Merhaba arkadaşlar,
Şubat ayı gbi Allah nasip ederse oğlumolacak ama hala ısim bulamadık böyle giderse kayinvalidem yada esimin halasinin bulduğu isimleri koyacak esim( kura çekelim diyorum bundan korkuyorum ama güzel bir isim bulur esimede kabullendrrsem bulduk deyip konuyu kapattrcam..lütfen fikir verin (
Merhaba arkadaşlar,
Şubat ayı gbi Allah nasip ederse oğlumolacak ama hala ısim bulamadık böyle giderse kayinvalidem yada esimin halasinin bulduğu isimleri koyacak esim( kura çekelim diyorum bundan korkuyorum ama güzel bir isim bulur esimede kabullendrrsem bulduk deyip konuyu kapattrcam..lütfen fikir verin (
ben çok seviyorum bu ismi ha belki iki isimden hiç hoşlanmasamda bu durumu kurtarmak içim 2isim olur ama bu isimden vazgececek gibi değil sevgim inşallah nasip olur
Esim muhammed ismi ağır dye koymak istemiyor ben eski ve kuranda geçen peygamber isimlerinden istiyorum ama istemiyor busekilde..bide uzun istemiyor okulda zorluk çekermis
ağır gelme olayını duydum ama bilmiyorum pek ne demek istediklerini nasıl ağır geleceğini. ben aşığım bu isme benimde bi Muhammedim olsun inşallah bigün
yok tatlim hicde bile agir gelmiyor :) yok öyle seyler düsünsene hic kimse agir geliyor diye bu ismi koymazsa sonuc ne olur??? buda bir tuzaktirbir ALLAHdostu nedemis 3 oglum olsada hepsinin adini Muhammed koyarim ve yanilmiyorsam vardida öyle biri...
buara benim oglumun adi da Muhammed, Muhammed bilal, Muhamemed Emin, Muhammed Zahid bunlar cok hosuma giden isimlerden :)
ama Elyesa a.s. da var esin fazla uzun olsun istemiyorsa sadece Zahid koyabilirsin anlamida cok güzel ya hepsi güzel :)
Not: tabi Muhammed ismini koyunca agizdan cikan laflara dikkat etmek lazim vede iki isim koymak sünnettir...
alone bacim dilerim ALLAH sanada en kisa zamanda hayirlisi ile Muhammedini verir :) amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?