Benimde kocişim onu izliyo bende dediğin gibi fırsattan istifade daldım hemen buraya:1hug:
ay bu akşam sinemaya gittik mahsun kırmızı gülün çektiği film güneşi gördüm çok güzeldi mutlaka gidin ağla ağla bir hal oldum kocişte ağladı
Bende o filmi merak ediyodum
uzun zamandır da sinemaya gitmedik eşimle
demek okadar güzel ozaman ona gidelim bare
Ayşecim merhaba canım nasılsın
herşey yolundadır inşallah:teselli:
iyi ettin canım nasılsın a.s.
gündüzleri arasıra giderim tabikikaydirigubbakcemile5canımm temelli taşınma tabiii günlükkkkkaydirigubbakcemile3
ya canımm fadigimm tabiki zamanı gelmeyince olmuyorr ama allahımada isyan etmekte degill ama nedenn bize vermiyorki diyorsuunnn
ayyy canım filim bile olsa çok sinirlendimkötükedihüsoya bu millet nerdee aşkı memnuyu izlemeye gittiler galibaaa
aldattı işte gıcık şeyy kocasınııı:mymeka:
neyse bitince gelirsiniz heralde
iyi akşamlar canıma.s.İyi akşamlar kıslar kimse kalmamış diğer topiğe baktım ordada kimse yok nerde bu kıslar
Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın herşey yolunda dimi çok az kaldı yaklaşıyosun inşallah bebişine hayırlısıyla seninde güzel haberini alıcaz inşallah:lepi:
canım sağol ben de çok şükür iyiyim inşallah dediğin gibi yaklaşmışımdır bebişime evet çok az kaldı cumartesi yumoşlar toplanacak büyük ihtimalle pazartesi transfer olucak rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür :CüvCüv::Saruboceq:
iyiyim canim sagol seni sormali...
artik çok daha iyiyim, kocislede konustuk, paramiz yok ama kredi cekmeye karar verdik, eger kabul olursa karaman yolcusu olabiliriz
:lepi:
ay ne cabuk, hadi hayirlisi olsun canim, insallah tutar:Saruboceq:
aaaaaaaaaaaaaaaa sevindim canım ne güzel
inşallah görüşürüz hadi hayırlısı bakalım
bizdede paralar suyu çekti biriktirmeye çalışıyoruz işte
Allahın izniyle inşallah turnayı gözünden vururuz artık:lepi:
iste sali gunu kredi için basvuracaz, insallah kabul olur, cektimiz parayla once evdeki ufak tefek islerimizi yapacaz, sonrada ver elini turkiye
tabii bu arda burdada bi kac doktora daha gitmeyi dusunuyorum, karaman buraya geldiginde onada gidecem, 5trnasfer ve hepsi negatif belki rahimimde bi sorun vardir en azindan arastirmasi burda yapilsin turkiyede sadece tedavi için gitmis olurum....
masraflar hersey dahil 4500ytl yanlis hatirlamiyosam!!
sizin sorun neydi??
bende pko var ama esimdede morfolojik sorun var, ve bizim sonuclara baktinda bize belçikada sansiniz çok dusuk, morfolojiden dolayi dedi tutsa bile duser demisti ve o gorusmeden sonra 3denememiz oldu her negatif sonucta bu sozler aklima geliyo!!!
sagol heja insallah olur bende zaten roay yazdiklarini gorunce sevindim, bunlarin hepsi bize tekrar umut veriyo)
bakarsin kendimi dinlenmeye aldigim zaman gelir bebis dimi)
iste sali gunu kredi için basvuracaz, insallah kabul olur, cektimiz parayla once evdeki ufak tefek islerimizi yapacaz, sonrada ver elini turkiye
tabii bu arda burdada bi kac doktora daha gitmeyi dusunuyorum, karaman buraya geldiginde onada gidecem, 5trnasfer ve hepsi negatif belki rahimimde bi sorun vardir en azindan arastirmasi burda yapilsin turkiyede sadece tedavi için gitmis olurum....
masraflar hersey dahil 4500ytl yanlis hatirlamiyosam!!
sizin sorun neydi??
bende pko var ama esimdede morfolojik sorun var, ve bizim sonuclara baktinda bize belçikada sansiniz çok dusuk, morfolojiden dolayi dedi tutsa bile duser demisti ve o gorusmeden sonra 3denememiz oldu her negatif sonucta bu sozler aklima geliyo!!!
sagol heja insallah olur bende zaten roay yazdiklarini gorunce sevindim, bunlarin hepsi bize tekrar umut veriyo)
bakarsin kendimi dinlenmeye aldigim zaman gelir bebis dimi)