• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel kokan yumuşatıcı yada deterjan önerilerinizi yazar mısınız?

vikingin sahra diye yumuşatıcısını aldım geçen gün ilk defa muhteşem denedim süper kokusu hiç çıkmıyo.

kızlar ben yumoşun konsantre yumuşatıcısını almıştım mavi 2 yıkamadan sonra çamaşırda hiç kokusu kalmadı sahtesimiydi bilmiyorum ama pembesi hep güzel kokuyor deterjanda alo olsun çok güzel yapıyor beyazları...:16:

Deterjan olarak nesilden nesile omo..ben active ini kullanıyorum..yumuşatıcı olarak da vernel mavi..çok memnunum..

rinso matik konsantre yeşil şişe üstüne deterjan tanımam ne leke kalıyo nede bişey artı yumaştıcıyada gerek kalmıyo süper bir kokusu var çamaşırlarda 2-3 hafta kalıyor kokusu tavsiye ederim..:66:

Vernel'in siyah şişesini aldım ve hiç beğenmedim
Yumoş'un pembesi gerçekten kalıcı( buna takmış durumdayım şu an)
Bi de Bim'de satılan BULUT marka yumuşatıcı var özellikle beyazı çok güzel kokuyor ve de kalıcı
Bingo kırmızı şişe de güzel

neredeyse çoğunu denediğime göre:1: bir de Viking'i bulursam on deneyeyim..

yumuşatıcıların her markasını denedım ve favorim viking sensitive kokusu kalıcı çamaşırlarım artık misss gıbı kokuyor:2:

bütün deterjanları bütün yumşatıcları denedim hiçbirisi kalıcı değil üzerimden yumşatıcnın kokusu hiç gitmesin istiyorum... acaba özel birşey var mı?

Çevrende Amway ürünleri satan birisini bulabilirsen onlardan satın alabilirsin.Hem doğa dostu,kanserojen madde içermez.Çocuğunuz varsa şimdiden kanserden korumaya başlamış olursunuz en azından.

bende amwayin çamaşır deterjanını kullanıyorum yumuşatıcısı da çok güzel kır çiçekleri ütü sevmeyenler için birebir çamaşırlar kolayca açılıyor hem satıyorum hem kullanıyorum

deterjan olarak perwoll un yeşili(renkliler için)perwollun beyazı(beyazlar için)
yumşatıcı olarakta yumoşun kırmızısı(vanilya-lavanta)
gayet memnunum tavsiye ederim

Deterjan olarak renklilere rinso beyazlara Omo
Yumuşatıcı olarakta hepsini denedim kokusu en kalıcı olmayan Yumoştu
Şimdi Bimdeki Bulut'u kullanıyorum çok memnunum

önce gül kokulu anladım başlığı yalnız:9:
neyse biz çamaşırlara beyazlar için tursil matik renkliler için de omo matik color kullanıyoruz mis gibi kokuyorlar yumuşatıcı tercihimde bingo soft beyaz renk olan

önce gül kokulu anladım başlığı yalnız:9:
neyse biz çamaşırlara beyazlar için tursil matik renkliler için de omo matik color kullanıyoruz mis gibi kokuyorlar yumuşatıcı tercihimde bingo soft beyaz renk olan

ya canım bende bingo soft beyaz almıştım büyüklerinden kullanıyodum. geçen annem geldi yastık kılıflarını değiştiryoduk 'sen bunları yıkamadınmı ' dedi . 'yoo yıkadım ' dedim
çok kötü kokuyo dedi sonra farkettimki hakkaten bekleyince böle biraz tuhaf kokuyo .
bende değiştirdim şimdi viking sahra kokusunu aldım bakalım nasıl:))

Kızlaar ben 3 ay kadar önce A101'de ABC konsantre yumuşatıcıyla tanıştım. Nasıl memnunum anlatamam. Yok böyle kalıcı bir koku! Başta ucuz diye güvenememiştim. tereddüt ederek aldım ama iyi almışım yaa :))) Hımmm bu arada ben pembesini kullanıyorum. Komşum mavisini almış o da çok memnun ama ben denemedim henüz. Ama pembeyi mutlaka deneyin derim ;))

Back
X