Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim allah sabir versin ve bu kendini bilmez insanida islah etsin..hersey allahin takdiri..ama kimse ne oldum degil ne olacagim desin..bu yüzdende kimsenin ahini almasin..sen takma bunlari kafana..allah bir yerden vururki hic anlamazlar bile..bu durumu hepimiz yasayabiliriz..sana ne olursa olsun esinle mutlu bir hayat diliyorum..canlarım öncelikle yazımı okuyup acımı benimle paylaştığınız için çok tşk. ederim allah hepinizden razı olsun eğer kızım yaşasaydı yarın doğum günüydü inanın acım öyle büyükki gözyaşlarımı tutamıyorum acın hafifler dediler zamanla ilk günkü gibi olmaz dediler ama hayır acım her geçen gün artıyor özlemim hergün biraz daha büyüyor hiç aklımdan çıkmıyor saolsun kayınvalidemde hiç unutturmuyor yok şunun bebeği olmuş yok komşunun gelininin bebeğine şunu ördüm hatta dün değil eveli gün komşunun gelinininde çocuğu olmuyormuş dedi yüzüme bakarak hiç demiyor bu kız zaten üzülüyor daha çok üzmeyim demiyor bende artık bu laflara dayanamadım rica ettim lütfen benim yanımda bebek muhabbeti açmayın gerçekten iyi değilim tamam belki kötü niyetle söylemiyorsunuz ama ben çok üzülüyorum kahroluyorum dedim kaynanamın bana dediği napıyom ben başka kaynana olsa bebeğin olmuyor diye istemez dedi ben birşey demedim dedi daha kötü oldum allahtan eşim bana hak veriyor yanımda hep allah ondan razı olsun çok destek oluyor annesinin lafını söyleyince hak verdi ve ben seni seviyorum allahın takdiri napalım dedi senin ne suçun var dedi ama yinede kaynanamın lafları artık beni kahrediyor sanki o torununu kaybetmemiş gibi hiç üzülmemiş gibi hemki ben herşeyine bulunan evlatlarından çok ben bakıyorum hasta olduğunda ben yanındayım karşılıksız ama kıymet bilmiyor allahım ıslah etsin inş.