Güzel olmak mı avantajlı çirkin olmak mı?

Ayyy amma abartmışsın senin yaşadıklarının bir çoğunu ben de yaşıyorum üniversite hocam açık açık ahlaksız teklifte bulundu.Bir çok kız arkadaşım kıskançlıklarından benimle aralarını bozdu.Benim şanslı dediğim güzellikler sen ben gibi güzellikler değil canım benim boşuna sitemlenme.Ben bahsederken Beren Saat,Nurgül Yeşilçay,Tuğçe Kazaz şekli güzelliklerden bahsediyordum.Bunların şanslı olduğundan bahsediyordum alınma sen.Ben de anormallik var bunun nesi avantaj demişsin ya bence de sende anormallik var.Yaşadığın bazı şeyleri çok büyütmüşsün.Bu forumda 100 kıza sorsak 90ının başına aynı şeyler gelmiştir.Çünkü abazalarla dolu bir ülkede yaşıyoruz.Kot pantolon tşört giyip takip edildiğimi bilirim.Çarşafla gezene bile sarkıntılık ediyorlar.Üzülme sen

soylemeden gecemıcem
bır allahın kuluda ben cırkınım yazmamıs cok dogru bır soz var İNSAN KENDINI BEGENMEZSE ÇATLARMIS
herkese gore kendı cok guzel

cnm peki sen çirkinmisin ?

bu arada kimse
aranızda çirkin olan var mı diye sormadı ki

Aynı tepkiyi ben de verdim ya az önce gülmemek elde değil.Ama üzülüyorum acıyorum böyle konuşan insanlar görünce sadece.Kimseyi hayallerinden ayırmamak lazım

güzel oldugunu dusunenler yasadıgı zorlukları yazmıs ne var yanı konu bu cunku, bırı resımlerınızı koyun madem felan demıs ne sacmalık yarabbım yaaaa,insanların kendını begenmesıne mı gıcık kapıldı yanı komplekse gerek yok.konu guzellıkse herkes bundan bahsedecek tabı kımse durup duruken ben guzelım demıyor.

bir kadın öncelikle kendisini güzel bulmalı zaten. öyle düşünmüyorsa ya da bu konuda elinden geleni yapmıyorsa bi sorun vardır ortada. erkekler için de aynısı geçerli.

kendini güzel bulmak güzel olmanın yüzde 50sini oluşturur bence. alım dediğimiz şeyi katar insana. cazibeyi yani. ve evet güzel olmak her zaman avantajdır.

Son düzenleme:
Şahsen kendimi bazan güzel buluyorum bazan de berbat...Tamamen ruh halimle ilgili bir durum..Güzel bulduğum zamanlarda da muhakkak bir kaç kusur buluyorum kendimde ....

konunun açılma amacını anlayamadımm :97:böyle bi konuda tartışmaların çıkacağı belli zaten...güzellik herzaman avantajdır ve bütün kadınlar güzel olmak ve beğenilmek isterler kimse çirkin olmak istemez bu garanti ötesi yok tartışmanında anlamı yok

güzel çirkin diye kategorılere ayırmayalım lutfen .ben hıc bır kadının cırkın olduguna ınanmam .

her kadının kendıne gore guzellıgı vardır .ama bazıları cok guzel dıkkat cekıcıdır .

işte bu durumu avantaj degıldır .ne yazık kı fesat kıskanc bır toplumumuz var .

dıkkat cekıcı guzeller her zaman hor gorunurler .iş ortamın da hele bı'de kadınlarla bırlıkte

calısıyor ısen o zaman o dıkkat cekıcının vay halıne .

hele bı'de patronu/şefi kadın ıse,o dıkkat cekıcı kadın basını taslara vursun o zaman :)

sen işin de ne kadar yeteneklı de olsan ne kadar calıssan da o bayan patron senı gormeyecektır .

üstüne bı'de yaptıgın işte sürekli kup takacak hatta senı ınsanlar ıcın de asaglamak ıcın bahaneler

uretecektır .bayan iş arkadaslar ise guzellıgı kabul etmek ıstemezler derler kı ;"o kadar makyaj yapsam

ben de guzel olurum ,o kadar boya kutusunun ıcıne dussem ben angelina jolie olurdum "derler .

dıkkat cekıcı guzellerın sıkı arkadasları pek olmaz ,olan arkadaslar da hep arkasından kuyusunu kazar .

sevgılısyle de sorunlar yasarlar ,erkek komplekse gırıp asaglamak ısteyebılıyor .yada senı ılk gordugun de

buyulenen adam bellı bı zamandan sonra senden sıkılabılıyor da .

dıkkat cekıcı guzellerın hıc bır zaman yakısıklı sevgılısı de olmaz .bir ipte iki cambaz oynamaz mısalı .

yakısıklı boylu poslu karızmatık erkeklerı genel de guzel ama silik hatunlar kapar .

ben olaya genel olarak kadınların gozunden bakarak yorumladım .erkekler ıcın cok guzellıkmıs az guzellıkmıs

bunlar onemlı degıl ,onlara nefes alan bır kadın olsun da nasıl olursa olsun :)
tekrar belırtıyorum ; cırkın kadın yoktur

Son düzenleme:
yorumların hepsını okudum da tarıtsmalara inanılmaz sasırdım .

neden kendını guzel bulan kısılerı kabul etmıyorsunuz anlamıyorum valla .

bazı uyeler kendını guzel buldugunu belırttı dıye ,alaycı mesajlar fılan

ınanın hıc hos degıl .gerek yok boyle gergınlıklere dıye dusunuyorum .

güzellik önemlidir bence ama her şey demek değildir. herkes kendine göre güzeldir benim de değiştirmek istediğim yerlerim var fakat baktığımda aynaya nefret etmiyorm kendimden

Katılıyorumm elde ettiğiniz bi başarının güzellikle ilişkilendirilmesi üzücü bi durum.
Ben direksiyon sınavına girdiğimde pratik yapmaya hiç vakit bulamadım, sınavda da heyecanla birkaç hata yaptım.Sınavdan geçtim ama bi şekilde ve herkesin yorumu "m. seni görünce sınav yapmadan direkt verdiler mi ehliyeti" "m. sınava girmeden önce göz mü kırptın arkadakilere" blabla...
Ve bu tarz yorumlar beni ne güldürüyor ne de iltifat olarak algılıyorum, sinir bozucu yalnızca.

soylemeden gecemıcem
bır allahın kuluda ben cırkınım yazmamıs cok dogru bır soz var İNSAN KENDINI BEGENMEZSE ÇATLARMIS
herkese gore kendı cok guzel

Benim de aklimdan bu gecti cevaplari okurken. Kendini begenmeyen catlarmis. O yuzden kadinlar arasinda "cirkin" diye bir kavram yok diyebiliriz. Ha erkeklerde vardir kadinlara karsi boyle bir kavram, o daha objektif. Kimse ben cirkinim demez. Bakin konu sahibi guzel ve cirkin kizlarin analizini yapmis kendince. Herkes de haklisin guzelim, neler cekiyorum guzelligimden demis. Kimse, ya hakkatten, cirkinim ama hayatta cok sansliyim dememis. Herkes "guzel" kelimesini ustune alinmis. Ve bu konuda bile tartisma cikmis.

O alaycı yorumlardan birini yapan benim.Sebebimse üstte bir fikir belirtmişim kendime göre.Ki belirttiğim fikir de gayet anlaşılır ben güzellik avantajdır derken herkes tarafından onay görmüş güzellerden mankenlerden,oyunculardan bahsediyordum.Arkadaşımız ise gelmiş sizin gibi düşünenlere inanamıyorum ben ne zorluklar çekiyorum filan yazmış.Benim avantajdır dediğim bu tür şeyler değil.Tabi ki herkes güzel bulur kendisini arkadaşımız da öyle buluyor ben ona çirkinsin demedim demem de zaten.Ama benim fikrime bilip bilmeden karşı çıkmasına kendimi savunurum bu benim hakkım.Alay da ederim çünkü benim bahsettiğim avantajlı güzeller belirtiğim gibi tescillenmiş güzeller.Arkadaşımızın herhangi bir güzellik yarışmasında aldığı resmi bir belge varsa saygı duyar susarım Ve yine yanlış anlayan olmasın arkadaşa çirkin demedim ben.Bu arada yaşadığı sıkıntılardan öyle bıkkınca bahsetmiş evet bununla da alay ederim.Çünkü tanıdığım en çirkin kızdan tut,tamamen her tarafı kapalı kızlara kadar hepsi benzer durumları yaşıyor.Memlekette abaza çok.Bunlar tarafından laf duyuyorsun diye 'ayy lanet olsun güzelim ben sıkıldım ama ayollll' tarzı yaklaşımlar bence son derece safça kişinin kendini küçük düşürdüğü yaklaşımlardır.Komik olan bir şeye de evet gülerim Umarım anlamışsındır.

Tabiki esimin sevgisinden eminimki o benden katbe kat daha güzel.
Yani cok yakisikli bir insan. Bence ben ondan güzel falan degilim.
Bunu söyleyen cevremizdeki insanlar. Ben öyle düsünsem evlenmezdim tabikide.
Ayrica 2 yillik evlilik 2 yillik nisanlilik süresinde yani toplam 4 yilda insan bunu anlar herhalde.
Sevgisinden emin olmasam asla birarada duramazdim..

Buarada ben insanlara hangi yönümü göstermisim cok acayip bi yorum olmus.
Benim kocam benim ilk sevgilimdir. Ilk elini tuttugum insandir.
Onuda nisanlandiktan sonra 2 saniye tutmusumdur.
Bizim adetlerimize göre nisanliykende yasak el ele tutusmak yakin olmak..
Biraz yorumlarinizi ölcün allah askina.
Bir cocuk annesiyim ben yorum yazaken saygi cercevesine göre Lütfen.
Elestirin ama saygisizlik olmasin..

Ilk yorumumun arkasindayim cirkin insan yoktur, bakimsiz insan vardir!!!
Her kadin kendine göre güzeldir. Allah herkese vermistir güzellik.

Son düzenleme:
cnm peki sen çirkinmisin ?

bu arada kimse
aranızda çirkin olan var mı diye sormadı ki

tabıkıde ımse sormadı ama bazı abrtılı yorumlar var onları dıkkate alarak yazdım
kendım ıcın bısı demıcem ıstersen buyur bak he 2 ay oncesınde 38 bedene cıkmıstım ve dunyanın en cırkın kadını gbı hıssedıyordum kendımı boyum 170 ama 2 ay ugrastım eskı formuma dondum 2beden ındım artık ıyı hıssedıorm kndımı ben elestırırm valla

herkes basına bela olarak yazmıs emınmkı dunyanın en guzel kadınları bıle bu kadar dert yanmıyordur sadce abartmayalım

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadasım ben bu yorumuna katılmıyorum guzel olmak ıcın ılla tescilli ünlü olmaya gerek yok ne guzel kızlarımız var çile içinde sadece bır kısmı şansı sayesınde guzellıgını avantaja cevırebılıyor, ki oyunculara mankenlere de sorsan onlarda sana bır suru dert anlatacaktır boyle ahlaksız teklıf aldım soyle oldu dıye,yanı dısardan gozuktugu gıbı değil hiçbir şey..
tamam erkeklerımız abaza olabılır herkese sarkıntılık yapıyor olabılır ama bunu en cok guzel kızlar cekıyor burası kesın,çirkinler pek ragbet gormuyor,guzellık bazen avantaj bazen dezavantaj yanı guzel olmak psıkolojık acıdan kendını ıyı hıssettırır ama zorluklarıda var malesef.kendımden bır ornek vermek ısterdım ama aman mazallah sımdı bırı cıkar üzülür gıcık kapar felan kımseyı sinirlendırmeye gerek yok

Aman aman sakin ha valla burdaki bayanlar hemen üstüne atlarlar
Bende aptal gibi anlattim hemen sazanim ya ;(((
Millet alay ediyor insanla yok böyle bisey

kendine güvenen güzel olduğunu düşünen herkes güzeldir.ve bence güzelliğini kullanabilirse avantajdır yani oke

Nasıl kötü kalpli insanlar varsa,çirkin insanlar da var.İnsanın elinde olsaydı güzel ya da çirkin olmanın seçimi kim isterdi ki çirkin olmayı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…