Doğuma Hazırlık guzel erkek bebek ismi , anlamli ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aden kız ısmı buarada

Bzmkinin adı mete idi erkek ooldgnu ogrendk hep mete olsun diyorduk deistrmek zorunda kaldik kaynnmn halasnn kayinlarin yorumları yüzünden.adıyla yaşasın evladinda Allah uzun omur versin saglicKla kucagina alirsn insallah..

dıdının dıdısını niye karıştırıyorsunuz ki koyacağınız isme? Eşin kayınvalidene isim koydurmak istiyor herhalde onun yolunu yapıyor.
O çocuğun anne-babası varken kayınvalideye, halalara laf düşmez.
Güzel bir ismi seç, eşini de ikna et, sonra milletin vereceği ismi sevmez mutsuz olursun. Zaten şimdiye kadar kesinleştirsen iyiydi.
Arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Bence yeni kulaga guzel gelen isimler koyun ve eski isimlerden uzak durun.Cunku demode bi isim koyarsaniz o ismin cezasini hayati boyunca cocugunuz cekecek.İsminden nefret ettirmeyin yavrucagi.Ben mesela efe ve aras isimlerine bayiliyorum

efe güzel
aras in anlami at kili bir yerde bulunmus mal veya nehirmis
yeni isim korken anlamida güzel olsun demiiii

M U H A M M E D

bundan daha güzel ve anlamlı bi isim hiç duymadım

inşallah banada nasip olur bigün ve adı Muhammed olur :2r1:

muhammed güzel bir isim ama her muhammed denildiğinde salavat getirmek gerekirmiş

bende eski isimlerden tarafım çınar emir efe yağız yiğit arda

şuan aklıma gelen isimler emre, barış, alper, rüzgar, kaan, efe. bence bunlar güzel çok eskiden kalma isimler koymayın bence ama çok yeni isimler de koymayın.

Bu arada Allah-u Tealanın en sevdiği isim Abdullah, sonra da Abdurrahman'dır. Belki fikir olur diye söylüyorum. Ben şahsen oğlum olursa bi gün Abdullah koymayı çok istiyorum. Allah'ın kulu demek. Bi de bir hocadan duymuştum peygamber ismi koymak ta çok iyiymiş. Mesela Yusuf, Yunus bunlar da çok güzel isimler. Hem hiçbir zaman eskimeyecek hem de peygamber ismi. Yusuf ismindekilerin hep çok güzel olduğu söylenir. Hatta hamileyken Yusuf Suresini okumanın da bebeğin suretine olumlu katkılar sunacağı söylenir. Ben okuyorum arada. Umarım yardımcı olabilmişizdir. Bi de bi arkadaşımız eski isimlerden uzak durun demiş. Buna hiç bi anlam veremedim. Çocuk neden ceza çekecek o ismi taşıyınca, eski dediğiniz isimler ya peygamber ismi, ya sahabe... Benim adım Ayşe, en eski isimlerden. O kadar seviyorum ki ismimi. Anneme babama dua ediyorum iyi ki bu ismi vermişler bana.

Ya lütfen marjinal olucam diye cins cins isim verenlerden olmayın sizde

Muhammed Ali cok guzel bi isim bence.

Yunus emre olabilirr..

Deniz olabilir siyasi bi anlamla ilgisi yok ben erkekte deniz ismini cok seviyorum niyeyse

Engin olabilir cok karizmatik

Ata ismide güzel biri yazmıs oturaklı

yani erkek cocugu ya daha oturaklı karizmatik seyler olabilir

Eymen de güzel dini bi anlamı var ama bu sıra cok koyuyorlar bu ismi

Murat da cok güzel isim

iyi arastırın isim muhim

Son düzenleme:
muhammed güzel bir isim ama her muhammed denildiğinde salavat getirmek gerekirmiş

bende eski isimlerden tarafım çınar emir efe yağız yiğit arda

ben çok seviyorum bu ismi ha belki iki isimden hiç hoşlanmasamda bu durumu kurtarmak içim 2isim olur ama bu isimden vazgececek gibi değil sevgim inşallah nasip olur

bera ismi çok güzel

Eren,Kerem hatta Erol Evgin'in torunuydu galiba Erem de güzel.Sezer de olabilir kardesimin ismi :) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

​Yusuf olabilir.

Eymen, Ekmel son zamanlarda da Devrim ismini cok begeniyorum.

ertugrul ismi hosuma gidiyo nedense.yeni isimler benimde hosuma gitmiyo.

Oğluşumun adı Çınar, anlamıda güzel. Çınar gibi güçlü, uzun ömürlü olsun diye düşündüm. Bir oğlum daha olursa onunda adını Ediz koymak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…