Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah senin yardımcın olsun canım.sabır canım sabır...sabrın sonu selamet..inan bende şimdi çok karışık ve sıkışık bir dönemdeyim ama bekliyorum..elbet yoluna girecek..
nasılsın bakıyorum bi varsın biyoksun
cancağızım nasılsın......
bi sorununmu var canım canım paylaşmak istermisin
ewet sabrın sonu selamt Rabbim de bol bol sabır versin.. umarım herşey yoluna girer.. umarımmmmm
aslında genelde hep acık pc ama net gidip geldiğinde görünmüyorum sık sık gidiyor net.. ondan bir var biryok görünüyorum..
iyiyim canımın için çok şüküürr.. sıkıtınlar dertler sorunlar olsada iyiyim işte..
annem geçen gün 8 gibi bankaya gidiyorum die çıktı evden telefonunu evde bırakmış saat 9 oldu yok 10 oldu yok başladı kalbim çarpmya dedim kadını kaçırdılar kestiler attılar bir köşeye.. 1 saatben arabayla dolanıyorum dayım arabayla başka yerlere bakıyor yok Allah yok.. giidebileceği komsları aradım yok saat 11 oldu tabi ben fıttırdım karakola gittim anlattım hastanelerde yok anons yapıldı sokaklar arancakbir telefon 15 20 dk sonra annem eve gelmiş alt komsuya inmiş bankadan sonra kadında ayakkabılarını içerialmışama hayatta inmaz ona ineceği tutmuş o gün kalpten gidicektiim yanii öyle.. bu dertlerimin sosuu
sizlerde ne var ne yok?
canım benim senden benim gibi çabuk fıttıranlardansın...bende öyleyim..herşeyi büyütür kendi kendimi yıpratırım..annen içinde geçmişolsun..allah korusun..............
sanırım evet cnm... Hemen telaşa kapılıyorum...
meraba hanımlar nasılsınız ben bugün aşka geeldim camları sildim misafir odasının koltuklarını kaldırıp altlarını sildim viladayla güzel olmuyodiye bezle sildim eğil kalk belime ağrılar girdi
ellerine sağlık..bende geçen hafta yaptım..halıları yıkamaya vermiştim zaten..camları sildim,perdeleri yıkadım....şimdi yavaş yavaş diğer işleri yapıyorum...ohhhhhh temizlik gibisi yok............
oh ne güzel bitirmişsin büyük işleri ben haliları daha vermadim ikinci halıyı kullanmaya başladım hepsini birlikte veririm tüller benimde yıkancak asması beni deli ediyo mutfak dolaplarıda silincek
evet hava çok güzel sabah dışarı çıktım camları silmek aklımda yoktu şöyle bi yukarı baktım amnan one camda çiçekler harika baktıkça bakası geliyo insanın ama camlar berbat kadın camı süslemiş ama kiri üstünde dicekler diye hemen giriştim silmeye yükseklik korkum olmasa 5 dakikalık iş ama ödüm kopuyo ölüp ölüp diriliyorum bide temizlik yaparken çocuk gelipte anne o ne bune bende yapayımmı demese daha çabuk bitcek işim ama velet heryere yetiyo
selam canım hoşgeldin...nasılsın?
Burdayım..................