geldigin yere git , birdaha da gelme buradakileri begenmiyorsan.. komplekste son noktasin canim
Güzellik başa bela.Ama keyifli ve kadınların çıldırdıkları bi durum
lirikciğim inan o kadar haklısın ki bu duruma inanmak istemezdim ama meğer sonuna kadar haklıymışsınız
benim de gözüm artık yeni yeni açılıyor sanırım
kalp kalbe diye boş yere dememişler demek kiben de aynısını senin için düşünmmüştüm bak sen şu tesadüfe
kaldı ki ben buradakileri beğenmediğimi söylemedim, bu senin kuruntun ! bu forumda çok güzel arkadışlıklar edindim, çoğu kızı da beğenirim ayrıca, mesela lirik güzel için forumun en güzel kızı demiştim, başka birsürü kız var beğendiğim, bence sen diğerlerini yanına alıp beni ezme politikalarından vazgeç ve kendi adına konuş olur mu , çünkü bu şekilde çok acıyorum sana )
çamur atma kısaca , çünkü senin çamur atman ile benim değerim düşmez
ayrıca istediğim yere giderim =) benim nereye gitmem gerektiğini söylemek senin haddin değil birkere, önce haddini bil !
,
ha ayrıca şu kıskançlığından da vazgeçhani yazmış ya konuyu açan arkadaş güzelsen çekemeyenin seni eleştirenin çok olur diye , meğer kız haklıymış
sağ ol hatshe,o senin güzelliğin.
Konuda çok net bir çekememezlik havası var
Güzelleri yerme çabası sezdim çoğu yorumda
Ama maalesef güzellik çok büyük bir avantaj
Başkasının güzelliğini ne diye kıskanır ki bir insan
Ben sokakta orda burda güzel bir bayan görsem mutlu olurum içim açılır ne diğerleri gibi baştan aşağı sapık gibi süzerim ne yiyecekmiş gibi burun kıvırarak suratına bakarım. O kadar komik duruma düşüp çirkefleşiyor ki bunu yapanlar. Yok yere laf sokmalar vs.Hepiniz yaşamışsınızdır bu durumu az çok. Herkes kendi halinde halbuki. Başkasının dış görünümü bir insanı bu kadar ilgilendirmemeli bence.
Konuda çok net bir çekememezlik havası var
Güzelleri yerme çabası sezdim çoğu yorumda
Ama maalesef güzellik çok büyük bir avantaj
Başkasının güzelliğini ne diye kıskanır ki bir insan
Ben sokakta orda burda güzel bir bayan görsem mutlu olurum içim açılır ne diğerleri gibi baştan aşağı sapık gibi süzerim ne yiyecekmiş gibi burun kıvırarak suratına bakarım. O kadar komik duruma düşüp çirkefleşiyor ki bunu yapanlar. Yok yere laf sokmalar vs.Hepiniz yaşamışsınızdır bu durumu az çok. Herkes kendi halinde halbuki. Başkasının dış görünümü bir insanı bu kadar ilgilendirmemeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?