- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
aslında vücut ona alışıyor canım..birde demek yaktığımız kadarda yiyoruz...veremiyoruz....biraz yemekten kesilse verilirde...uğraş canım bak sonra 1 doğum daha yaparsın katlanır sonra..ben ilk doğumum sonrası 74 kiloydum..sonra verdim..56-57 oldum.öyle hamile kaldım vermeseydim..şimdi 90 falan olurdum...nacizane fikrim...herşey elimizdede biz vazgeçemiyoruz.....
nasılsın bakıyorum bi varsın biyoksun
cancağızım nasılsın......
off çoksıkıntılıyım iki kelam edecek kimsemi yok ya... ne alengirli bir hayata sahibim.. Rabbim sonumuzu hayır etsin...
off çoksıkıntılıyım iki kelam edecek kimsemi yok ya... ne alengirli bir hayata sahibim.. Rabbim sonumuzu hayır etsin...
slm kızlar bu pazar günü kimsecikler yok sanırım herkes bir yelere gitmiş galiba bi ben kalmışım evdebende çıkem bari hadi aakşama gelirseniz görüşürüz....
meraba kızlar nasılsınız hava çok güzel biraz çarşıya çıktım ama topuklularla nerdeyse çıkarıp ayaklarıma poşet geçirip yürücektim of hala ağrıyo parmaklarım yaz geldi yupppy allah ım yazı gösterdi çok şükür
nasılsınız kızlar merhaba..
sohbete bende dahil olmak istedim..
selam canım..düğün alışverişimi yaptım bakem...ay ben topuklu giyemiyorum.genelde spor ayakkabı veyahut babet giyiyorum..ve rahat rahat yürürürüm...laf aramızda giyememde giyince eşimden uzun oluyorumda...........
hoşgeldin canım buyur................
hayırlı olsun canım...............yok canım cumartesi ablamın bebek mevlütü varda onunla çıktık kıza bebek mevlüt takımı aldık dağıtmaya örtü felan sonrada diyer kardeşimin kızının6 ay kınası var yaza hızlı ve çoğalarak girdik darısı çocuk isteyenlerin başına
bende çok severim çicekleri...............sen neler yapıyosun bende bu ara bi çiçek hastalığıdır sorma gitsin camın önü doldu taştıbügünde bilirmisin şeker çiçeği aslan ağzı ve adını bilmediğim küçük küçük çiçekli lila bi çiçek aldım yerlerini severler umarım
ikizcim nerdesin aktif görünüyosun ne oldu neden yazmıyosun