Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Hayırlı Cumalar kızlar:Saruboceq:
Allahım bütün ettiğimiz duaları kabul etsin:Saruboceq:
İnşallah hepimiz çok yakında hamile kalırız:Saruboceq:

heyyyyyttttttttttttt toplanın yaaaaaaaaaaaaaa.... ne bu böyle bugün.......... havalar herkesi çarptı anlaşılan..

korkun diye dememiştim ki .... herkes kaçmış tüh yaaa .. Çok üzgünüm çoook

ohh neler kaynattınız bakim kaydirigubbakcemile2 özlem hsg mi çektircekti

ÖYLE ORDAN BURDAN İŞTE. GEL SENİ DE BEKLERİZ.HİSTERESKOPİ CANIM HSG DEĞİL...

eee tülincim sıcakkanlı olunca haliyle çekiyor insan:asigim: özlem iyi oda da şimdi sırasını bekliyor... habire kaçığ kaçıp yanıma geliyor...-tatlicadiarzu-kardeşi gelmiş sabah yanında şimdi ama bizim akıllı telefonunu evde unutmuş...delikafaduldenözlemin babası da özlemi arıyor telefon çalıyor cevap veren yok tabi damadı arayınca o da hastanede diyince delikafaduldenişler karışık özlemin

canım çok sağol inşallah kavuşurum kavuşuruz bebişlerimize :CüvCüv::Saruboceq:

oy oy oy yandi gülüm keten helvam.. kocasının haberi yokmuydu ki söylemediğinden.. dalgınlığına mı geldi acaba.. kardeşinin telefondan konuşmuşlardır demi.. adamcağız deli olmuştur şimdi.. noluyo kızıma neden bizim haberimiz yok diye..

ayyyyyyyy ne güzel nesrincim yaaaaaaa
Allah muhabbetinizi arttırsın

YANDI VALLA SORMAAAdelikafadulden
KOCASININ HABERİ VAR AMA DALGINLIĞINA GELMİŞTİR AYRICA KARDEŞİ DE BAŞKA BİR HAT KULLANIYOR AİLESİ BİLMİYOR BU NUMARAYI. BİRAZDAN ARAYACAKLAR HERHALDE KARDEŞİ ÖYLE DEDİ...

George W. Bush soförüyle bir kır gezisine çıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan çiftçiye kim anlatacak diye düşünürken Bush âlicenap bir tavırla soförüne şöyle der:

"Bana bırak. Ben Dünya'nın en güçlü adamıyım. Çiftçi bana muhakkak anlayış gösterecektir." Bush çiftçinin evine girer ve bir dakika sonra da nefes nefese kosarak geri döner.
Göz morarmış, surat dagılmış haldedir. Şoförüne "Çabuk toz olalım burdan!" der.

Aksilik bu ya, arabayla daha 20 metre gitmeden bu defa da orada gezen bir domuzu ezerler. Bush korkulu gözlerle şoförüne bakar ve "Şimdi adama gidip söyleme sırası sende!" der.

Şoför çiftliğe gider. Bush da arabada bekler. 10 dakika, 20 dakika 30 dakika derken....Şoför bir saat sonra sarkı söyleyerek, gülerek, cepleri para dolu ve kolunda irice bir meyve sepeti ile geri gelir.

Bush şaşkın bir halde sorar: "Çiftçiye ne dedin ki bu kadar ikrama boğdu seni?" "Valla ben de anlamadım" der Şoför. "Ben ona sadece şöyle dedim:
Iyi günler. Ben George Bush'un şoförüyüm. Domuz öldü!:roflol::roflol:

:lepi:

Ayın fıkrası

İki emekli parkta güvercinlere yem atıyorlardı ,
Birinci ihtiyar :
-'Şu güvercinlere ne zaman yem atsam, siyasetçileri hatırlıyorum ' dedi.
Diğer ihtiyar;
- Neden...??? Diye sorunca ekledi ;
'Yerde dolaşırlarken elimizden yiyorlar, havalanınca kafamıza sıçıyorlar...'
:lepi::lepi:

:roflol::roflol::roflol:
BEN GELDİMMMMMMM

heyyyyyttttttttttttt toplanın yaaaaaaaaaaaaaa.... ne bu böyle bugün.......... havalar herkesi çarptı anlaşılan..

SESİNİİ DUUUYDUUMMM HEMENNN GELDİMMMMMdelikafaduldendelikafadulden
merhaba kızlaaarrr a.s.
gününüz aydın olaa
cumanız mübarek olaa
dualarımız kabuuulll
göbüşleriniz bebişle dolaaaa :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

CANIMM HEPİMİZİNN GÖBÜŞLERİİİ DOLSUNNN EMİİİ:Saruboceq:

HOŞŞBULDUUK CANIMMMM
ya gerçekten önceden daha kalabalıktıkkkk:çok üzgünüm:
hamişlerimiz artıgı içinn azalmaya başladık galibaaa
varsın olsunn hamişş çıksınn dimii kızlarrra.s

ama ama ama hamisler giremes diye bisey yokkii,
mesela ben hergün basinizda olurum demi ama-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…