güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım ben kaçar oğlan uyandı her uyandığında ağlar susturayımda banyo yaptırcam

evet bi tuta bilsek boğazımızı eşime diyorum sabah vardiyadan dönerken börek getiriyodun niye getirmiyosun getireyim ama sen yeme bak yoksa geri dönüşü kilo oluyo diyor

off çoksıkıntılıyım iki kelam edecek kimsemi yok ya... ne alengirli bir hayata sahibim.. Rabbim sonumuzu hayır etsin...

off çoksıkıntılıyım iki kelam edecek kimsemi yok ya... ne alengirli bir hayata sahibim.. Rabbim sonumuzu hayır etsin...

allah senin yardımcın olsun canım.sabır canım sabır...sabrın sonu selamet..inan bende şimdi çok karışık ve sıkışık bir dönemdeyim ama bekliyorum..elbet yoluna girecek..

slm kızlar bu pazar günü kimsecikler yok sanırım herkes bir yelere gitmiş galiba bi ben kalmışım evde bende çıkem bari hadi aakşama gelirseniz görüşürüz....

slm kızlar bu pazar günü kimsecikler yok sanırım herkes bir yelere gitmiş galiba bi ben kalmışım evde bende çıkem bari hadi aakşama gelirseniz görüşürüz....

selam canım hoşgeldin..........ben bugün dışardaydım yakında geldim..... gezdim,dolaştım, çok eğlendim......

slmmm burada da kimsecikler yok herkes dışarıya atmış galiba kendini ee tabii güzel hava miss gibi güneşşş

meraba kızlar nasılsınız hava çok güzel biraz çarşıya çıktım ama topuklularla nerdeyse çıkarıp ayaklarıma poşet geçirip yürücektim of hala ağrıyo parmaklarım yaz geldi yupppy allah ım yazı gösterdi çok şükür

selam canım..düğün alışverişimi yaptım bakem...ay ben topuklu giyemiyorum.genelde spor ayakkabı veyahut babet giyiyorum..ve rahat rahat yürürürüm...laf aramızda giyememde giyince eşimden uzun oluyorumda...........

yok canım cumartesi ablamın bebek mevlütü varda onunla çıktık kıza bebek mevlüt takımı aldık dağıtmaya örtü felan sonrada diyer kardeşimin kızının6 ay kınası var yaza hızlı ve çoğalarak girdik darısı çocuk isteyenlerin başına

sen neler yapıyosun bende bu ara bi çiçek hastalığıdır sorma gitsin camın önü doldu taştıbügünde bilirmisin şeker çiçeği aslan ağzı ve adını bilmediğim küçük küçük çiçekli lila bi çiçek aldım yerlerini severler umarım

hayırlı olsun canım...............
bende çok severim çicekleri...............
ikizcim nerdesin aktif görünüyosun ne oldu neden yazmıyosun

canım göremedim seni.benim hep açık hemen girip kontrol panelinde aboneliklerime bakıp çıkıyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…