Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

eee hafta sonu naparsin, herkes gezmelere filan gitmistir, biz ediyle budu burda oturalim gelenleri bekleyelimkaydirigubbakcemile5
nasilsin??

klava: klava: leeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyynnnnnnnnnnnn tutmayın beni lülülülülülü

eee hafta sonu naparsin, herkes gezmelere filan gitmistir, biz ediyle budu burda oturalim gelenleri bekleyelimkaydirigubbakcemile5
nasilsin??
martin son dakikalarini degerlendiriolar bencee:jeyyar:
o ,kadarda saklanmistik lülülülülülü
evet yahu casus kameralari falan mi var:1ninca:
klava: klava: leeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyynnnnnnnnnnnn tutmayın beni lülülülülülü

vurma sabirsizimm,hem yakalion hem vuruokaydirigubbakcemile3n yaw

benim adet barıyerlere takıldı kızlar -tatlicadiarzu-
yok mu bi taktiğiniz şunu korkutsakta tırsıp gelse benneyaptımki
beklersin gelmez gelmesini istmezesin anında damlar kötükedihüso
oyyyyyyyyy beni oyyyyyyyyyyyyy :tomato: :teytey: kaydirigubbakcemile3 delürdüm galüba :dance: hayırlı uğurlu olsun
:hooray:

adet günleride inadina yapiyor herseyi zaten...klava:
merak etme canim bende delürdüm vallalaelaelaelaelae

Edi kaydirigubbakcemile2
Büdü gamyoncuiremsu
Sabo :jeyyar: kaydirigubbakcemile :roflol:

ya cucum neyaptın msn yı acabılıonmu herşey normamı benım salak pc kaptı virüsü msn acmıorum şimdi pcyi taratıomm bı yakalsam silecem hemenn mahvettım onu

bencede son calismalar yapiliyo:jeyyar:

sabirsizim bende dogum kontrol hapi kullandigim zaman genelde 3-5gun için de adet goruyordum...

desene deliren delirene biz en iyisi bi kulup kuralim-tatlicadiarzu-

bencede son calismalar yapiliyo:jeyyar:

sabirsizim bende dogum kontrol hapi kullandigim zaman genelde 3-5gun için de adet goruyordum...

desene deliren delirene biz en iyisi bi kulup kuralim-tatlicadiarzu-
inşallah haftasonu gelir yaa Çok üzgünüm çoook sıkıntı veriyo ateş basıyo :mymeka:
delürenler kulübü
:enbuyukkk:

ya cucum neyaptın msn yı acabılıonmu herşey normamı benım salak pc kaptı virüsü msn acmıorum şimdi pcyi taratıomm bı yakalsam silecem hemenn mahvettım onu

canim bende normal hersey....
herseyi kapat bastan bi calistir bakalim...insallah yakalarsin gicik virüsüklava:

esas ben haftasonlar daha cok deliriyorum kizlar...
üstelik bu hafta geceleri kocis hep calisiyor...
yarinda aksama kadar uyus bi davet var,oraya gitmemiz gerekiyor-tatlicadiarzu-
öf ya öfffffff...
bende acaba su yalnizliktan kurtulabilecek miyim bigün

canim bende normal hersey....
herseyi kapat bastan bi calistir bakalim...insallah yakalarsin gicik virüsüklava:

[B]canım herşey kapalı bı bura acık bıde tarama yapıo işte bakalım inş bulurumm yoksa ben mahvoldum kocişte benı mahvettıı[/B]:roflol::roflol:

Biri çay yapsın ya karnım acıktı şöle pasta börek filan olsa yok mu hamarat birileri

ben varım ya bebem neden yanlıssın sen???:çok üzgünüm::asigim:fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…