- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
yedimi yaramaz yemeğini
yedi teyzesi.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yedimi yaramaz yemeğini
var pazarda ama marulgibi küçük açık yaprakarı
yedi teyzesi.....
yerim ben onu çok zayıfım ya bide onu yiyeyim ya yolladığın çocuk fotosuda olmuş az önce denediklerim i saydırdım kabul etti sağol iki tane resimli sayfam olacak
dene canım..sorması ayıp kaç kiloydun.:78:
se se seksen kaynatıpta sarı suyunumu içtin başka bişey katıyomusun nekedar su nekadar lahana ölçü varmıyine 55 olmak istiyorum:84:
amanın yazdığım yere doktor reklamı çıktı karın yağları felan diye allahım bune ya aramızda kalsaydı 80 olduğum doktor bile duydu
aramızda şimdi kaç kilosun şiiiit kimse duymasınnnn
ben 57yle hamile kalmıştım..şimdi 67 yim..60 a düşmek istiyorum..ama takıldım kaldım...
ay valla bende 65 olsam şükür dicem
depremi hissetdinizmi canım biz bursadayız tam yatıyoduk çocuk baba su ver dedi eşim çocuğun elinden tuttu mutfağa gidecekler ben yatakta bacaklarım seğiriyo noluyo dedim lambaya bi bakyıp sallanıyo avizenin tavana bağlanan metal halkası çıktı hızına çocuğun ahşap beşiği sallamalı kendi kendine bi duvara bi yattığımız koltuğa geliyo besmele çekiyoruz eşimle çocuk şaşırdı
bende 60 olsam.....benim göbek kalmıyor.biraz bacak basen var..onlardan bir kurtulabilsem...daha çok sporla gider diye düşünüyorum.....
yürüyüş yaparsan olabilir zaten bütün gün ayaktayız nasıl kilo vermiyoruz anlamadım
yok canım biz gaziantepteyiz.hissetmedik...çok geçmişolsun.allah tekrarını yaşatmasın...
amin canım babam da orda askerliğini yapmış şimdi 57 yaşında yaşında yeniden görmek istediğini söylüyo
evet ya..hiç durmuyorum..yatana kadar ama hep aynı hep aynı............:97:
akşam olsunda yatağa yatayım diye zor bekliyorum benim oğlan maşallah canavar evi günde 4 ker topluyorum ama nerde insan 1 grm vermezmi