Doğuma Hazırlık guzel erkek bebek ismi , anlamli ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Emre bu ismede bayılırım

Yeni yetme isimlerden bende pek hoşlanmıyorum. Ömer,Yağız,Yavuz,Ali isimlerini beğenirim. Daha ağır duruyor. Hep bebek kalmayacağını bir gün koca adam olacağını düşünerek isim koyun. Örneğin, Berke ismi 40 yaşında insana yakışmaz mesela.

Ege, Yavuz, Mehmet, Okan bunlar de benim hoşuma gidenler

Yorum yapan herkese teşekkürler iyi dilekleriniz içinde.Allah hepinize hayırlı evlatlar versin bunları söyleyecegm esime güzel isimler var yazdklrnz arasında Saolun.

Bende " Doruk " derim ama önerilen isimlerde güzel gerçekten, böyle karar vermen zor olacak gibii kolay gelsin

Mustafa Kemal koymak isterdim fakat, Mustafa ismiyle biraz ailevi sorunum var.
O yüzden Kemal koymak istiyorum oğullarımdan birinin ismini. Ve Çınar ' da çok istiyorum.
İkiz oğullarım olsun istiyorum inşallah olursa, Kemal ve Çınar koyacağım. Ya da Kemal Çınar .
Açıkçası Rüzgar ismini de severim :) Belki Kemal Çınar ve Ata Rüzgar koyarım :)
Ata ismini de çok severim .
Ama herkesin ilgi alanı farklı yönde . :)

Bence de ağır isimler koymayın tamam peygamberimizin adı ama ağır sonuçta nebileyim, açıkcası benim en son düşüneceğim isim olur sanırım. Bi'de ölmüş akrabaların isimlerini koymak da pek mantıklı gelmiyo bana:26:

Demir, Yaman, Rüzgar, Çınar en sevdiklerim

bilal veya mehmet emin çok hoşuma gidiyor.
bir de bir tanıdığım oğlunun ismine huzeyfe koymuştu. çok hoşuma gitti :)

Allah kısmet ederse oğlumun adını Metehan Deniz koyucam, Kağan, Onur, Yağız, Atakan da beğendiğim isimler tabi sen nasıl isim koyarsın ya da cadı kv sana bırakır mı bilemedim Pınarcım

Tbaiki benim oğlumun adı :)
Ege Deniz :) Ayrı ayrıda olur birliktede olur
Sonracıma Ege Çınar bunuda begenıyorum

Sonracıma Mete de begeniyorum

Benim kızımda olsa oğlumda olsa bir ismi deniz olacak bir daha ama buara aklımda baska bişi daha var :) Kız olursa nil deniz koyarım diyorrdum şimdi gerçek koyabilirim
ha zaten bebek yok konusuda ortada yok

Allah kısmet ederse oğlumun adını Metehan Deniz koyucam, Kağan, Onur, Yağız, Atakan da beğendiğim isimler tabi sen nasıl isim koyarsın ya da cadı kv sana bırakır mı bilemedim Pınarcım

Deniz haaa hayırlı olsun ısmıyle yasasın :)
Onur kocamın adı guzelmıs begendım ısımlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…