• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel olmak mı avantajlı çirkin olmak mı?

kıskanç insanlar benden uzak dursun hiç tahammülüm yoktur. çünkü ne yapsan yap yaranamazsın ya illa kıskanılacak bir şey bulur. sonra size düşman kesilir.
ya da sizin kıskanılmayacak kötü yönlerinizi bulur ohh der sevinir yani ne yaparsanız yapın kıskanç insanların gazabından kurtulamazsınız. çirkin de görünseniz güzel de görünseniz sizi uyuz edecek şeyleri bulur yani.

geldigin yere git , birdaha da gelme buradakileri begenmiyorsan.. komplekste son noktasin canim

kalp kalbe diye boş yere dememişler demek ki :51: ben de aynısını senin için düşünmmüştüm bak sen şu tesadüfe :33:
kaldı ki ben buradakileri beğenmediğimi söylemedim, bu senin kuruntun ! bu forumda çok güzel arkadışlıklar edindim, çoğu kızı da beğenirim ayrıca, mesela lirik güzel için forumun en güzel kızı demiştim, başka birsürü kız var beğendiğim, bence sen diğerlerini yanına alıp beni ezme politikalarından vazgeç ve kendi adına konuş olur mu , çünkü bu şekilde çok acıyorum sana )
çamur atma kısaca , çünkü senin çamur atman ile benim değerim düşmez ;)

ayrıca istediğim yere giderim =) benim nereye gitmem gerektiğini söylemek senin haddin değil birkere, önce haddini bil !
,
ha ayrıca şu kıskançlığından da vazgeç :ssz: hani yazmış ya konuyu açan arkadaş güzelsen çekemeyenin seni eleştirenin çok olur diye , meğer kız haklıymış :1:

Son düzenleme:
Güzelliğin avantaj sağladığı söylenemez ama dezavantaj sağladığı da söylenemez...
yani avantaj sağlamasa da bir artıdır ama herşey değildir :34:

lirikciğim inan o kadar haklısın ki bu duruma inanmak istemezdim ama meğer sonuna kadar haklıymışsınız :51:

benim de gözüm artık yeni yeni açılıyor sanırım :52:

Maalesef kadınlar birlik olacağına birbirinin dedikodusunu yapıyor,hele ki güzellik konusunda...Sonuçta kişinin elinde değil güzel ya da çirkin doğmak. ://

kalp kalbe diye boş yere dememişler demek ki :51: ben de aynısını senin için düşünmmüştüm bak sen şu tesadüfe :33:
kaldı ki ben buradakileri beğenmediğimi söylemedim, bu senin kuruntun ! bu forumda çok güzel arkadışlıklar edindim, çoğu kızı da beğenirim ayrıca, mesela lirik güzel için forumun en güzel kızı demiştim, başka birsürü kız var beğendiğim, bence sen diğerlerini yanına alıp beni ezme politikalarından vazgeç ve kendi adına konuş olur mu , çünkü bu şekilde çok acıyorum sana )
çamur atma kısaca , çünkü senin çamur atman ile benim değerim düşmez ;)

ayrıca istediğim yere giderim =) benim nereye gitmem gerektiğini söylemek senin haddin değil birkere, önce haddini bil !
,
ha ayrıca şu kıskançlığından da vazgeç :ssz: hani yazmış ya konuyu açan arkadaş güzelsen çekemeyenin seni eleştirenin çok olur diye , meğer kız haklıymış :1:

sağ ol hatshe,o senin güzelliğin. ;)

Güzel oldugunuzu kendiniz degil
birakin baskalari söylesin, baskalari düsünsün!

Kendini güzel bulup cins, cins yorumlar yapan insanlara inanin kil kapiyorum.
Bir arkadasim vardi sürekli okulda "Ben cok güzelim dimi? Beni herkes ayni Petek Dincöze benzetiyor" demisti.
Bende "yoo, bence hic benzemiyorsun." demistim. Abooow demez olaydim neler, neler söyledi.
"Ben sana her firsatta nekadar güzel oldugunu söylüyorum, sen niye söylemiyorsun? Ben Petek Dincöze benziyorum
onun gibi güzelim. Sende benzetmezsen, benzetme banane." demisti. Cok sasirmistim.
Sen kendini güzel bulursun, bana göre kulagin yakismiyordur yada agzin büyüktür.
Bir kadini herkes güzel bulacak diye birsey yoktur. Esim & Enistem Angelina Jolie´yi cok begeniyor.
Hatta Enistem onun coook güzel bir Kadin oldugunu söylüyor,
fakat bana göre okadarda güzel bir Kadin degil. Zevkler & Renkler tartisilmaz.

Güzelliginizle ilgili siz niye tartisiyorsunuzki? Daha az güzel olan kadinlarin hayatlarinda
bir eksikliklerimi var yada daha güzel olan bayanlarin hayatlarinda bir avantajlarimi var?

Yapmayin allah askina. Yorumlarinizi ölcerek, tartarak yazin.
Yazi yazarkende Kadinlar Kulübü üyelerine dil uzatmayin. Kadinlar Kulübü ile ilgili
nerde ne yazilmis bilemem ama burdaki bayanlarin nekadar yardim sever ve bilgili
olduklarini sanirim söylememe gerek yok!!! Marifetleride bu yazdigim iki seyle bitmez!

Saygilarimla

Son düzenleme:
bu kadar hatunun olduğu forumda güzellik konusu açılınca bu durum kaçınılmaz tabi...
anladıkkk herkes çok güzel...

konu nerelerden nerelere gelmiş yaw,tartışmalar faln :9: ve tekrar fikrimi söylüyorum çirkinliğin nesi avantaj tabiiki güzellik avantajdır,her zman! herkonuda! bence kapatılması zamanı gelmiş bu konunun artık :52:

Son düzenleme:
Güzel Kadınlar İş Bulmada Sorun Yaşıyor

Güzel kadınlar iş bulmada sorun yaşıyor
Araştırmaya göre güzel kadınlar diğerlerine göre daha az iş buluyormuş

İsrail’in Ben Gurion ile Ariel üniversiteleri tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen araştırmaya sonuçlarına göre CV sine fotoğrafını koyan güzel kadınlar daha az mülakata çağrılıyormuş.

Araştırma çerçevesinde 2 bin 500 gerçek iş ilanına hayali kadınlar tarafından iş başvurusu yapıldı.
Buna göre iş ilanlarına biri fotoğraflı ve biri fotoğrafsız olmak üzere, birbirine benzeyen CV’ler gönderildi.
Economist’in haberine göre, özgeçmişlerinde yakışıklı fotoğrafı bulunan erkekler çirkinlere göre daha fazla iş görüşmesine çağrıldı.
Ama kadınlarda tersi oldu. Yani üzerinde güzel kadın fotoğrafı bulunan CV’ler hiç fotoğraf bulunmayanlara göre daha az görüşme çağrısı aldı. Hatta üzerinde güzel kadın fotoğrafı bulunan bir CV’nin iş görüşmesine çağrılmak için tam 11 kez başvuruda bulunması gerekti.
Ben Gurion Üniversitesi araştırmacısı Bradley Ruffle, bu ayrımcı tutumun altında güzel kadınlara karşı duyulan kıskançlığın yattığı sonucuna varıldığını açıkladı.

:ssz::ssz:

sağ ol hatshe,o senin güzelliğin. ;)

yok canım hiç de benim güzelliğim falan değil sen gerçekten çok hoş bir bayansın , inan böylesine afet bir vücuda sahip bir kız daha görmedim :51:
çok imreniyorum sana :31: başta yani görmeden seni, hep abarttığını düşünürdüm ama gördükten sonra az bile söylemişsin diye düşündüm, tabi insanın elinde değil çok doğru ama ah bunu birde bazıları anlasalar.....

sen başka birşey söylersin, tamamen başka birşeyden bahsedersin kendinle alakalı olmayan bir durumdan yani ama bazıları bunu (masustan mıdır nedir )başka yönlere çekip seni eleştirmeye başlarlar, sanki adeta fırsat kolluyorlar ....

neyse ne yazsak yalan zaten herkes kendini bilir.... allah biliyor ya benim kötü bir niyetim asla olmadı, gerçekten üzüldüm böyle düşünülmüş olmasına ......
dediğim gibi her kadın güzeldir her kadın özeldir bana göre ......yanlış anlaşıldığım konular için özür dilerim gerçekten kimseyi incitmek istememiştim....
hepinizi öptüm sevgiler saygılar :54:

Son düzenleme:
Peki. :)) Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. ;) Zaten ısrarla yanlış anlamak isteyen birkaç kişi vardı,ben önemsemiyorum,kendimi biliyorum çünkü. ;)

ne tartışılıyo ki gene:ssz::ssz:

herkes düşüncesini söyleyip çekilmeyi becerebilse keşke..

ayrıca güzellik tek başına hiçbir şeye yeterli değil

güzel ve çekilmezseniz,sivri dilliyseniz mesela ya da donuksanız odun misali:1::1: o zaman hepsi boş.göze kötü gözükmeye bile başlarsınız o derece

zaten her şeyden önce huy güzelliği aranır.aklı olan insan onu arar yani diğeri ömrü zehir edebilir çünkü.o zaman da al başına belayı

kendin için de avantajın a sını bulamazsın hiçbi yerde..

güzelliğin çalıştığın işle (modellik felan hariç) sana bi getirisi varsa o çok kötü bi durumdur altında başka pis şeyler vardır

eşin sadece süs bebeği gibi sana bakıyosa Allah korusun iki gün sonra bişey olsa terk edip gider hele ki bi kilo almaya gör

ayrıca arkadaşın da aynı şekilde yanında seni süs gibi gezdirir,yüzeysel bi arkadaşlığınız olur o kadar

kendin aynaya baktığındaysa kalbin nasılsa yüzünü de öyle görürsün ondan sonra:ssz::ssz:

Son düzenleme:
Konuda çok net bir çekememezlik havası var
Güzelleri yerme çabası sezdim çoğu yorumda
Ama maalesef güzellik çok büyük bir avantaj :8:
Başkasının güzelliğini ne diye kıskanır ki bir insan
Ben sokakta orda burda güzel bir bayan görsem mutlu olurum içim açılır ne diğerleri gibi baştan aşağı sapık gibi süzerim ne yiyecekmiş gibi burun kıvırarak suratına bakarım. O kadar komik duruma düşüp çirkefleşiyor ki bunu yapanlar. Yok yere laf sokmalar vs.:37: Hepiniz yaşamışsınızdır bu durumu az çok. Herkes kendi halinde halbuki. Başkasının dış görünümü bir insanı bu kadar ilgilendirmemeli bence.

bence güzellik degil seksilik önemlidir eger bir kadın seksi ise her zaman şansı vardır ama güzellik tek başına yetmez mutlaka ama mutlaka seksi olmak zorundayız birini etkileyebilmek için!!!

şahsen ben erkek olsaydım çirkin kızlarla ilişkilerim 'bugüne ödev var mı'dan öteye gitmezdi. çirkin erkeklerle takılmadıgım gibi :)

Ben sokakta orda burda güzel bir bayan görsem mutlu olurum içim açılır ne diğerleri gibi baştan aşağı sapık gibi süzerim ne yiyecekmiş gibi burun kıvırarak suratına bakarım. O kadar komik duruma düşüp çirkefleşiyor ki bunu yapanlar. Yok yere laf sokmalar vs.:37: Hepiniz yaşamışsınızdır bu durumu az çok. Herkes kendi halinde halbuki. Başkasının dış görünümü bir insanı bu kadar ilgilendirmemeli bence.

Başkasının dış görünüşünü sürekli eleştiren insanlar zaten mutsuz ,fesat olan insanlar oluyor. ://

Başkasının dış görünüşünü sürekli eleştiren insanlar zaten mutsuz ,fesat olan insanlar oluyor. ://

"güzellik mi, çirkinlik mi, yoksa başka bişey mi?" diyerek süper-açık uçlu bir soruyla yaratıcılığı şaha kaldıran modifikasyona sahip oyundur.

bence de insanlar başkalarının görünüşüyle ilgilenmemeli..

evt ben de bebek gibi bayanlar görüyorum beğeniyorum ya da çok güzel arkadaşlarım da oldu. baktıkça benim de içim açıldı çünkü Allah güzel yaratmış sen de bakıyorsun,bakmaya doyamıyorsun felan:31::31:

ama konu avantaj mı dezavantaj mıydı dimi ama saptı gene sanırım mevzu:27::27:

Back