Doğuma Hazırlık guzel erkek bebek ismi , anlamli ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim oğlum olsaydı eşimin babasının ismini koyacaktık mehmet . allahtan kız oldu :) bilge koyduk. bilge erkeklerede koyuluyor.
başka isim olarak benim begendiklerim yaser, kaan, yiğit, çınar, çağan, tuğra, mete, asaf, berke, aras, ege ...

oğlumun adı ATA..
sevdiğim isimler de;CAN,YAĞIZ,YİĞİT,ÇINAR,GÖRKEM,TOPRAK,DAĞHAN,TUNA,KEMALİ
şimdiden bebğiniz hayırlı olsun,Allah sağlıkla doğum nasip etsin..

oğullarım kağan ve kerem.Çok beğenirim iki ismi de.Ayrıca Ömer çok çok hoştur.O'nun gibi güçlü ve adaletli olsa daha ne.

Çağan,ege,ayaz,rüzgar,poyraz.... çok da anlamı olan isimler gibi gelmez bana ama tercih tabii.

Kaan, Cagri, Cagan, Emir, Omer benim sevdigim isimler.

ömer ismini erkek çocuklarına çok yakıştırıyorum, anlamı da güzel
trend isimleri pek sevmiyorum, ama deniz ve ada isimleri de güzel

Bir arkadaş yazmış burda
alp tunga ile mert tuğşat
çok hoşuma gitti.türk tarihi, osmanlı isimleri benimde çok hoşuma gidiyor.

bunun dışında demir,poyraz,rüzgar,çınar,beren gibi isimler güzel ama dizilerden
dolayı bu isimleri koyan o kadar çok ki ilerde bir patlama yaşanacak,
aynı sınıfta birden fazla çınar birden fazla demir :18:

ilginç gelebilir ama benim oğlum olursa "gölge" koymayı düşünüyorum, ya da "rüzgar".
kız olursa da "gece" ya da "nisan".

Metehan,veya Cengizhan falan olabilir,ben olsam ikisinden birini seçerdim

Allah kısmet ederse oğlumun adını Metehan Deniz koyucam, Kağan, Onur, Yağız, Atakan da beğendiğim isimler tabi sen nasıl isim koyarsın ya da cadı kv sana bırakır mı bilemedim Pınarcım

Bzmkinin adı mete idi erkek ooldgnu ogrendk hep mete olsun diyorduk deistrmek zorunda kaldik kaynnmn halasnn kayinlarin yorumları yüzünden.adıyla yaşasın evladinda Allah uzun omur versin saglicKla kucagina alirsn insallah..

Hayirli dogumlarin olsun canin;

Benimde bi kizim var adi deniz unisex bi isim ilerde bi çocuğum daha olursa kiz olursa derin yda duru erkek olursa ayaz,rüzgar yada poyraz isimlerinden birini dusunuyorum :)))

Allah nasip ederde birgün oglum olursa adi insallah Azem olacak.
Dost, arkadas, yaren olan demek Azem.

Oğlum olursa gürşah, kızım olursa berşah koymak istiyorum Allah kısmet ederse...deniz, efe, yağız, yiğit, fırat, Yusuf beğendiğim diğer erkek isimleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
Oğlum olsaydı eğer Aden , Ömer yada Koray bu üç isimden birini tercih ederdim.

Allah hayirla kucagina aldirsin
benim sevdigim isimler
ibrahim yusuf mustafa mehmet
alperen hamza fatih oguz osman ali hasan huseyin orhan yeni isimleri sevmiyorum

berkay oğlumun adı
bi oğlum daha olursa Muhammed Anıl koymayı düşünüyorum
bunun yanunda Kayra - Yusuf bunlarda güzel isimler
eşiniz kvnizin dediği olsun diye sundugunuz isimleri beğenmeyebilir belkide
inş istediğiniz ismi koyarsınız
baktınız olmuyo rüyamda gördün diyiverin

Bence yeni kulaga guzel gelen isimler koyun ve eski isimlerden uzak durun.Cunku demode bi isim koyarsaniz o ismin cezasini hayati boyunca cocugunuz cekecek.İsminden nefret ettirmeyin yavrucagi.Ben mesela efe ve aras isimlerine bayiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…