Güzel fikirlerinizden banada bahşedin bayanlar!

Kvden muzdarip olanlar hep nişanlını dinle diyor :)
Haklılar.
Bende hak verdim bugünden sonra.
Konuyu ilk açtığımda %50 %50 haklılık oranı vermiştim.
Karışmasına izin vermem bundan sonra kesinlikle

Hoşlanmadığın kayınvaldeye sırf ev içinmi katlancaksın

Alıntılamayınca göremişim, konuya bir göz atınca fark ettim mesajını canım. Özür dilerim. Ayyy sen ne diyorsun yaaa valla ben kapandım. Sevinçten havalara uçuyorlar şimdi. Ama bir de bu çıktı başıma. Ya bol giyiniyorum. Pardesü bir de upuzun zaten. Ama aldığım pardesüler de gelmiyor sürekli kilo alıyorum. Ayda 5-6 Allah ne verdiyse. Haftaya memlekete gideceğim telefon açıp soruyor ne giyiyorsun şimdi diye. Pantolonum var, eşim bir sürü bluz aldı, hırkalarla onları giyiyorum diyorum. Memlekete gitmeden bize de uğra da üstüne başına bişeyler alalım diyor. Kızsam da ses etmiyorum, nasılsa o ödeyecek. Ben de bir iki giyip atıcam bir kenara. O çalışsın, biriktirsin ben de harcarım. Keyfi bilir. Karışmayı biliyorsa sonuçlarına katlanacak. Yarın annemle babam da onun aldıklarını beğenmez, yine yenilerini alır. Bana da eğlence çıkar. Dolabımda yer kalmadı valla. Cehennemin dibini ilk ben görecem. Tövbe tövbe... Yok anam benim içim kötü. Ne yapsam olmuyor. Adam olmayacam ben.

Hahaha senin durum fena canim ben cinnet geciririm o kadar karışılmasına.
Neyse sen egleniyorsun bu duruma alismissin ne diyim Allah kolaylık versinGiymediklerini durumu olmayanlara ver bari yazık günah

nişanlınızı dinleyin.nişanlınızın derdi zaten annesi sürekli başa kakıyormuş kadın o evde oturmamakla haklı semt olarak aynı yer isteyebilir ama onun evinde oturmak başka kirada oturmak başka.belki zorlanıcaksınız ama en önemli şey huzur herkes evlenirken zorluk çekiyor boşverin 48 bin hesaplarını dinlemezseniz siz pişman olursunuz.

Bizim burda sizin nisanliniz gibi adamlara 'çı merki babaagit' derler.
Aferin. Yeter ki kârlı cikayim. Birbirimizi yesek de olur demiyor.
Evlenince pasta,tatli,borek yap. Iyi besleyin. Bu genin aktarilmasi lazim.. Cogalmaniz lazim.

Ben sadece nişanlım hakkı olani alsin istedim. Yoksa kv bin bize aldığı evde oturmam daha.
Ayni semtte bakacagiz artik haklısınız :)

Bizim burda sizin nisanliniz gibi adamlara 'çı merki babaagit' derler.
Aferin. Yeter ki kârlı cikayim. Birbirimizi yesek de olur demiyor.
Evlenince pasta,tatli,borek yap. Iyi besleyin. Bu genin aktarilmasi lazim.. Cogalmaniz lazim.

Hahah cok sekersiniz
Evet cok şükür birilerinin sırtından geçinen tipte bir insan degil.
Teşekkür ederim :)

Bence kiraya parayı vermek yerine kayınvalidenizin payını verin ev sizin olur ve kayınvalideniz artık konuşamaz.

Bence kiraya parayı vermek yerine kayınvalidenizin payını verin ev sizin olur ve kayınvalideniz artık konuşamaz.

Ben de ilk başta oyle dusunuyordum ama durumlar degisti. Nişanlım da istemiyor zaten ordan gelecek parayı da o evi de :) hayırlısı artık.

Ama kirada oturacağımız ev yine kvlerin oturduğu muhitte olacak. Yani çook uzak bir semte gitmeyeceğiz.
Sorun sanırım annesinin verdiği para yüzünden orda oturmak istememesi.

Nişanlın doğruyu yapıyor
Annesini en iyi o tanır
Aralarındaki hesaba hiç karışma
Bir kaç yıl geç ev sahibi olun ama ağız tadınız olsun
Ev kiralarken de olabildiğince mesafeli yerlere bakın

Nişanlı ya hak verdim ben demek ki annesinin patavatsizligindan çok rahatsız olmuş ve böyle bir istekte bulunuyor. bence onu dinlemelisin.

Ben de ikimiz en az sekilde maddi sıkıntı cekelim diye uğraştım.

Haklısınız fikirleriniz için teşekkür ederim bayanlar

Hahaha senin durum fena canim ben cinnet geciririm o kadar karışılmasına.
Neyse sen egleniyorsun bu duruma alismissin ne diyim Allah kolaylık versinGiymediklerini durumu olmayanlara ver bari yazık günah
Amaan ne yapayım işte. Zaten kırk yılın başı görüşüyoruz. Ses etmiyorum. Sesimi harcamalarımla çıkarıyorum. Giymediklerimi durumu olmayanlara veririm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…