• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel kokan yumuşatıcı yada deterjan önerilerinizi yazar mısınız?

Canim ben Omo floral yumoş Deterjanı'nı kullanalı yumuşatıcı kullanmayı bıraktım. Kokusu çok hoş ve kalıcı. geçenlerde halam'lar almanyadan 2-3 şişe yumuşatıcı getirmişlerdi markası tam aklımda değil 1 haftadır kokusu gitmedi. doğal üretim'miş daha önceden Yumoş çeşitlerini kullanıyordum ğayet memnun'dum. Bingo'da güzeldir vernel'i oldum olası sevmiyorum bir nevi boşa para vermiş oluyorum. kalıcılığı desen hiç yok.

Kesinlikle Perwoll.. Denemek için almıştım öyle güzel kokuyor ki tavsiye ederim :)

$Taris_1357921.webp

Dia SA nın kendine ait olan mikro tanecikli yumusatıcısı 750ml olanlar rengi beyaz. Miss diyorum.

omo actıve fresh sıvı
omo floral sıvı
yumoş extra lavanta manolya
viking sensetive
beyazlarda da bingo sensetive parfümlü olanı:)

Yumuşatıcı olarak vernel ya da yumoş kullanıyorum, deterjanda ise omo konsantre, perwoll ya da ariel tavsiye ederim ;)

denemediğim yumuşatıcı kalmadı en son 10 güne kadar kokan iki marka buldum bunları kullanıyorum vestiyerin yanından gardırobun önünden geçerken bile miss gibi kokuyor doğal olarak evim de mis gibi kokuyor.

1.VİKİNG ÇAM. YUMUŞATICI SENSITIVE beyaz olan
2.Vernel Max Ferahlık İncileri Yasemin & Aloe Vera bundan dolu dolu tam bir kapak koyuyorum makinem 8 kgluk.

deterjan perwoll güzel kokuyor ama hiç temizlemiyor
ben günlük kirler için persil expert kokusu güzel
zor kirler ve beyazlar için ariel jel kapsülleri kullanıyorum. kokusu çok güzel değil.

Son düzenleme:
yumuş vernel konsanterleri baya kullandım
Bingo deniz mavisine aşık oldum(kırmızı lovely de hoş)
Ama bu aralar bim'de ki Bulut (mavi) nasıl bir kokusun sen allesen modundayım
Çamaşırlarımı asınca o dağılan kokusunu ek bi seviyorum
İşi ucuza ve tatmin edici kokusuna bağladım bu aralar

ben de bundan kullanıyorum, bugün yenisini alacaktım da pembe olanı var çamaşırları yıpratmıyor falan yazıyor, hangisi daha iyi acaba ?

Diğerlerini hiç denemedim.. Almak istedim ama bildiğimden vazgeçmiyim dedim. Bende merak ediyorum onu :)

ben de bundan kullanıyorum, bugün yenisini alacaktım da pembe olanı var çamaşırları yıpratmıyor falan yazıyor, hangisi daha iyi acaba ?

ben pembe kullanmıyorum yumuşatıcıda çünkü beyazlara rengini veriyor en güzeli vernel yumoş ve bingonun beyazları.
özellikle bingonunki daha iyi daha yoğun kokusu var.
makina yumuşatıcıyı aldığı zaman biraz bekletirseniz makinayı çamaşırlar yıkanıp kurulanıp dolaba kaldırıldıktan sonra bile kokusu devam ediyor:):)

Arkadaşlar ben dün vernel ıtır çiçeği ve taze lale yumuşaytıcısı aldım cok önerdiler deniycem ama yumoş dışında önerebileceğiniz bir yumuşatıcı yokmu onlarda bence hemen uçuyo off kafayı yiycem denemediğim kalmadı ya :2:

Yumos pembe konsantre cok kalici. Aylar once yikayip kaldirdigim banyo havlusu vardi. Gecen acil lazim oldu. Bazadan cikardim. Hala kokuyor. En az 5 ay olmustur yikayali.

Bende guzel koku hastasiyim.ozellikle camasirlarda carsaflarda yorganlarda battaniyelerde muthis bir koku tavsiyem yumosun son cikan mor ambalajli konsantre urununden simdilik gayet memnum cam balkona camasirlari asiyorum evim mis gibi kokuyor kururken 😉

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vernel konstre-ekstra yumuşatıcı beyaz/krem rengi olan, yeni çıktı bu kokusu. Deterjan olarakta Perwoll'un tüm serisi, rengine göre değişiyor çünkü.

Son düzenleme:
Kızlar bu yumuşatıcılar sizde kaşıntı vs yapmıyor mu?
Vernel ve bingo soft denedim çarşaflarımda gece boyunca uyuyamadım kaşıntıdan. Her yerim kızardı. Güzel koksun çok hoş ama bunların daha doğalı yok mu

kızlar ben biraz koku hastasıyım özellikle çamaşırlarda:))
evli bayanlar iyi bilirler tecrübelerinden yararlanmak için soruyorum tavsiye ediceğiniz markaları..
1 ay sonra evleniyorum çamaşırlarım mis koksun istiyorum:KK69:
Ben alo deterjan kullanıyorum bingo sensitive de kokuları çok güzel yumuşatıcı olarak yumoş altın orkide olanı var onu kullanıyorum çok kalıcı ve harka kokusu var her gelen soruyor tavsiye ederim

Back
X