güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
amanın yazdığım yere doktor reklamı çıktı karın yağları felan diye allahım bune ya aramızda kalsaydı 80 olduğum doktor bile duydu

se se seksen kaynatıpta sarı suyunumu içtin başka bişey katıyomusun nekedar su nekadar lahana ölçü varmıyine 55 olmak istiyorum:84:

canım istersen netten bak ölçüye..kaynatıp suyunu içtim...birde lahana çorbası var.ama tadı kötü biraz ama işe yarıyor.bende tekrar zayıflamayı çok istiyorum.ama şuan emziriyorum..kışın tekrar lahana suyu falan içeceğim inşaallah..

depremi hissetdinizmi canım biz bursadayız tam yatıyoduk çocuk baba su ver dedi eşim çocuğun elinden tuttu mutfağa gidecekler ben yatakta bacaklarım seğiriyo noluyo dedim lambaya bi bakyıp sallanıyo avizenin tavana bağlanan metal halkası çıktı hızına çocuğun ahşap beşiği sallamalı kendi kendine bi duvara bi yattığımız koltuğa geliyo besmele çekiyoruz eşimle çocuk şaşırdı

yok canım biz gaziantepteyiz.hissetmedik...çok geçmişolsun.allah tekrarını yaşatmasın...

akşam olsunda yatağa yatayım diye zor bekliyorum benim oğlan maşallah canavar evi günde 4 ker topluyorum ama nerde insan 1 grm vermezmi

aslında vücut ona alışıyor canım..birde demek yaktığımız kadarda yiyoruz...veremiyoruz....biraz yemekten kesilse verilirde...uğraş canım bak sonra 1 doğum daha yaparsın katlanır sonra..ben ilk doğumum sonrası 74 kiloydum..sonra verdim..56-57 oldum.öyle hamile kaldım vermeseydim..şimdi 90 falan olurdum...nacizane fikrim...herşey elimizdede biz vazgeçemiyoruz.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…