Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güzel olmak mı avantajlı çirkin olmak mı?
- Konu Sahibi elektraya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
- 118
- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Nasıl kötü kalpli insanlar varsa,çirkin insanlar da var.İnsanın elinde olsaydı güzel ya da çirkin olmanın seçimi kim isterdi ki çirkin olmayı ?
tatlım mesaj kutun dolmus
Bana göre güzel olan hayata 1-0 önden başlıyor.Seçilen değil de seçen oluyor genelde.Tabi bu dediğim sadece gönül işlerinde dğeil her açıdan.Önyargı kötü bir şey ve bir çoğumuzun sahip olduğu bir şey ama ilk bakışta güzele önyargı değil de bir hayranlık oluyor.Bu da ne kadar güzel bir şeydir o kişi için.Bunları yaşıyor da biliyor değilim , o şanslılardan değilim:)
guzelim veya cirkinim diye yorum yapmıycam ama sunu biliyorum guzel giyin bakımlı ol hemen cevredeki erkeklerde farklı bir yargı olusuyor..tanıstıgım birkac kisiden sunu duymustum giyim tarzın ve bakımlı olman yuzunden farklı acıdan bakmıstım sana(oynasmak takılmak gibi) ama tanıdıkca farklı oldugunu anladım gibi..hani demeye calıstıgım bir kadın bakımlıysa giyimi biraz dikkat cekicisyse erkeklerin yanasma amacları cogunlukla farklı oluyor sizi oyle sanıyorlar boyle bir onyargı olusmus..
- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
guzelim veya cirkinim diye yorum yapmıycam ama sunu biliyorum guzel giyin bakımlı ol hemen cevredeki erkeklerde farklı bir yargı olusuyor..tanıstıgım birkac kisiden sunu duymustum giyim tarzın ve bakımlı olman yuzunden farklı acıdan bakmıstım sana(oynasmak takılmak gibi) ama tanıdıkca farklı oldugunu anladım gibi..hani demeye calıstıgım bir kadın bakımlıysa giyimi biraz dikkat cekicisyse erkeklerin yanasma amacları cogunlukla farklı oluyor sizi oyle sanıyorlar boyle bir onyargı olusmus..
Terbiyesizler,her kuşun eti yenmez. :)) Bir de erkekler yanında güzel kız oldu mu pek bir havaya giriyorlar.Güzel kız çıkma teklifini kabul etmeyince çıldırıyorlar o kesin.:)) Hele yakışıklıysa çok bozulurlar.
Terbiyesizler,her kuşun eti yenmez. :)) Bir de erkekler yanında güzel kız oldu mu pek bir havaya giriyorlar.Güzel kız çıkma teklifini kabul etmeyince çıldırıyorlar o kesin.:)) Hele yakışıklıysa çok bozulurlar.
tabi girmezlermi cevredekiler diycek vay be adama bak ne guzel kızı kapmıs buda onların gururunu oksuyor ..guzel bir kızın tekliflerini kabul etmeme halinde kızın adını cıkardıklarıda oluyor hazımsızlık işte ya bide kendini yakısıklı sanan erkekler cok sinir bozucu hani bir kere iki kere der susarsın ama ben anladımki erkeklerde de kadınlar kadar kıskanclık yapıyolar bana gelip aman omu yakısıklı surası soyle falan diye anlattırırlardı kıskanclık basa bela
- 17 Mayıs 2012
- 1.703
- 30
- 88
arkadasım ben bu yorumuna katılmıyorum guzel olmak ıcın ılla tescilli ünlü olmaya gerek yok ne guzel kızlarımız var çile içinde sadece bır kısmı şansı sayesınde guzellıgını avantaja cevırebılıyor, ki oyunculara mankenlere de sorsan onlarda sana bır suru dert anlatacaktır boyle ahlaksız teklıf aldım soyle oldu dıye,yanı dısardan gozuktugu gıbı değil hiçbir şey..
tamam erkeklerımız abaza olabılır herkese sarkıntılık yapıyor olabılır ama bunu en cok guzel kızlar cekıyor burası kesın,çirkinler pek ragbet gormuyor,guzellık bazen avantaj bazen dezavantaj yanı guzel olmak psıkolojık acıdan kendını ıyı hıssettırır ama zorluklarıda var malesef.kendımden bır ornek vermek ısterdım ama aman mazallah sımdı bırı cıkar üzülür gıcık kapar felan kımseyı sinirlendırmeye gerek yok
Sen yazdıklarımı yeterince okudun mu ki katılmıyorum diyorsun.Çevrede pek çok güzel kız var ama benim bahsettiğim uç noktadaki güzellikler.Önce iyice oku yazdıklarımı bir düşün tamam mı
herkes güzelliğin çok avantajlı olduğunu söyler.ama ben böyle düşünmüyorum.hatta aksini düşünüyorum çirkin ama hafif sempatik olmak çok daha avantajlı bana göre.
eğer güzelseniz size yaklaşan erkeklerin niyetleri sadece cinsel içeriklidir.kısa vadeli kullanma peşindedirler.ama çirkinlerin öyle midir?onların hep uzun süreli ilişkileri olur.çünkü sevgilleriyle sevgili olmadan önce dostturlar ve sevgilileri önyargısızca önce onların yüreklerini sever.böylece onlara bağlanır olay aşka dönüşünce de asla onlardan vazgeçmezler.ama güzelin yüreğini kimse düşünmez.o sadece bedendir.
işe girme konusunda güzelliğin bir avantaj olduğu düşünülür.ha belki öyledir de ama o işe güzellik için alındıysanız sonunuz taciz olacaktır.ne kadar yetenekli de olsanız herkes güzelliğinizi kullandığınızı düşünecektir.
gelelim sosyal ilişkilere güzelseniz kolay kolay kimse sizinle arkadaşlık kurmak istemez.sizinle gezerse olduğundan daha çirkin görüneceğini ve hissedeceğini düşünür çünkü arkadaşlarınız.halbuki çirkin kızlar sevimlidir,zararsızdır ve sempatiktir.çevreleri arkadaş kaynar.
ha güzelseniz ablanız,gelininiz,görümceniz şu bu en yakınlarınız için bile potansiyel düşman olursunuz ve varlığınız bile çekilmez olur.kimseye kötülük yapmasanız da kötü olursunuz.herkes sizin dedikodunuzu yapar.herkes sizin açığınızı aramaya çalışır.ama çirkinseniz amaaan o mu çok şeker biri aslında olursunuz.
aslında güzel olmak çok büyük bir dezavantajdır.yazdıklarım genel anlamdadır.kendime güzelim ya da çirkinim demiyorum.ama hayatta gördüklerim bu.çirkin kelimesini kullandığım içinde özür dilerim Allahın yarattığına çirkin denmez ama konuyu anlatabilmek için kullanmak zorundaydım.ben açıkçası bu konuda böyle düşünüyorum.sizlerin firkirlerini merak ettim.
Yazdıklarınız bence o kadar yanlış ki hep başkalarını düşünerek yorum yapmışsınız. güzelseniz yaklaşan erkeklerin niyeti kötü olur diyorsunuz ee olsun kime ne onun niyeti kötü olabilir karşıdakinin de azıcık aklı varsa ilk görüşte olmasada zamanla anlar niyetinin bozuk olduğunu yol verir gider sırf erkekleri düşündüğünüz için erkekler sizin hakkınızda iyi düşünsün diye çirkinliği avantaj olarak görüyorsunuz ne kadar yazık her şeyi erkeklere göre şekillendirirsek nerde kaldı bizim karakterimiz, zekamız, kendimize ait fikirlerimiz.. İş konusunda da güzeller tacize uğrar diyorsunuz, yani burda da çirkin olup tacize uğramayanları şanslı olarak görüyorsunuz bu kadar basit mi yani bu çağda hala kadının iş ortamında, sosyal alanlarda tacize uğramasını sırf güzel olduğu için şanssızılığa bağlamak yerine haklarımızın peşinde daha fazla mücadele vermemiz gerekmez mi güzelsen kaderine razı mı olucaksın sosyal ilişkilerde kolay kolay kimse sizinle arkadaşlık kurmak istemez diyorsunuz, e varsın kurmasın öyle fesat kıskanç insanlar arkadaşlık, hiçbir şey kaybetmiş sayılmaz kimse
Hayatınızı başka insanlar ne düşünücek diye bi kılıfa sığdırırsanız asla bir kişiliğe sahip olamazsınız başkalarının hayatlarını yaşarsınız sadece.. ve bence avantaj güzel ya da çirkin olmak değil kullanabiliceğimiz bir akla sahip olmakdır.
Son düzenleme:
Yazdıklarınız bence o kadar yanlış ki hep başkalarını düşünerek yorum yapmışsınız. güzelseniz yaklaşan erkeklerin niyeti kötü olur diyorsunuz ee olsun kime ne onun niyeti kötü olabilir karşıdakinin de azıcık aklı varsa ilk görüşte olmasada zamanla anlar niyetinin bozuk olduğunu yol verir gider sırf erkekleri düşündüğünüz için erkekler sizin hakkınızda iyi düşünsün diye çirkinliği avantaj olarak görüyorsunuz ne kadar yazık her şeyi erkeklere göre şekillendirirsek nerde kaldı bizim karakterimiz, zekamız, kendimize ait fikirlerimiz.. İş konusunda da güzeller tacize uğrar diyorsunuz, yani burda da çirkin olup tacize uğramayanları şanslı olarak görüyorsunuz bu kadar basit mi yani bu çağda hala kadının iş ortamında, sosyal alanlarda tacize uğramasını sırf güzel olduğu için şanssızılığa bağlamak yerine haklarımızın peşinde daha fazla mücadele vermemiz gerekmez mi güzelsen kaderine razı mı olucaksın sosyal ilişkilerde kolay kolay kimse sizinle arkadaşlık kurmak istemez diyorsunuz, e varsın kurmasın öyle fesat kıskanç insanlar arkadaşlık, hiçbir şey kaybetmiş sayılmaz kimse
Hayatınızı başka insanlar ne düşünücek diye bi kılıfa sığdırırsanız asla bir kişiliğe sahip olamazsınız başkalarının hayatlarını yaşarsınız sadece.. ve bence avantaj güzel ya da çirkin olmak değil kullanabiliceğimiz bir akla sahip olmakdır.
gerçekten güzel bir yaklaşım...bu akdar göreceli bir kavram için keskin uçlu tepitler olmuş doğrusu arkadaşınkiler..
ben etrafıma baktığımda güzel çirkin kadın değil de bakımlı bakımsız kadın görüyorum genelde..bazen bir mankenin
vücut ölçülerine sahip olamayan kilolu kadınların ne kadar bakımlı ve hoş görüntüsüne denk geliyorum ya da tam tersi
ince vücut hatlarına sahip fakat bir o kadar bakımsız..dikkat çekici bir fizik ilk bakışta etkili olabilir ama taki o kişiyi tanıyana dek.
girdiği ortamda insan sadece fiziği ile varsa zaten sosyal ilişkisi de bu bazda değerlendirilir..kadın kendini nasıl hissediyorsa
dışarıya da öyle yansıtıyor bence,özgüveniyle...
kesinlikle katıldığım bir nokta taciz anlamında..hiç öyle dikkat çekici bir güzelliğim yok..fakat bir dönem çalıştığım yerde
en üst seviyedeki bir yöneticinin sonradan farkında olduğum tacizine maruz kalmak üzereydim ki fark ettim..ve bunun gibi
bir kaç örnek..aklımızı hangi ölçüde kullandığımız bir avantaj sağlar bence..
kadın güzel diye evlenmiş bir adam,her seferinde eşine hakaret ediyorsa,el kaldırıyorsa ve kadın eşini hala beni seviyor ama
diye savunuyorsa -çok karşılaşılan bir durum bu bizde - o kadın için nasıl bir avantaj olabilir?
- 30 Mayıs 2011
- 1.544
- 469
- 163
Arkadaşın birisi "kendini çirkin diyen yok mu?" diye bir soru sormuş..ever ben çirkinim boyum 1.50, kilom 41 gören bu ne hal iskelet gibisin diyorlar çok sinir bozucu bir durum, eski sevgilim burnun çok büyük derdi,bazıları kadın vucudu yok sende, tahta gibisin biraz ye adama benze diyorlar napiyim ben şimdi kendimi mi öldüreyim, bunalımlara mı gireyim??? hiçte bile elim ayağım tutuyor mu, mutlu muyum,evet..o zaman GERİSİ boşşşş..ha üzülüyorum ama ne yapayım rabbim beni böyle yaratmış bir bildiği vardır elbette...
sizi ayakta alkışlıyorum
sizin gibi bayanlara ihityacı var bu memleketin, inanın böyle bayanları gördükçe, okudukça vs. gurur duyuyorum
yazınızı zevkle okudum ve altına imzamı atıyorum.....
saygılarımla......
sizi ayakta alkışlıyorum
sizin gibi bayanlara ihityacı var bu memleketin, inanın böyle bayanları gördükçe, okudukça vs. gurur duyuyorum
yazınızı zevkle okudum ve altına imzamı atıyorum.....
saygılarımla......
teşekkür ediyorum size
Son düzenleme:
Arkadaşın birisi "kendini çirkin diyen yok mu?" diye bir soru sormuş..ever ben çirkinim boyum 1.50, kilom 41 gören bu ne hal iskelet gibisin diyorlar çok sinir bozucu bir durum, eski sevgilim burnun çok büyük derdi,bazıları kadın vucudu yok sende, tahta gibisin biraz ye adama benze diyorlar napiyim ben şimdi kendimi mi öldüreyim, bunalımlara mı gireyim??? hiçte bile elim ayağım tutuyor mu, mutlu muyum,evet..o zaman GERİSİ boşşşş..ha üzülüyorum ama ne yapayım rabbim beni böyle yaratmış bir bildiği vardır elbette...
başkalarının ne söylediği hiç önemli değil o sizin bedeniniz kimin bir şey söylemeye hakkı var ki zaten söylenenleri takmıycak kadar özgüvene sahip olduğunuz çok belli geriside hikaye zaten.. mantıklı düşüncelerinizden dolayı takdir ettim sizi çok şanslısınız bence kendinizle böyle barışık olduğunuz için.
- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
- 9 Haziran 2010
- 180
- 5
- 96
Bana göre güzel olan hayata 1-0 önden başlıyor.Seçilen değil de seçen oluyor genelde.Tabi bu dediğim sadece gönül işlerinde dğeil her açıdan.Önyargı kötü bir şey ve bir çoğumuzun sahip olduğu bir şey ama ilk bakışta güzele önyargı değil de bir hayranlık oluyor.Bu da ne kadar güzel bir şeydir o kişi için.Bunları yaşıyor da biliyor değilim , o şanslılardan değilim:)
Kesinlikle katiliyorum sana...Belki sacma bi ornek olacak ama guzel birinin katil olduguna bile inanmak istemez insanlar...Maalesef hep bir onyargi var...
Güzelsen gözdesin,güzelsen göz önündesin,dikkat çekersin..vs..evet olumlu yanları oldugu kadar bir çok olumsuz tarafı da var malesef..
Güzelin düşmanı çok olur...tesettürlüyüm teşhirci yanım yok ...sadece yüzüm ortada ama yinede yolda rahatsız oluyorum...ve etrafımdaki tanıdığım bayanlar tarafındanda dışlanıyorum...