapabilirsin.Mesela saçın çok uzunsa omuz hizasında kesebilirsin.Katlıysa düze çevirebilirsin.Düzse,ufak katlar attırabilirsin.
Yıllar sonra tekrar bigudi kullanmaya başladım.Sana da tavsiye ederim.En büyük boy bigudileri,saçın çok az nemli iken sarıp 1 saat kadar bekletmen yeterli.
Saçı yıpratmadan,hoş bir parlaklık ve döküm sağlıyor.

Giyim tarzını bilmiyorum ama göz okşayan hoş renkler giymeni tavsiye ederim.
Elbise giymiyorsan,biraz elbise dene.Eminim kendine yakışan bir model bulacaksındır.

Allaalaa o kadar kötü mü anlattım :) Valla kızlar epey baktım bulamadım foto, kendimi de çekemiyorum makinem yok:KK43:
Tekrar anlatıyorum.
1. iki elinizi yüzünüzün yanına(ensede olabilir) yerleştirin. iyice gerin ve tekrar dirsekleri kapatın.(birbirine değecek.)
bu şekilde aç, kapa yapılacak.

2. iki elinizinde parmaklarını birleştirin.koltuk altına yani göğüslerin tam yanına parmakları değdirin.(kulp şekli gibi olacak kollar, avuç içi arkaya geliyor) kollarınızı dik tutun,eşit hizada gerin. önce öne sonra arkaya kolları çevirin.

bu haraketlerle üst sırt egzersizide yapmış oluyoruz.bilgisayarcıyım sürekli pc başında oturmaktan sırtımda hafif kamburluk olmuştu ve sürekli boynum sırtım ağırırdı. bu egzersizle sırtım tamamen düzleşti ve ağrılardan da kurtulmuş oldum.

umarım anlaşılmıştır.:) veya anlayan biri fotoğrafını çekip eklesin.

denicem maskeyi güzele benziyo ne kadar sıklıkla yapılacak peki.saç için elma sirkesi de iyi geliyomuş.ben de tembellik var tabi:)
dişlerimin de rengi sarı bi deön dişim kanal tedavili olduğu için rengi hafifi karardı onun için diş estetsiyenine gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda.başka ne yapabilirm.

Kararan dişini mutlaka yaptır derim.Gülüşünü bile etkiliyordur,gönlünce geniş geniş gülmüyorsundur.
O yüzden,önceliğin dişin olsun.İyi bir porselen kaplama olabilir.
Bir de dişçide temizlik yaptırırsın.Onların yaptığı temizlik,lekeleri büyük ölçüde çıkarıyor.
Diş beyazlatan macunlar var.En çok sensodyne den memnun kaldım.Biraz pahalı ama uzun süre gidiyor.

eşiniz biraz ayıp etmiş sanki..

nyse kendinizi böyle görmeyin:KK50::KK50:

belki de siz abartıyorsunuz biraz da biraz spor,besinlere dikkat edip,cildinize dişlerinize özen gösterin

sıkılaştırcak hareketler yapın.saç şeklinizi değiştirebilirsiniz

size yakışcak bir renk yapabilirsiniz.

kendinizi şımartmaya ihtiyacınız var:KK31::KK31:

165 boyunda 58 kiloyum doğum yaptım göbeğim yaşlı kadın suratı gibi göbek deliğim de afedersiniz tavuk kıçı gibi göğüsler hafif deforme taş gibi sımsıkı değilim. saçlarım kumral, boya yok cildim soluk pürüzlü duruyo cansız duruyo dişlerimin debakıma ihtiyacı var eşim açık giymeme izin vermiyo.durumum bu sorun ise nasıl daha çekici bakımlı güzel ve havalı olabilirim yardım edin canım çok sıkın çünkü eşim saçlarımı çok severdi kuzeninin bi rus sevgilisi var kız çok güzel havalı sapsarı saçlı neyse onu gördük falan bi kaç gün sonra saçını boyat saçını değiştr yıllardır aynısın diyo seksi de değilim napıcam aslında güzelim ama bakımsızın yardım edin destek olun bir nevi beni baştan yaratın

doğum sonrası biraz deforme olmuş olabilirsin tabi ama kilon fazla değil en azından, biraz egzersizle yürüyüşle falan daha da toparlanır vücudun
ilk önce temiz olmaya çalış, açık giymekle güzellik olmuyor, temiz düzgün ve uyumlu giyinmek en önemlisi
yüzün sacların falan yaglıysa ona önlem al, maddi durumuna göre devlette özelde bi şekilde bi yol bulup diş bakımını yaptır
bunlar bile havanın değişmesine yeterli olacaktır

Spor yap sacinda degisiklik yap yuzune gidecek birsey olsun ama sporu sakin ihmal etme..dogal kremler kullan bir de bence enn onemlisi kendine guvenen bir durusun olsun cirkinim diye pisip kalma ne rusu ya soguk nevaleler gulumse sadece gercekten isigini yansit iste bu cok cezbedici

X