• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel kokan yumuşatıcı yada deterjan önerilerinizi yazar mısınız?

Yumusatıcı kullanıyorum ama koku olayını sorarsan eger;
Yumos'un fısfısları var bilirsin. Sarısı, pembesi,lavantası...
Ben utulerımı yaparken her bır gıysıye bırer kez fısfıslıyorum. 2ay gıdıyor kokusuuuuuu. Ben ozellıkle pembesını tavsıye ederim. Parfum kullanmaya bıle gerek duymazsın gun ıcersınde :12:

deterjan olarak ariel parlak renkler için olanı var ondan kullanıyorum kokusu gayet güzel.yumuşatıcı olarak da yumoşun mavisi ve vernelin mavisi (deniz esintisi) tavsiye ederim.bundan önce bingo turuncu almıştım hiç memnun kalmadım kokmuyodu.şimdi vernel deniz esintisi aldım gayet memnunum.bundan sonrakinde de yumoş almayı düşünüyorum.

ariel kullanıyorum kokusu güzel fena değil
yumuoş pembe kullanıyorum çamaşırları asınca evde kokusu uzun süre kalıyor
öneririmmm

bende yumoş omo bilindik markaları kullanıyodum taa ki ABC'nin kahverengi kapaklı numunesini deneyene dek kokusu çok kalıcı ve kullandığımız parfümlerin birebir kokusunu aratmıyo ABC kahverengi kapaklı vazgeçilmezim oldu deneyin derim

viking diye bi markanın beyaz şişedeki güzel kokuyo, öyle ki çamaşırlar yıkanınca bizim ev biraz büyük olmasına rağmen kokunun gitmediği yer yok ve yıkanıp ütülenip dolaba kaldırılıp 1 hafta da dolapta kalan pijamamı giydikten sora kokudan uyuyamadım desem yeri:)

Son iki aydır persil jel deterjan gülün büyüsü ve vernelin aynı kokulu yumuşatıcısı. İkisi birlikte kullanılınca çamaşırlar harika kokuyor. Deterjan da temizleme bakımından çok iyi.

herkes omo ariel yumoş çok iyi der öyle bilirler çünkü,ama aslında gerçekten kaliteli ve kalıcı kokusu olan bi yumuşatıcı varki o da bingo

Ben yumoşun pembe konsantresini kullanıyorum mavisininde kokusu hoş... ama benim makinanın yumuşatıcı gözü tıkandı daha 8 ay oluyo kullanalı makinayı çok moralim bozuldu.

Ben yumoşun pembe konsantresini kullanıyorum mavisininde kokusu hoş... ama benim makinanın yumuşatıcı gözü tıkandı daha 8 ay oluyo kullanalı makinayı çok moralim bozuldu.

canım benimde tıkanıyo,çıkar yıka tekrar tak,herkeste oluyor o,,,kullanma kitapçığında o kısmın nasıl çıkarılacağı yazıyo,,,

deterjan ariel kullanırım hep. yumuşatıcı olarak yumoş konsantre yasemin ve nilüfer kokusunu kullanıorum çok harika. yeşil şişede... kalıcı koku hem evimde mis gibi kokuor...

yumoş konsantre olanları süper pembe ve mor olann bayılıyorum.bütün oda kokuyo mis gibi çamasırları asınca yaa :):66:

Ben de daha yeni rinso sıvı deterjan kullanmaya başladım yeşilini.Kokusu hoşuma gitti, önceden yumoşun pembesini kullanıyordum ama bu sefer kullanmadım.

özellikle yumoş mavinin kokusu çok güzel ve de kalıcı.pembesi de güzel ama o kadar kalıcı değil

bende katılıyorum,biçoğunu denedim,yumoşun üstüne yok..

yumoşun pembe şişede olaı ve vernel vanilya lavantalı o da mor şişede çok sewiyorum ikisini de ayrıca biz dökme çamaşır deterjanı satan dükkandan çamaşır parfümü alıyoruz ohh mis mis .....onu süpürgeye ütüye her yere kullanıyoruz ev mis gibi kokuyo annem yumoşla karıştırır onu çamaşırlar daha bi güzel kokar

Back
X