güzel prensesimin bana gelişi

ysmnynr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
49
0
86
İstanbul
16 haziran günü sabah son kontrolüme gittim 3800 olmuştu ve yarın 8 de doğacaktı doktorumla son konuşmaları yaptım ve eve gittim önce banyo yaptım saçımı fönlettim ve erkenden yattım ama uyuyamadım korkudan değil heycandan sabah 7 de gözlerim fal taşı gibi açıldı kahvaltı yaptılar annemler ve biz bir hengameyle yola çıktık hastaneye geldik bana doğumda terslik olursa mesul değiliz diye kağıt imzalattılar sonra odama çıktım ebe geldi kızımın kıyafetlerini istedi bana da önlük getirdi hiç bişeyin kalmasın bunu giy dedi giydim serumu taktılar veee o an ameliyathaneye doğru gidiyorum eşim beni öptü annem öptü herkes korkuyor ben cin gibiyim hiç korkmuyorum aşağıya indik bana sedyeden in dediler indim ve ameliyat olacağım sedyeye yan oturdum anestezi uzmanım geldi sırtımı açtı ve kıldan daha ince bir iğneyi yapmak üzere hazırlandı bana çeneni gövdene daya dediler yaptım bir kişide irkilmeyeyim diye omzumdan tutu iğne yapıldı heralde normal iğne yesem bu kadar acırdı hiç acımadı bacaklarımda sıcaklık oluştu parmağımı oynatayım dedim olmadı beni yatırdılar önüme perdeyi gerdiler ve sondamı taktılar ardından doktorum neşteri vurdu hssediyordum ama hiç acımıyordu saat 9 a on kala kızım ağlayarak doğdu hemen öptürdüler ve temizleyip yukarı çıkardılar benim dikiş işlemim başladı 10 dk da o sürdü toplam 20 dk doğum bitti ne doğumda ne de sonrasında hiç bir ağrı sızı duymadım ne dikiş ağrısı ne de karın ağrısı allah herkese benimki gbi kolay bir doğum nasip etsin öğleden sonra 2 gibi uyuşukluk geçti ve ben aynı gün ayağa kalktım başımda dönmedi.Ertesi günde evmize geldik şimdi kızım 5 aylık ve çok yaramaz :)

Allah anneli babalı büyütsün. Hangi hastane ve doktorla oldu doğumun? Sezeryanda dr çok önemli çünkü elinin yatkın olması lazım. ınşallah tüm hamileler böle rahat bir doğum geçirir

ameliyathane maceran benimkine çok benziyor. ama benimki en son aşamada normal sezeryana döndürüldü ve bayıltıldım ama çok teşekkür ederim o tatlı anları tekrar yaşadım sayende. bence de doğum gerçekten anlatılanla alakası yok. iyileşme süreci de dahil çok kolay ve rahat bir şey.
öpüyorum. bebeğini sağlıklı sıhatli büyüt inşaallah

Allah analı babalı büyütsün yavrunu....
Bana ve bu yolda olan bütün annelere Rabbim böyle kolay doğumlar versin inşallah:Saruboceq:

ne güzel ya rabbim hep öyle kolaylıklar versinn

herkese çok teşekkürler kızlar ben mersinde doğum yaptım özel ımc hastanesinde doktorum siyami aksoydu tavsiye ederim eli çok hafif:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…