• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel olmak mı avantajlı çirkin olmak mı?

Allah çirkin bahtı versın derler yaa... bosuna dememişler demekki bi bildikleri var ;)

kesinlikle güzellik basa bela... milletin gözü kalıoo resmen oyuzden cırkının bahtı gibi olsun demısler bence ;)

sonra etrafındaki senden az guzel dıyeyım yada özguvenı eksık olan mı dıyeyım bi olumsuz bişey olsun hemen bellidir kurbanlık koyunun kim oldugu!! fazla dikkat cekılince haliyle giydiğin kıyafetler yaptıgın makyajlar bile göze batar..kötüye cekılır..namusuna dil uzatanlar olur.. kişiliğini yerden yere vururlar.. bazende dıslanırsın kimse almaz cunku tehdit olarak gorurler..

en sonunu soyleyeyım boyle yanlıs anlasılmamak için sekılden sekıle gırıyorum,kasıyorummm kendımıı ozaman bileee gözee batıyorum kardesımmm! hani ufak tefekte değilim 180 kusur boyum var..67 kıloyum ... ne yapayım dizlerimden kesip boyumumu kuculteyım,yuzume kezzapmı dokeyım yawwww....

hem güzelim hem sanslıyım ben :nazar: doğustan sanslı olduguma inanıyorummm :21:

Alacati sokaklarind gezerken tüm gözler üzerinizde olur. :) güzel mı?evet ,bazen bunaltıcı olabiliyor.

Bir insan güzelse güzel derim... Gocunmam. Ama şu var ki bu tarz kadınlar hemcinsleri arasında en çok topa tutulanlar olur her zaman.
Kötülenirler... Eleştilirler nedendir anlayamadım.
Sezar'ın hakkı Sezar'a...

çirkin olmanın neresi avantaj allaşkına:D tamamen özgüven eksikliğiyle yazılmış bişey olduğunu düşünüyorum kusura bakmayın. gerçekten güzel olanın içide güzeldir kimseye hava basmayacağı içinde çekemeyen olmaz

çirkin olmanın neresi avantaj allaşkına:D tamamen özgüven eksikliğiyle yazılmış bişey olduğunu düşünüyorum kusura bakmayın. gerçekten güzel olanın içide güzeldir kimseye hava basmayacağı içinde çekemeyen olmaz

güzel olanın içi de güzeldirdir diyorsunuz :31:hıhı peki :9:

sizi ayakta alkışlıyorum :46:
sizin gibi bayanlara ihityacı var bu memleketin, inanın böyle bayanları gördükçe, okudukça vs. gurur duyuyorum :nazar:
yazınızı zevkle okudum ve altına imzamı atıyorum.....
saygılarımla......

işte "çirkinim derseniz" ayakta alkışlanır,çok tatlı olursunuz,gurur duyarlar sizinle.biri de yazsaydı şöyle güzelim şöyle dikkat çekerim diye (örneklerini çok gördük)hepsi topa tutardı.

güzel oldugunu dusunenler yasadıgı zorlukları yazmıs ne var yanı konu bu cunku, bırı resımlerınızı koyun madem felan demıs ne sacmalık yarabbım yaaaa,insanların kendını begenmesıne mı gıcık kapıldı yanı komplekse gerek yok.konu guzellıkse herkes bundan bahsedecek tabı kımse durup duruken ben guzelım demıyor.

hay alnından öpeyim arkadaşım akıllı insanla sohbet gibisi yok.şu güzellikle ilgili konuda bile bazı arkadaşlar haklı olarak başına gelen talihzilikleri yazmış.e konu bu zaten.

ama bazıları hala "üstü kapalı güzel olduğunu mu söylemeye çalışıyorsun sen" diye çıkışıyor.derse desin senin niye zoruna gidiyor.o kişi belki gerçekten çok güzel (bunu da bilemezsin) belki de kedine güzel buluyor.iki durumda da seni bağlayan ne?"çirkinim" diyen ayakta alkışlanıyor,"güzelim" diyen (hatta ne cesaret bu forumda kimse buna cesaret edemez de)pardon imasını eden dışlanıyor,tiye alınıyor,içten içe kıskançlığın dışa vurumlarına maruz kalıyor sanal da bile.e sanal da bile durum buysa realde yazdıklarım yaşanmıyor olması imkansız olurdu.

Güzel olduğunu ilgili konuda bile söylemek suc burada.ben de bunu soyleyenlerdenim,o yüzden çok hakarete ugramisimdir.günlük hayatta ben güzelim demiyorum,çünkü bunu insanlar hemen söylüyor.burda beni gören mı var ?yeri gelince söyleniyor iste guzellikle ilgili konularda.hem güzelim diyen biri ne zarar verirki bu ortamdakilere?komik yani...

işte "çirkinim derseniz" ayakta alkışlanır,çok tatlı olursunuz,gurur duyarlar sizinle.biri de yazsaydı şöyle güzelim şöyle dikkat çekerim diye (örneklerini çok gördük)hepsi topa tutardı.

arkadaşın hangi konuda 'sizi ayakta alkışlıyorum' dediğini anlayamamışsınız bence:34: insanların çirkinliği avantaj olarak görmelerinin yanlış olduğunu yazdığım bi paragrafa yorumuydu bu :34:

Güzel olmanın en büyük avantajlarından biri de hoşlandığın biri olursa kendine aşık edebilmekte hiç zorlanmamaktır.
Tipinden etkilenince doğal olarak tanıma arzusu da doğuyor ve olaylar gelişiyor. :D

Ama ben yürürken herkesin dönüp bakmasını avantaj olarak görmüyorum. Bazen maske takasım geliyor suratıma bu yüzden.
Malum Türkiye burası, çok abartıyorlar bakarken.
Gerçi Bodrum'a gittiğimde turistlerden de aynı tepkiyi aldım ama . . . :ssz:

Çok şükür. :nazar::nazar:

Üfffffff milettin onca derdi ,sıkıntısı varken, açılan konulara bakın :/
"Kendimi güzel bulmuyorum " ,"Güzel olmak mı avantajlı ,çirkin olmak mı? " vesaire ...

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diyorlar doğru..Kim ayna karşısına geçtiğinde güzel görünmek istemez ki,güzel bir fiziği olsun,giydiği her şey yakışsın,yüzü prüzsüz görünsün kim istemez ya..Çirkinler sevimlidir çok saçma,bir insan hem çirkin hem sevimli nasıl olabiliyor :)))demem o ki,bütün kızlar güzeldir ama bunu ortaya çıkarabilmek önemli..güzel olmak her zaman avantajdır bunu kimse inkar edemez,arkadan konuşanları da sallayın gitsin,onlar konuşmasın diye insanlar çirkin mi olsunlar :1::1::1::1:

ayı anda hem çirkin hemde güzel olamayacağınıza göre aynı anda çirkin biriyle güzel birinin ne düşüneceğinide bilemezsiniz.Bu konular kişilikle alakalı bence.Tabi şöyle bir şey var güzel olduğunuzda aptalca bir özgüven içinde olursunuz buda kolayca çuvallamanıza ve ukala tavırlara sebep olabilir.Çirkin olupta 0 özgüven sahibide olabilirsiniz buda tamtersidir.Ben geçmişyılalrda kendimi hiç hoş hissetmezdim ama şmdi güzelleştiğimi hissedebiliyorum vebu bana özgüven kazandırıyor.Duruşum düşüncelerim bile değişiyor.Her gittiğim yerde bakıştığım bana baktığını hissettiğim birileri oluyor. mutluyum hala değil ama geçmişedönmek istemem güzellk değilde özgüven eksikliği berbat bişey

Back