Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

ay bu akşam sinemaya gittik mahsun kırmızı gülün çektiği film güneşi gördüm çok güzeldi mutlaka gidin ağla ağla bir hal oldum kocişte ağladı

Bende o filmi merak ediyodum
uzun zamandır da sinemaya gitmedik eşimle
demek okadar güzel ozaman ona gidelim bare

Bende o filmi merak ediyodum
uzun zamandır da sinemaya gitmedik eşimle
demek okadar güzel ozaman ona gidelim bare

valla dediğin gibi bizde epey olmuştu sinamaya gitmeyeli şimdi birde benim transfer günüm yaklaşıyor o yüzden gidelim dedik canım mutlaka git gerçekten çok güzel :hooray:

Ayşecim merhaba canım nasılsın
herşey yolundadır inşallah:teselli:

iyiyim canim sagol seni sormali...
artik çok daha iyiyim, kocislede konustuk, paramiz yok ama kredi cekmeye karar verdik, eger kabul olursa karaman yolcusu olabiliriz
:lepi:

iyi ettin canım nasılsın a.s.

Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın herşey yolunda dimi çok az kaldı yaklaşıyosun inşallah bebişine hayırlısıyla seninde güzel haberini alıcaz inşallah:lepi:

canımm temelli taşınma tabiii günlükkkkkaydirigubbakcemile3
ya canımm fadigimm tabiki zamanı gelmeyince olmuyorr ama allahımada isyan etmekte degill ama nedenn bize vermiyorki diyorsuunnn
gündüzleri arasıra giderim tabikikaydirigubbakcemile5

bitanem her zaman hayırlısını iste...vardır bunda da bir hayır...
10-20 sene sonra bebişleri gelenler de var...ne yapalım bekleyeceğiz:teselli::1hug:

ya bu millet nerdee aşkı memnuyu izlemeye gittiler galibaaa
aldattı işte gıcık şeyy kocasınııı:mymeka:
neyse bitince gelirsiniz heralde
ayyy canım filim bile olsa çok sinirlendimkötükedihüso
lsebile eşinin yeğeniyle birlikte olurmu hiçkötükedihüso
ben izlemiyorum...ama radada eşim zapik yaparken görüyorum

İyi akşamlar kıslar kimse kalmamış diğer topiğe baktım ordada kimse yok nerde bu kıslar
iyi akşamlar canıma.s.
siz eve net mi aldınız...yoksa annenlerdemisin...

canım sağol ben de çok şükür iyiyim inşallah dediğin gibi yaklaşmışımdır bebişime evet çok az kaldı cumartesi yumoşlar toplanacak büyük ihtimalle pazartesi transfer olucak rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür :CüvCüv::Saruboceq:

ya ben bitek avrupa yakadini izliyorm, zaten oldum olasi tv'ye duskun olmamisimdir hiç, butun diziler sacma bence, en azindan avrupa yakasini izlerken egleniyorum

ay ne cabuk, hadi hayirlisi olsun canim, insallah tutar:Saruboceq:

iyiyim canim sagol seni sormali...
artik çok daha iyiyim, kocislede konustuk, paramiz yok ama kredi cekmeye karar verdik, eger kabul olursa karaman yolcusu olabiliriz
:lepi:

aaaaaaaaaaaaaaaa sevindim canım ne güzel
inşallah görüşürüz hadi hayırlısı bakalım
bizdede paralar suyu çekti biriktirmeye çalışıyoruz işte
Allahın izniyle inşallah turnayı gözünden vururuz artık:lepi:

iste sali gunu kredi için basvuracaz, insallah kabul olur, cektimiz parayla once evdeki ufak tefek islerimizi yapacaz, sonrada ver elini turkiye
tabii bu arda burdada bi kac doktora daha gitmeyi dusunuyorum, karaman buraya geldiginde onada gidecem, 5trnasfer ve hepsi negatif belki rahimimde bi sorun vardir en azindan arastirmasi burda yapilsin turkiyede sadece tedavi için gitmis olurum....
masraflar hersey dahil 4500ytl yanlis hatirlamiyosam!!

sizin sorun neydi??
bende pko var ama esimdede morfolojik sorun var, ve bizim sonuclara baktinda bize belçikada sansiniz çok dusuk, morfolojiden dolayi dedi tutsa bile duser demisti ve o gorusmeden sonra 3denememiz oldu her negatif sonucta bu sozler aklima geliyo!!!

canım inşallah bu sefer olur rabbim istedikten sonra olmuyacak diye bir şey yok bak gördünmü roay arkadaşımızında morfoloji sorunları vardı çok şükür oldu darısı başına :CüvCüv:

sagol heja insallah olur bende zaten roay yazdiklarini gorunce sevindim, bunlarin hepsi bize tekrar umut veriyo)
bakarsin kendimi dinlenmeye aldigim zaman gelir bebis dimi)

sagol heja insallah olur bende zaten roay yazdiklarini gorunce sevindim, bunlarin hepsi bize tekrar umut veriyo)

inşallah canım rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq:

Canım bizim sorunumuz hareket %0 sayıda çok az
kesin tutar demişti bize doktorlar ama nasip meselesi işte
olmadı inşallah ikincide Allah yüzümü güldürür
bencede önce araştırmaları daha mantıklı size genetik test yapıldımı canım
bizde tutmayınca karaman hemen genetik test istedi
ondada bişey çıkmadı gerçi temizmiş
bize 5 milyarı buldu tedavi ama şimdi fiyatlar dahada arttı diyolar
inşallah öyle değildir

canım inşallah bu arada gelirde bidaha tedaviye gerek kalmaz Allah büyük dua edip beklemekten başka bişey gelmiyo elimizden dimi

Birde ayşecim tüp bebekten sonra genelde hep gecikirmi adet çoğunluğun gecikmiş benimde 6 gün oldu hala gelmedi

aymes, ayse57, heja bu gece kimse yok kıslar sadece biz varız 3 kişi herkes filmlere daldı galiba

Bende çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar
biraz ütüm var onu yapıp duş alıp yatarım malum yarın iş var

bizde genetik arastirma yapilmadi, birtek turk oldumuz için akdeniz anemisi arastirildi o'da temiz çikti, baska bi arastirma yapilmadi...bende butun gerekn burda yapilsin diye dusunuyorum, zaten karaman demisti, biz ilaclarida belçikaya getiryoruz siz ordada baslayabilirsiniz, devamini istanbulda getiriyoruz demisti...
dedigin gibi kader kismet, bize nerden baksan 7-8milya lazim, 5i tedavi icin, birde burdan oraya gitmek, hernekadar akrabalarda kalsakta iyi kotu eve katkimiz olmali...
insallah hersey yolunda gider!!!
burda embriolarda on arastirma yapilmiyo hani iyimi degilmi diye, sadece en cabuk hangisi bolunuyosa en kaliteli o oluyo!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…