• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzelin düşmanı çok olur?

kisi aynaya bakinca kendini begenmezse catlar ölürmüs :)
herkes kendine guzel canim kimse ben guzelim beni cekemiyolar havasina girmesin bence senin yada benim gozunun ustundeki kaşin kimi ne ilgilendirir.
kendini beğenmis insanlarin husnu kuruntusu bence

Yanlış bir düşünce : Güzellik zaten genetiktir.

Salak hareketler ise karakter ile alakalıdır.

Ben kendimi güzel ve karizmatik buluyorum ve çevremde herkes güzel , karizmatik ve çekici olduğumu söyleler. Foto bana ait :KK70: . Ama tam aksine ne salak oldum ne de salak hareketler de bulundum bu yaşıma kadar aksine çok ta zeki bir insanım..

Bunları söylerken kendimi övdüğümü sanmayın sadece tezinizi çürütmek için söylüyorum.

Artık o klişe düşüncelerden de uzaklaşmak lazım "güzelsen salaksındır..." vs...

Ben yeni nesil i mesela çok çok güzel buluyorum. Özelikle melez evlilikler çoğaldığı içindir belki de. Melez çocuklar çok güzel veya çok yakışıklı olurlar. Ve bu yeni nesil i gözlemlediğimde hem çok güzel hemde aşırı zeki olduklarını görüyorum...

Maşallah cin gibiler.

Umuyorum ki bu topraklar çok güzel ve zeki insanlara emanet olacaktır.

Konu sahibi az önce söylediğim gibi benim bir düşmanım yok. Kaldı ki güzellik göreceli bir kavramdır. Yüz güzeliğinden çok karizma önemlidir mesela benim için.

Karizmatik bir kadın veya erkek her zaman daha çok ilgi toplar toplumun önünde.

Bence bir başka sorun var sizde ama. Bunun farkında değilsinizdir. Bir özeleştiri yapın kendinize.

Düşman çok sert bir kavramdır... yani belki de çevreniz sizi sevmiyor ama düşman olarak görmüyordur.

Bir ölçün tartın kendinizi ve çevrenizdekilerini.
Güzellik gerçekten göreceli. Çok ta şapmamak lazım :KK48:

Yazamadan edemicem profildeki sizseniz aynen güzellik göreceli :-)herkes kendini dünya güzeli sanıyor

Benimde yazasim geldide simdi guzelligimden dusman oldunuz diyecek diye yazmayayim dedim. :D Guzelliginden o kadar emin ki birde kendi uzerinden tez curutuyor filan :D Banada iltifat ederler ama bu derece gaza gelemedim hic. Bunlar hep erkeklerin uçan kuşa yazmasindan oluyor. :rolleyes:

Benimde yazasim geldide simdi guzelligimden dusman oldunuz diyecek diye yazmayayim dedim. :KK70: Guzelliginden o kadar emin ki birde kendi uzerinden tez curutuyor filan :KK70: Banada iltifat ederler ama bu derece gaza gelemedim hic. Bunlar hep erkeklerin uçan kuşa yazmasindan oluyor. :rolleyes:
Guzelliginden o kadar emin ki birde kendi uzerinden tez curutuyor filan :KK70:

Benimde yazasim geldide simdi guzelligimden dusman oldunuz diyecek diye yazmayayim dedim. :KK70: Guzelliginden o kadar emin ki birde kendi uzerinden tez curutuyor filan :KK70: Banada iltifat ederler ama bu derece gaza gelemedim hic. Bunlar hep erkeklerin uçan kuşa yazmasindan oluyor. :rolleyes:
Aynen cnm katılıyorum herkes kendine göre güzel gerçekten çok güzel kızlar bunu dillendirmiyor zaten
Güzellik=asillik=mütavazi olmak
Kimse kimseye güzel diye düşman olmaz zaten:-)

Öff Kadınlar Kulübü'nün çirkinleri de hemen toplaşmış,yahu biz güzellerin derdinden siz ne anlarsınız ki?
Konu sahibi burda olumsuz yazanların bile güzelliğinden dolayı böyle yazdıklarını düşünüyor.:rolleyes:
Ben de şimdi güzelliğimi ifşa ettim diye bana kötü yorum yazmayın,yazanları direkt gözardı ederim,uğraşmayın biz güzellerle hıh!:confused:

Hepimiz guzeliz kizlar rahat olun :dondurma:

Yani gercekci olursak kompleksli kadinlar yok degil. Ve guzel bulduklari baska kadinlari kiskanirlar tabi. Ama dusman olacak derecede sanmam..

Allah hepimize cirkin sansi versin :KK14:

İnsanlar nasıl sosyal problemlerini güzellikle bağdaştırabilecek kadar sığ düşünebiliyor, hayretler ediyorum.

Konudaki bir arkadaşın kendi fotoğrafını gösterip bakın ne güzelim minvalinde yazmasıyla da, güzelliğin gerçekten göreceli olduğunu bir kez daha anladık.

Kıskanıyorlar. Burada bile belli kim ne derse desin resmen buram buram haset kokuyor bazı yazılar. Zengin olsan paran var diye rahat batıyor derler, paranla övünme, güzel olsan kendini güzel zannediyor, güzeller zaten salak olur. Kişi kendinde olmayana her zaman kulp bulmayı başarır. Çevreni önemseme kendini eğit, hem de güzelsen oh süper işte. Hem güzel hem zeki bir de kariyerli olursan o zaman gör düşmanı. Gözlemlediğim böyle çok güzel arkadaşlarıma demediklerini bırakmıyor diğer kadınlar. Ne işini iyi yapabildiğine inanıyorlar ne akıllı olduğuna. Kendileri de zurnanın son deliği anca olmuşlar öyle diyim.

Back
X