• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel giyinen bayanlar

Benim derdimse çoğu mağazanin naylon giysi satması.bakıyorum içinde polyester yada viskos yazıyosa almiyorum ama çoguda naylon satiyo:sopa:

Viskos naylon değil yalnız. Kayın ağacından imal edilen ipeğe benzer doğal bazlı bir kumaş.

Moda insanın kendine yakışanı giymesidir.
Kıyafetin içinde rahat olmak, kendini iyi hissetmek önemlidir.

Sizin önce kendi tarzınızı kafanızda oturtmanız lazım.
Bunun için Pinterest diye bir uygulama var, giyim kuşam konsunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Hayir viskos bir elyaf turü fakat yinede pamuk gibi iyi bir geçirgenligi olmadigindan ter yapan bir kumaş

Bakın Google dan arattım viskos nedir diye çıkanlar ; Viskoz ipliğin ham maddesi kayın ağacıdır. Aynı pamuk gibi selülozdan oluşur.
Viskos yalancı ipek de denilen nispeten daha dayanıklı ve uygun ama ipekle aynı etkiyi veren doğal bir kumaş.

Bir şeye itiraz etmeden bir araştırın nolur ya.

Bakın Google dan arattım viskos nedir diye çıkanlar ; Viskoz ipliğin ham maddesi kayın ağacıdır. Aynı pamuk gibi selülozdan oluşur.
Viskos yalancı ipek de denilen nispeten daha dayanıklı ve uygun ama ipekle aynı etkiyi veren doğal bir kumaş.

Bir şeye itiraz etmeden bir araştırın nolur ya.
Hanımefendinin bahsettiğinin içinde naylon bulunuyor

Selamlar eski bir konu ama yüzde yüz İpek tesettür kıyafet bulabileceğim site tavsiyeniz var mı ben de naylon gibi rahat edemiyorum

Teşekkür ederim inceleyeyim
Aynen yüzde yüz İpek kumaş alıp diktirmeyi düşünüyorum
Rica ederim.
H&M’de de ipek yazıp aratabilirsin nispeten uygun fiyatlı giysiler mevcut.
Beymen’de network’te de var ama ateş pahası :)

Back
X