Güzel olmak mı avantajlı çirkin olmak mı?

valla ben güzel olmamın yararından cok zararını gordum, bir kere iş yerınde herkes kıskanıyor melek dahı olsanız çekemıyorlar.
erkek arkadasınız evet belkı guzellegınızden ılk zaman buyulenıyor bu keyıf verıcı ama sonucta butun ılıskıler gıbı monotonlasıyor hatta ne kadar guzel olsanız da belkı gozu dısarı bıle kayabılıyor hatta ve hatta bazı durumlarda komplekse gırıp sizi aşağılamaya çalısıyorlar.
hiç normal bır erkek arkadasınız olamıyor,hepsı baska seyler hayal edıyor. gibi gibi.... zor yanı...
eger guzelsenız ıyı nıyetlı ınsanların ıcınde çok şanslısınız lakın insanların cogu insanımız fesat oldugundan bu durum dezavantaja dönüşüyor

valla ne yalan sölim,çirkinlere de her zman ıyyk,böö gözüyle bakıyorlar özellkle de bizm ülkemizde! iyi ki güzelim diyorum ben o yüzden...

erkekler asıl çirkin kadn sevmezler güzellerden bıkarlarsa,bi ömür çirkinimi severler yani,yapma erkek bu... hangi erkek çirkin kadn isterki?

Son düzenleme:
Ben hala çok saçma buluyorum bu tartışmayı.
Sokakta çok yakışıklı olup da yanında "bana göre" gayet tipsiz kızlarla elele dolaşıp, o kızların gözünün içine bakan erkekleri çok görüyorum. Ben çirkin buldum ama demek ki o yakışıklı dediğim erkekler sevmiş, beğenmiş o kızları.

Nerde kaldı güzellik, çirkinlik şimdi ... Her eli yüzü düzgün insan da güzel olmuyor ki. Herkesin etkilendiği tip başka.

Yau ben cok eglendim bu konuyu okurken. Burda sozlu olarak herkes ne de guzelligini konusturmus, ama keske soyle resimlerin yaristigi bir konu da olsaymis. Gor sen o zaman samatayi

Bence olay cirkin olmak avantaj güzel olmak dezavantaj denilecek kadar basit degil, zaten
konuya olan yorumlar da bunu gösteriyor.

Cogu zaman güzel olmak avantajli diye düsünürüm, ama konu bir iste elde ettigin basariya gelince
maalesef cogu insan bunu o kisinin güzelligine, dis görünüsüne bagliyor.
Basimdan bunu gösteren kücük bi hadise gecmisti, ben bizim üniversitenin tanitim gününde üniversite ile
ilgilenen bir cocugun babasiyla konusuyordum, cesitli burs imkanlarinin oldugunu anlattim ve kendi bursumu örnek
verdim. Adam bana söyle dedi: Herhalde dis görünüsünüzün de bir katkisi olmustur bursu almanizda?
Ben kalakaldim, o an ne söyleyecegim sasirdim. Ben adama yardim etmek icin binbirtürlü burs imkanlarini
anlatirken, o demekki ne düsünmüs kafasinda. O an ne diyecegimi sasirdim, zaten de gitmesi gerekiyordu birsey
diyemeden kapandi konu. Ama ben cok kizdim, hatta bunu hakaret olarak kabul ediyorum, ve bence
verdigim tüm emeklere saygisizlik oluyor. Ama iste bu tür asagilama is hayatinda vs. erkekler tarafinden kadinlara
cok yapildigini düsünüyorum, yani biraz eli yüzü düzgün bir kadin olunca ciddiye alinmiyor, basarisi hep basitlestiriliyor, güzel
oldugundan dolayi elde ettigi düsünülüyor herseyi ve kendi emegi yokmus gibi davraniliyor.

Güzellik bir bütün..Çirkinlik te bir bütün..Sadece fiziki özelliklerle sınırlı değil....

Ruhu çirkin olan her zaman dezavantajlıdır..Fiziki güzelliğinin bile önemi kalmaz...Fiziği de çirkinse eksileri artar haliyle...

Ruhu güzel olan da her zaman avantajlıdır..Hele bir de fiziken de güzelse artısı çok olur..

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzelliğin avantajlarından biri de makyaj yapmak zorunda olmamakmış. Doğruya doğru.

Valla dogru, ayrica parada cepde kaliyor.
Ama sürekli güzel oldugunu söyleyen insanlarin güzelliklerinden süphe etmeli.
Baskalarindan yeterince duyuyor insan, ne gerek var birde kendin habire söylemeye.
Bence hic dogru birsey degil.. Onu söyleye söyleye karsi tarfi kendinden
biktirirsin, güzelliginde sadece senin gözünde kalir..
Baskalari artik güzel falan bulmaz cünkü..

Birakta cevrendekiler söylesin nekadar güzel oldugunu..
Ben hayatta öyle bisey yapamam ne ilginc insanlar var..

Son düzenleme:
Ben katılmıyorum bu fikre.Züğürt tesellisi geliyor bana bunlar.Ona bakarsanız çirkin kızlarla sırf cinsel amaçlı faydalanmak isteyen erkekler oluyor hem çirkin kızlar eksiklerini kapatmak için bu tür konularda daha fedakar oluyorlar.Güzel kızlara ise bakıyorum her işleri tıkır tıkır ilerliyor.Eğitim derdi yok hiç bir şey olmasa gider manken olur oyuncu olur ondan kolay ne var?Hem zengin kızın aday yelpazesi çok daha geniş aşk acısı çekme gibi bir durumu yok.Hem toplum olarak güzelliğe düşkün insanlarız.Sen ben farketmez çok güzel alımlı bir bayan görsek belki kıskansak bile sempati duyarız.Güzel kızların çevrelerinde çok daha fazla arkadaşları oluyor.Kız-erkek farketmez.Yani hiç kendimizi kandırmayalım arkadaşlar.Yanlış anlamayın sözüm öyle ortaya kimseye çirkin dediğim yok ama güzel kız güzeldir talihi de şansı da güzeldir.Böyle yani değişmez bu.

neye göre güzel?
kime güzel?
güzellik görecelidir.

ve neyin avantajı?
iş, arkadaş, dostluk..
bunlar zeka, yürek, karakter işidir.

görüntü avantajda olmaz, dezavantajda.

Zorla konusturuyorsunuz insani yaa..
Ben eczanede staj yapacaktim sirf patron diplomama bakmadi diye
ciktim ve birdaha ugramadim cok gücüme gitti.
Ben yillarimi vermisim o notlar iyi olacak diye sonra adam
sana sapik, sapik baksin bide ise alsin.
Hicbir isyerinde rahat edemezsin heleki evliysen.
Anaokulunda bile rahat olamazsin. Bir isi beceremesende sürekli övülürsün.
Yapamadimki neyimi övüyorsun be kardesim! Ben erkeklerle ayni yerde
calismak istemedigim icin anaokulu ögretmeni oldum.
Gel görki bu seferde babalardan cekiyoruz.
Cocuklari ile ilgili bisey sorarken bile yiyorlar insani.
Psikolojisi bozuluyor insanin. Sürekli bi acayip bakan insanlar etrafinda.
Cocuklarin anneleri benimle konusmaz oldu, psikolojim alt üst oldu.
Birakmak zorunda kaldim o anaokulunu. Ayrica is arkadaslarimda
bana karsi cok gicik olmuslardi. Bence hicbisey avantaj degil
etrafinda sadece oyun oynayan insanlar var. Sürekli yüzüne gülüp
arkandan is ceviriyorlar.
Ayrica en yakin arkadasim dedigin insan bile erkek arkadasi arkadan, arkaya sizinle ilgili
güzel bisey söyledi diye sizden nefret ediyor.. Ve ben bunu tesadüf sonucu ögrendim!!
Cünkü hala yüzüme gülüyordu.

Okulda hicbir sinavda aldiginiz iyi notu haketmedim hep ögretmen beni begendigi icin oldu.
Sabahlara kadar sizde bi ders calisin onlar otursun üstüne böyle bi yorum alin bakalim siz napiyorsunuz.

Evlenirken kocaniz sizi sevmiyordur, güzelsiniz diye evleniyordur. Cevreniz öyle düsünür. Birde düsünmeleri yetmiyormus gibi sürekli söylerler.. Insani cildirtirlar.

Isimden oldum, arkadasim diyebildigim kimse yok etrafimda, Paranoyak oldum..

Neresi avantaj???

Birde bunu dile getirip coook güzel biseymis gibi konusan insanlar varki
onlari dahada bir acayip buluyorum..
Demekki bende var bi anormallik böyle biseye gülüp gecemiyorum cünkü!!

Son düzenleme:
iyi de insan anlayamaz mı evlenirken eşinin aslında kendisini sevmeyip sırf fiziki olarak güzelsin diye düşünüp düşünmediğini...?

Her erkek evleneceği insanın güzel olmasını ister...Ama sadece güzelliği için evlenmeyi düşünmez bence ya..Bilemiyorum ya insanın daha başka artıları da önemlidir evlenirken...Değilse sırf güzelliğe,yakışıklılığa bağlı olan bir evliliğin uzun süreceğini sanmam...

yemın ederım cok guldum sen neymıssın be ablacım tanrıca falanmısın yada sendemı cok rahatsın

ben hıc bır eksısını gormedım saglam ve dık durdukca hıc bısı olmaz en fazla bakarlar yada pesınden kosarlar kafayı yıcek bısı olmaz yanı bılıorm

he bırde su var sen ınsanlara hangı yonunu gosterrsen onla ılgılenırler artık bu cumleden kendınce bısıler cıkartabılırsın sanırım

benm esımde benı dıs gornusum ıcın ılk once ıstedı ama sonradan kısılıgımıde sewdı bu hep boledır once dıs gorunuse bakar erkekler sana ozgu bısı degıl yanı gercekten paranoyaksın sanırım

soylemeden gecemıcem
bır allahın kuluda ben cırkınım yazmamıs cok dogru bır soz var İNSAN KENDINI BEGENMEZSE ÇATLARMIS
herkese gore kendı cok guzel

soylemeden gecemıcem
bır allahın kuluda ben cırkınım yazmamıs cok dogru bır soz var İNSAN KENDINI BEGENMEZSE ÇATLARMIS
herkese gore kendı cok guzel

Ben çirkinim yazmamışlar ama başka şeyler yazmışlar onlar da ...Güzellik önemli değil derler ,insanlar bunu takıntı haline getiriyor derler ama güzellik topiklerinden hiç çıkmazlar...Şimdi yazmayayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…