- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 46
selam kızlar nasılsınız ..cumamız mübarek olsun dualrımız kabul olsun İNŞALLAH..
selam kızlar nasılsınız ..cumamız mübarek olsun dualrımız kabul olsun İNŞALLAH..
merhaba kızlaaarrr a.s.
gününüz aydın olaa
cumanız mübarek olaa
dualarımız kabuuulll
göbüşleriniz bebişle dolaaaa :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ceylin mrb canım.. hoşgeldin nasılsın.. seninde göbüşün bebek dolsun inş..
merhaba kızlaaarrr a.s.
gününüz aydın olaa
cumanız mübarek olaa
dualarımız kabuuulll
göbüşleriniz bebişle dolaaaa :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
sağol canım benim iyiyim ben sen nasılsın artık sahalardasın galiba ..sırnaşık şeyselam pinkim hoşgeldin.. nasılsın.. seninde cuman mübarek duaların kabul olsun inş.. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar hoşgeldiniz a.s.
sağol canım benim iyiyim ben sen nasılsın artık sahalardasın galiba ..sırnaşık şey
evet canım artık aranızdayım... kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt hihoyyythihoyyyt iyiyim bende ev işi devam işte..
BENDE BUYDAYIM:asigim:
kız aşk sarhoşu sen nerelerdesin bakim sesin soluğun çıkmıyo
BUYDAYIMMM BUYDAYIMMMhihoyyyt
ÖZLEM BURDA YATIŞINI YAPTIRDIK SABAHLEYİN. MÜDAHALEYİ BEKLİYORUZ... AYRICA CANZİ DE BURDAYDI TÜP BEBEK İÇİN GÖRÜŞMEYE GELMİŞTİ VE ÜÇÜMÜZ GÖRÜŞTÜK
ceylincim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
başınız sağ olsun canım dün yakalamamışım
mekenı cennet olsun rahmetlinin
tülin özlemişiz canım
geceleri yoktun geçmişi okurken çok eksikliğini hissettim
BUYDAYIMMM BUYDAYIMMMhihoyyyt
ÖZLEM BURDA YATIŞINI YAPTIRDIK SABAHLEYİN. MÜDAHALEYİ BEKLİYORUZ... AYRICA CANZİ DE BURDAYDI TÜP BEBEK İÇİN GÖRÜŞMEYE GELMİŞTİ VE ÜÇÜMÜZ GÖRÜŞTÜK
sağol canımmm... :1hug:
maşallah maşallah kim varsa çekiyosun kendine nesrin.. ne güzel yaa... ne konuştunuz de bakam.. özlem nasıl iyi mi? odada mı şimdi.. hayırlısıyla çabucak geçsin gitsin inş..
rylaicim özlem histereskopi olcak canım.. rahim kalp şeklinde diye.. Şeniz