Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iste sali gunu kredi için basvuracaz, insallah kabul olur, cektimiz parayla once evdeki ufak tefek islerimizi yapacaz, sonrada ver elini turkiye
tabii bu arda burdada bi kac doktora daha gitmeyi dusunuyorum, karaman buraya geldiginde onada gidecem, 5trnasfer ve hepsi negatif belki rahimimde bi sorun vardir en azindan arastirmasi burda yapilsin turkiyede sadece tedavi için gitmis olurum....
masraflar hersey dahil 4500ytl yanlis hatirlamiyosam!!
ayşecim hayırlısı olsun.. biraz dinlenseydin.. vücudun kendini toplasaydı.. hemen mi başlayacaksınız.. hayırlısı olsun canım.. Allah yüzünüzü güldürsün inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sinamaya gitmekte iyi yapmışsın canım:1hug: transferin olunca gidemezdin....valla dediğin gibi bizde epey olmuştu sinamaya gitmeyeli şimdi birde benim transfer günüm yaklaşıyor o yüzden gidelim dedik canım mutlaka git gerçekten çok güzel :hooray:
bitanem hayırlısı olsun:1hug:inşalalh bütün işleriniz yolunda gider...iyiyim canim sagol seni sormali...
artik çok daha iyiyim, kocislede konustuk, paramiz yok ama kredi cekmeye karar verdik, eger kabul olursa karaman yolcusu olabiliriz
:lepi:
bitanem gerçekten az kamış(maşallah)inşallah sende de güzel haber alırız:1hug:Şenizcanım sağol ben de çok şükür iyiyim inşallah dediğin gibi yaklaşmışımdır bebişime evet çok az kaldı cumartesi yumoşlar toplanacak büyük ihtimalle pazartesi transfer olucak rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür :CüvCüv::Saruboceq:
canım sen test yaptınmı...bellimi olur belki:CüvCüv:canım inşallah bu arada gelirde bidaha tedaviye gerek kalmaz Allah büyük dua edip beklemekten başka bişey gelmiyo elimizden dimi
Birde ayşecim tüp bebekten sonra genelde hep gecikirmi adet çoğunluğun gecikmiş benimde 6 gün oldu hala gelmedi
ah canım ne filmi burda yağmur başlayınca benim net gitti yineaymes, ayse57, heja bu gece kimse yok kıslar sadece biz varız 3 kişi herkes filmlere daldı galiba
neyse bende cikiyorum sana kolay gelsin...
bende dogacak olan yegenime hirka ornegi buldum ona baslayacam
iyi geceler
iste sali gunu kredi için basvuracaz, insallah kabul olur, cektimiz parayla once evdeki ufak tefek islerimizi yapacaz, sonrada ver elini turkiye
tabii bu arda burdada bi kac doktora daha gitmeyi dusunuyorum, karaman buraya geldiginde onada gidecem, 5trnasfer ve hepsi negatif belki rahimimde bi sorun vardir en azindan arastirmasi burda yapilsin turkiyede sadece tedavi için gitmis olurum....
ayşecim hayırlısı olsun.. biraz dinlenseydin.. vücudun kendini toplasaydı.. hemen mi başlayacaksınız.. hayırlısı olsun canım.. Allah yüzünüzü güldürsün inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sagol canim...
yok hemen baslamicez, evimizde yapilacak çok is var once onlari yapacaz, ramazandan sonrada turkiyeye gidebiliriz, daha tam kesin bi tarih yok, onemli olano krediyi alabilmek, insallah banka verir, tipimiz biraz bozukta-tatlicadiarzu-
günaydınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 yine nerelerdesiniz
günaydın canıma.s.
kız bu saatte nerede olacaklar...iştekiler birazdan gelirlerhihoyyyt
evdekilerde uyuyorlar...
ben bugün yatmadımkaydirigubbakcemile2
zambak bebeğim bende bende üzülme lütfen yoksa hepimiz salya sümük olcazsenağlama
ayşe tatlım hakkınızda hayırlısı inşallah:Saruboceq:
fadi ğim benim evde bile arka odaya takınca salonun balkonundan netimi bulmuyo
senin işin baya zorlaştı
ama biz sensiz ne yapacağızsenağlama
herkese günaydınlar
benim kahvaltımı hemen atıştırıp 10 da çıkmam lazım
dr da randevum var bakalım bakalım
fadigim insallah bi cözüm bulursunuz bitanem..hayırlı akşamlar canlara.s.
hekes iyidir inşallah...
arkadaşlar geçelerde de bahsetmiştim...
biz internete annemlerden kaplosuz bağlanıyoruz...
ve ne yazıkki annemlerle aramıza yeni bir inşaat yapılıyor...
bağlantımız kablosuz olduğu için bizim neti etkiledi...
şuan sadece binanın direklerini dikip üstüne beton atmışlar...
aralarda da tahtalar yani iskele çakılı olduğu için şimdide neti etkiledi...
eğer duvarları da örerlerse tamamamen kopacak:çok üzgünüm:
artık nete çok zor bağlanıyor...hatta çoğu zanan bağlanmıyor....
birazda hava bozuk buda çok etki yaptı galiba....
ben bu topiğe geldikten sonra ilk defa geçmişi okuyamadım:çok üzgünüm:
kim ne yapmış kim hasta haberim yok...
aklım hep sizde...
net tamamen koparsa ben ne yapacağım:çok üzgünüm:
şimdilik yeni bir bağlantıda alamayız:çok üzgünüm:
sizleri çok seviyorum :asigim:kendinize iyi bakına.s.
en yakin zamanda kalicaz zambagimmmmm:lepi:fadigim ya inşallah net sorununuzz düzelirr canımmm
yada annenlere taşınırsınn bizler içinnnhihoyyyt
kızlarr azönce 2tane hamiş haberi aldımm daha senelerini bile doldurmadan istedikleri anda olmuşşş
içimm cıız etti yine yaaaa
bizler nezaman hamişş kalcazzzz:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyiyim canim sagol seni sormali...
artik çok daha iyiyim, kocislede konustuk, paramiz yok ama kredi cekmeye karar verdik, eger kabul olursa karaman yolcusu olabiliriz
:lepi:
ah bitanem,burdaki durumlari bildigim icin cok sevindim senin icin...iste sali gunu kredi için basvuracaz, insallah kabul olur, cektimiz parayla once evdeki ufak tefek islerimizi yapacaz, sonrada ver elini turkiye
sizin sorun neydi??
bende pko var ama esimdede morfolojik sorun var, ve bizim sonuclara baktinda bize belçikada sansiniz çok dusuk, morfolojiden dolayi dedi tutsa bile duser demisti ve o gorusmeden sonra 3denememiz oldu her negatif sonucta bu sozler aklima geliyo!!!
bende üzülürüm canım:çok üzgünüm:fadigim insallah bi cözüm bulursunuz bitanem..
yoksa sen yokken biz burda cok üzülürüs:çok üzgünüm:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günün hatırına gönlünüzde ne murat varsa kabul etsin :CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
amiinnnnn.....amiinnnnnnn..günaydın canlarım
hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin inş
heyacanını anlıyorum canım:asigim: rabbim yardımcın olsun....fadik canım çok sağol bitanem güzel temennilerin için evet allahın izni ile çok az kaldı yarın sabah yomoşlar toplanacak çok heyecanlıyım çok karışığım rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin :Saruboceq:
fadikcim bağlantı aramak ço sinir edici birşey
çok bilirim elimde pc adım adım gezip donduğumu
inş şu binanın ciddi bir engeli olmaz
görmedim fadiğim.. yazıp çıktım.. sende inş netin bi çaresini bulursun.. inşaatta nerden çıktı.. kötükedihüso____________________________
tülincim burdamısın canım:asigim:nasılsına.s.
anladım canım.. senin tipine kurban olsun onlar.. inş alırsınız krediyi.. hayırlısı olsun şimdiden.. Şeniz
herkese günaydınlar
benim kahvaltımı hemen atıştırıp 10 da çıkmam lazım
dr da randevum var bakalım bakalım
hayırlı haberlerl dön inş semihacım.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinize GÜNAYDIN.. Şeniz hayırlı cumalar kızlar.. nasılsınız yerimseniben